تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 270 از 2403 اولاول ... 1702202602662672682692702712722732742803203707701270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان فرمودن که من اقلا گفتم که مشکل رپید از اندیشه نیست.درسته.ولی هنوزم یه خورده اندیشه رو مقصر میدونم.امروز واسه تمدید رفته بودم.با بخش فنی که صحبت میکردم و اینکه این 2 هفته سرعت بد بوده میگفت خب طبیعیه شب ها تعداد دانلود ها زیاد میشه و پهنای باند پایین میاد.انگار داره کلاس اولی رو .. میکنه.اگه مشکل اینه پس چرا تا قبل از دو هفته پیش شبا مشکلی نبود ؟
    حداقل واسه من که 512 داشتم سرعت شب و روز فرقی نمیکرد.
    حالا امروز میگفت اونایی که بالاتر از 128 هم بودن ما سرعتشون رو آوردیم 128.(فکر کنم بدونید یه چند روزه حداقل اندیشه رو تحت فشار قرار دادن که بالاتر از 128 به مشترکین حقیقی نده که البته امروز بالاخره ازشون گرفتم.)
    خلاصه اینکه مشکلات جیمیل و تورنت و رپید خوب معلومه که از جایه دیگست ولی اندیشه هم نمیتونه یهو سیستمش رو عوض کنه اون به دلیل خیلی ساده : منی که 8 ساله مشتریش هستم هم اگه قرار باشه سرعت اسمی داشته باشم دلیلی واسه موندنم ندارم.
    درست می گین ... من هم یه خورده اندیشه رو مقصر می دونم . منظورم این نبود که اصلا هیچ تقصیری ندارن ... کلا نمی شه یک طرفه به قاضی رفت ... بعضی ها بیشتر مقصرن بعضی ها کمتر ... این خبر ناگوار رو هم که به مشترکان حقیقی بالاتر از 128 ندن منم شنیدم ... البته خیلی وقته که این رو بهشون ابلاغ کردن ولی عملا هیچکس اجراش نمی کرد ... فکر کنم مخابرات داره فشار میاره چون خودشون می خوان وارد رقابت شن و نمی تونن بالای 128 بدن می خوان اینا رو هم از صحنه به در کنن ... در هر صورت اگه کاربرایی باشن که از قبل سرعت بالاتر گرفتن باید سرعتشون متناسب با پولی که دادن باشه . وگرنه باید ما به التفاوت رو به شما بدن اگه می خوان همه به 128 تغییر کنن !
    البته مهم اینه که رسما چه سرعتی میدن ! اگه از همه پول 128 رو بگیرن سرعت همه رو تو قرارداد 128 ثبت کنن اما عملا 1.6 مگا بیت بدن عیب نداره ! الان سرعت شما با اشتراک 512 چقدره ؟

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ساعت 1:40 خط 722 دارم 7تا فایل با لینک مستقیم دانلود میکنم سرعت همشون بین 30-40

4. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه castel_xd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ليست افرادي که در حال حاظر به اي پي 109.109.53 وصل هستن

(همچنان سرعت دانلودم 2 کیلوبایت - با هزار زور این فایل تکست رو اپ کردم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by castel_xd; 17-02-2010 at 01:44.

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بهینه سازی انواع کلاینت های تورنت:
    کد:
    در کل شامل سه بنده:
    1-انتخاب پورت صحیح
    2- Port Forwarding (به طور ساده رهایی پورت از شر فایروال روتر و سیستم)
    3-تنظیمات داخلی هر نرم افزار

Port Forwarding بصورت دستی نیازمند اینه:
    کد:
    (اگه درست انجام ندین وب ندارین)

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ساعت 1:40 خط 722 دارم 7تا فایل با لینک مستقیم دانلود میکنم سرعت همشون بین 30-40
    کم کم دارم مطمئن می شم علت سرعت پایین ما همین حسین آقاست ! تا ساعت 1 شب می شه هر چی اطلاعاته سرازیر میشه طرفش به ما چیزی نمی رسه ! حتما واسه خودت و سیستمت و مودمت یه اسفند مشت دود کن

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

ليست افرادي که در حال حاظر به اي پي 109.109.53 وصل هستن

(همچنان سرعت دانلودم 2 کیلوبایت - با هزار زور این فایل تکست رو اپ کردم )

کد:
    ساعت 1:45 شب ( 128 اندیشه مرکز 3 ای پی 109.109.57) سرعت دانلود تورنت 8.2 الی 12 کیلوبایت ! البته صفحات خیلی راحت باز می شن ...

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حالا بالاخره این خط 5 مخابرات که میگی کجای شهر میشه؟؟
    دوستان من معمولا فقط میدانلودم نظرتون یه برم نامحدود رو بگیرم ( فک کنم 30000 تومن باشه) ؟

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

... البته در حال حاضر که واسه من تاثیری نداشته و همین الان که ساعت 1:30 شبه سرعت تورنتم 15 کیلو بایته ! ...
    باید عرض کنم اون زمانایی که سرعت بنز بود (یادش بخیر!) Port Forwarding کارگر افتاد و سرعتمو به بالای 200 رسوند! اما بعد ار اتفاقات اخیر، ما که همچنان مجبوریم به لوور بریم الان داریم از این خره با سرعت حدود 40 سواری میگیریم (بیشتر ندارم همزمان بذارم ببینم بیشتر میشه یا خیر)

عضویتم تو دوره آزمایشی تا مدیر پستمو تایید کنه از بحث فاصله گرفته!
    Last edited by ruzbe1313; 17-02-2010 at 19:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درست می گین ... من هم یه خورده اندیشه رو مقصر می دونم . منظورم این نبود که اصلا هیچ تقصیری ندارن ... کلا نمی شه یک طرفه به قاضی رفت ... بعضی ها بیشتر مقصرن بعضی ها کمتر ... این خبر ناگوار رو هم که به مشترکان حقیقی بالاتر از 128 ندن منم شنیدم ... البته خیلی وقته که این رو بهشون ابلاغ کردن ولی عملا هیچکس اجراش نمی کرد ... فکر کنم مخابرات داره فشار میاره چون خودشون می خوان وارد رقابت شن و نمی تونن بالای 128 بدن می خوان اینا رو هم از صحنه به در کنن ... در هر صورت اگه کاربرایی باشن که از قبل سرعت بالاتر گرفتن باید سرعتشون متناسب با پولی که دادن باشه . وگرنه باید ما به التفاوت رو به شما بدن اگه می خوان همه به 128 تغییر کنن !
    البته مهم اینه که رسما چه سرعتی میدن ! اگه از همه پول 128 رو بگیرن سرعت همه رو تو قرارداد 128 ثبت کنن اما عملا 1.6 مگا بیت بدن عیب نداره ! الان سرعت شما با اشتراک 512 چقدره ؟
    الان با تورنت و یه رپید و یه غیر رپید رو هم 50 40 تا بیشتر نمیشه.اصلا شب که میشه ربطی نداره که لینک رپیده یا نه.کلا پایینه.
    Last edited by kavehmech; 17-02-2010 at 02:07.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چطور بفهمم ip من چیه؟؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها برای شما هم شب ازحوالی ساعت 3 تا ساعت 5:30 ، اینترنت قطع بود یا نه؟
    راستی در ساعات شب و یا روزهای تعطیل اندیشه پشتیبانی فنی نداره که باهاش تماس گرفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •