بابا این مربی بدیش به چیه؟
سوابق بسیار خوبی داره/. و احتمال زیاد بازیکن هم از میلان با خودش میاره.
من که باهاش کلی حال میکنم و مطمئنم نتایج خوبی خواهد گرفت
یا حق
بابا این مربی بدیش به چیه؟
سوابق بسیار خوبی داره/. و احتمال زیاد بازیکن هم از میلان با خودش میاره.
من که باهاش کلی حال میکنم و مطمئنم نتایج خوبی خواهد گرفت
یا حق
منم از اين انجلوتي اصلا خوشم نمياد و نميدونم هم چرا دي دي دي
ولي بالاخره چون مربي تيممون شده واسش ارزوي موفقيت دارم و اميدوارم بكام و كاكا و پاتو رو با خودش ورداره بياره اينجا تو جمع برو بچ خودمون -
البته من اميدوار بودم كه فرانك ريكارد رو مربي كنند كه نشد ديگه
کلا من با ایتالیایها یه نمه مشکل دارم !!! البته نه همشون . استثنا هم توشون هست مثل زولا
در مورد سوابق هم بلی آما وقتی آدم میلان این چند فصل رو می بینه یه کمی به شک میوفته !
اما بیشترین چیزی که منو نگران می کنه اینه که آنجلوتی انگلیسی رو نمی تونه خوب صحبت کنه !! من اولین مصاحبشم با چلسی دیدم و می تونم بگم به طرز ناجوانمردانه ای انگلیسیش ضعیفه !! که فاکتور خیلی مهمی تو تیمهای لیگ برتری محسوب میشه . نمونش اسکولاری ( البته اون احمق و نمیشه با آنجلوتی مقایسه کرد ! ). ولی باز امیدوارم تو این 3 ماه که لیگ تعطیله رو این قضیه کار کنه یا ولا اوضاعش ممکنه خیلی بیریخت شه !!
ولی در نهایت بعنوان یه چلسی فن ازش حمایت خواهم کرد .![]()
بالاک هم قراردادشو تمدید کرد
آنچلوتی هم اگه بتونه چلسی رو قهرمان اروپا کنه 1 میلیون یورو پاداش میگیره!!
Last edited by MORINIO; 02-06-2009 at 20:02.
ای بابا عجب آدم نا شکری هستیا!
یعتی رایکارد از آنجلوتی بهتره؟ این مربی هم که فصل آخر بارسلونا رو گند زد توش!
ولی من خیلی به این مربی اطمینان دارم و یکی از خصوصیات بارز این مربی اینه که با بازیکنان تیم بسیار صمیمی میشه و از نظر روانی کمک شایانی میتونه به بازیکنان بکنه کاملا متفاوت با اسکولاری.
اینم از سوابق این مربی:
او مربیگری را ابتدا از رجینا در سری ب ایتالیا آغاز کرد و در 1 سالی که در این باشگاه بود آن را به سری آ ایتالیا رساند و پس از آن به پارما پیوست و در دو فصلی که در این تیم حضور داشت و دو فصل هم در یوونتوس بود که دو بار نایب قهرمانی سری آ را بدست آورد.
او پس از یوونتوس به تیم بحران زده آث میلان پیوست و در اولین فصل حضورش این تیم را به مقام سوم لیگ و سوم جام یوفا رساند.در این 8 سال او دو بار قهرمان جام باشگاه های اروپا شد و یک بار هم در حالی که 3-0 از لیورپول جلو بود به تساوی 3-3 رسید و در ضربات پنالتی شکست خورد.او همچنین یک جام حذفی و یک قهرمانی سری آ و یک قهرمانی جام باشگاه های جهان را نیز در کارنامه به همراه میلان دارد.
او در تیم های یوونتوس و میلان رکورد %56 پیروزی را دارد.
امیدوارم در چلسی هم بتونه به جام های متعددی دست پیدا کنه
یا حق
خودتم داري ميگي در هشت سال فقط يك بار قهرمان سري آ شده و اين نگران كننده است.
