ریکودو به نظرم یک شخصیت فرعی بود و فکر نمیکنم بخواد وارد داستان اصلی بشه...
ریکودو به نظرم یک شخصیت فرعی بود و فکر نمیکنم بخواد وارد داستان اصلی بشه...
اره درسته ولی همین ریکودو و یا در اصل دو پسر اون بنیانگذاران اصلی خاندان سنجو و اوچیها بودن
این عکس رو ببینید ... گفته شده مربوط به مانگای 565 هست
مثل این که چهره نوبی بدون ماسکه...چشم چپ رو داشته باشین
![]()
اولین حدثی که میشه زد: یه چشم با تمام قابلیت ها از بیاکوگان تا ریننگانیا مانگکیو ریننگان
عجب بساطی شده ها...!
فکر کنم این طرف ما یعنی همون توبی در اصل برادر مادارا باشه
این چشم هم فکر کنم مربوط به همون پروژه یا هدفشون (ماه سرخ) باشه
باید ببینیم قابلیت این چشم چیه...فکر کنم توبی یک ایزاناگی باشه
Last edited by B3HZ@D; 16-11-2011 at 07:14.
خب اگه بخوایم مقایسه کنیم این چشم رو با بقیه دقیقا مثل این میمونه که ریننگان رو با شارینگان جمع کرده باشی
یعنی شارینگان یک خط دور مرکزش هست ریننگان بیشتر از یک ولی از اون ، ها نداره
ولی خب دیگه چه فایده ای داره وقتی مادارا هر دو ریننگان و مانگکیو شارینگان رو داره این طرف ما حالا یه چشم شارینگان یه چشم ریننگان...؟!
و نکته بعد به نظر میرسه این توبی خان تو این عکسه دهنش اسفالت شدهکی زده؟
دهنش آسفالت نشده
فکر کنم یک طرف بدنش پیوندی باشه یا ژن اون دستکاری شده باشه
اگه یادت باشه در جنگ با هانزو زمانی که توبی با گاردهای هانزو درگیر شد بعد هم وقتی دست راستش توسط گارد هانزو سمی شد بوسیله خود توبی دست راستش رو قطع کرد که وقتی دستش افتاد روی زمین از داخل دستش یک چیزی مثل خمیر یا مایع غلیظ به بیرون ریخت.
در هر حال به نظرم توبی از مادارا قوی تره![]()
اخه چهرش خیلی کرخته گفتیم شاید ناروتو یه راسنگانی زده بهش و قال قضیه رو کنده
ولی در مورد مادارا اصلا موافق نیستم بخصوص که مادارا ادو تنسی هست و توبی حداقل زنده به نظرم مادارا قوی تره البته اگه این قضیه چشم چپ توبی درست نباشه
البته این رو هم در نظر داشته باشیم که موقعی که کابوتو مادارا رو توی تابوت کشید بیرون توبی خیلی ترسیده بود...
Last edited by M e i s a m; 17-11-2011 at 00:07.
البته ممکنه این عکس فیک باشه...
زیاد به این دلخوش نباشین...فقط جنبه اطلاع رسانی و خبری داشت...بعدا یقه ی من رو نگیرید که چرا همچین چیزی گذاشتم
شما توبی رو نگاه کن...یک چیزی در حد ترفند ایزاناگی است که دانزو با جمع کردن شارینگان خاندان اوچیها روی دست خودش اونو اجرا میکرد و به نوعی فنا ناپذیر به نظر میومد.
کلا هر ضربه ای که به دانزو زده میشد بعد از کشته شدن هانزو دوباره صحیح و سالم جلوی ساسکه ایستاده بود
ولی مشکل ایزاناگی دانزو این بود که قدرتش محدود به اون ده شارینگان روی دستش بود
ولی توبی این فن رو هر بار با چشم های خودش اجرا میکنه و هیچ ضربه ای روی اون کارساز نیست
شاید با دیدن مادارا تعجب کرده باشه...چون انتظار نداشته بدن مادارا دست کابوتو باشه...دیدی که همونجا هم توبی به کابوتو میگه اینو از کجا گیر آوردی؟!
Last edited by B3HZ@D; 17-11-2011 at 01:01.
اون که میگی دانزوئهولی یادم نمیااد توبی بدون اسیب ایزاناگی زده باشه... یادمه که توبی خودش گفت ایزاناگی فن خاص ریکودو سنین بوده که ریننگان داشته با بدن عالی ولی وقتی با شارینگان اجرا شه اون چشم کور میشه که تو جنگ توبی با کونان همونطور هم شد... اونی که الان انتظار دارم بدون اسیب ایزاناگی بزنه مادارائه چون هر دو چشمش ریننگانه و بدنش بدن سنجوئه
البته توبی هم بدن سنجو داره ولی یک چشمش ریننگانه نمیدونم مشکلی داره یا نه...
در مورد عکس هم والا سر اون قضیه Sakura no Sharingan داشتن کله ما رو میکندن![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)