يعني آنجلوتي براي ليگ نميتونه كاري كنه و تيم با ثباتي كه 90-80 امتياز به دست بياره جمع كنه. فعلاً به نظر من مهمترين جام براي چلسي ليگ برتر هست تا روي منچستر رو كم كنه. چون از آرسنال و ليورپول كه كاري بر نمياد و فقط چلسي ميتونه جلوي منچستر رو بگيره تا دوباره قهرمان ليگ برتر نشه و بيشتر از اين تحقير نشيم.
با توجه به حذف ميلان در جام يوفا و افت ميلان در فصلهاي اخير نميشه خيلي روي ليگ قهرمانان حساب باز كرد.
اما به هر حال فعلاً بهترين انتخاب براي سرمربيگريه چلسي آنجلوتي هست تا جام جهاني 2010 تموم بشه و گاس بزرگ روسيه رو ول كنه و به چلسي بياد.
مهم ترین جام برای چلسی لیگ قهرمانانه که حسرتش الآن چند ساله رو دل آبراموویچ مونده و اصلا از شوق به چنگ آوردن این جامه که آنجلوتی رو که سابقه اش در لیگ قهرمانان به مراتب بهتر از سری آ بوده رو به استمفوردبریج میاره و وعده پاداش یه میلیون یورویی برای فتح این جام بهش میده. این تنها جامیه که چلسی بهش نرسیده و از همه با ارزشتر، طبیعیه که اشتیاق زیادی برای بدست آوردنش داره، به خصوص بعد از ناداوری مسابقه نیمه نهایی امسال که منجر به حذف چلسی شد.
Last edited by H a m e e d; 03-06-2009 at 14:02.
دقیقا همینطوره ! من یکی حاضرم تو لیگ چهارم بشیم ولی لیگ قهرمانان رو بگیریم!( گفتم چهارم تا بتونیم فصل بعدش هم توی لیگ قهرمانان بازی کنیم وگرنه تا هفدهم جا داشت : دی )بزرگترین جام برای چلسی لیگ قهرمانانه که حسرتش الآن چند ساله رو دل آبراموویچ مونده و اصلا از شوق به چنگ آوردن این جامه که آنجلوتی رو که سابقه اش در لیگ قهرمانان به مراتب بهتر از سری آ بوده رو به استمفوردبریج میاره و وعده پاداش یه میلیون یورویی برای فتح این جام بهش میده.
آقای کارلو آنجلوتی سرمربی تازه وارد چلسی با شبکه ی چلسی مصاحبه ای را انجام داد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, مربی اسبق تیم آث میلان ایتالیا که به تازگی به عنوان سرمربی تیم چلسی معرفی شده است بعد از عقد قرارداد سه ساله اش با شبکه ی چلسی اولین مصاحبه ی رسمی اش را انجام داد . مصاحبه ی وی با شبکه ی چلسی به شرح زیر می باشد.
کارلو به چلسی خوش آمدی . شما مدت زیادی را در میلان بودید پس چرا چلسی را انتخاب کردید و چرا حالا ؟
میلان برای من تجربه ی بزرگی بود . من پنج سال در تیم بزرگی به نام میلان بازی کردم در سال های 1987 تا 1992 . ما موفقیت های زیادی را کسب کردیم . من همچنین برای هشت سال در آنجا به عنوان مربی تیم انجام وظیفه کردم اما حالا فکر می کنم زمان آن فرا رسیده است که تغییراتی انجام دهم و چلسی برایم بهترین گزینه بود , یک تیم بزرگ برای کسب تجربه ی جدید .
همچنین باید از تیم میلان , مسئولان میلان , بازیکنان و هواداران آن تشکر کنم چراکه هشت سال را به خوبی در آنجا گذراندم و همچنین پنج سال با احساسات برایشان بازی کردم و موفقیت بزرگی برایم تلقی می شود . اما حال فکر می کنم لحظه ی تغییرات جدید است و می خواهم تمام انرژی ام را برای چلسی صرف کنم .
پس یک کار جدید و یک زبان جدید برای آموختن ؟
این اولین مرتبه ای است که به زبان انگلیسی مصاحبه ای انجام می دهم . برایم آسان نیست اما می خواهم یاد بگیرم و پیشرفت کنم . زمان آموختن زبان را دارم پس در آغاز فصل به خوبی صحبت خواهم کرد چرا که صحبت با بازیکنان , کمکم و حتی مسئولین باشگاه در کارم مهم می باشد .
شما در حال حاضر از فشار سه یا چهار رقابت میلان مطلع هستید , و در چلسی هم به طور طبیعی محیطی مثل میلان خواهید داشت ؟
بله همین طور است . اینجا نیز همان فشار خواهد بود چون چلسی و میلان در اروپا دو باشگاه بزرگ تلقی می شوند و هر دوی آنها برای کسب جام های و عناوین گوناگون می جنگند پس فکر می کنم در چلسی هم همان فشار احساس شود .
ما تا به حال در چلسی موفق به فتح لیگ قهرمانان نشده ایم , شما در اروپا رکورد بزرگی دارید , هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی دو بار توانسته اید این جام را بالای سر ببرید پس آیا آن را به چلسی هم خواهید آورد ؟
برای من لیگ قهرمانان احساس زیبایی دارد زیار زمانی که بازی می کردم دو بار در سال های 1989 و 1990 آن را کسب کردم . لحظه ی عجیبی بود . همینطور زمانی که در میلان مربی بودم توانستم دو بار در سال های 2003 و 2007 این جام را کسب کنم .
لیگ قهرمانان برایم بهترین جام دنیا تلقی می شود و می خواهم آن را کسب کنم . چلسی نیز رکورد خوبی داشته است , پنج نیمه نهایی در شش سال اخیر لیگ قهرمانان . اما حال نیاز به فتح آن داریم و امیدوارم تا کسب آن انجام شود .
لیگ انگلیس نیز سه سال است توسط چلسی فتح نشده . از لیگ انگلیس چه چیزی می دانید ؟ آیا رقابت های آن را از تلویزیون می بینید ؟
بله , بله من همیشه رقابت های انگلیس را دنبال می کنم . لیگ انگلیس را برای تیم های بزرگش و بازی خوبشان دوست دارم . بازیهایی با تاکتیک کم و سرعت بالا چیزی که من به آن علاقه مندم .
پس برای شما جدید خواهد بود و با سری آ ایتالیا متفارت است ؟ یک تغییر متفاوت ؟
در حال حاضر و گذشته در ایتالیا بازی ها بیشتر تاکتیکی بود , مسابقات وابسته به تاکتیک . تیم ها می آیند تا خوب دفاع کنند و بعد از آن حمله می کنند بنابراین مسابقات بیشتر تحت کنترل است و از سرعت کمتری بهره می برند .
آیا تا به حال در این فصل مسابقات چلسی را از تلویزیون دیده اید ؟
من بازی های چلسی , لیورپول , منچستر را می بینم و به خوبی فوتبال انگلیس را می شناسم و چلسی تیم بزرگی است با بازیکنان بزرگ , تیمی قوی که من آن را دوست دارم .
در حال حاضر از باشگاه و بازیکنان چلسی چه می دانید ؟ آیا با شوچنکو در مورد وسایل , تمرینات و استادیوم صحبت کرده اید ؟
بله من در این موارد با شوا صحبت کرده ام . من به خوبی از وضعیت وسیله ها مطلع ام . کوبهام را دیده ام و از وسایل راضی هستم .
رای ویکینز در باشگاه ما کار می کند آیا او را می شناسی ؟ او در میلان بود و در سال 1987 آن را ترک کرد و شما نیز در سال 1987 به باشگاه پیوستید .
بله من رای ویکینز را می شناسم . چون زمانی که در رم بازی می کردم او در تیم حریف بود و او در سال 1987 میلان را ترک کرد و من در همان سال به میلان رفتم . بله
یک مقدار برای ما در مورد مربیگریتان و فلسفه ی آن صحبت کنید ؟
گفتن فلسفه ی مربیگریم به زبان ایتالیایی هم امری دشوار است و به زبان انگلیس دشوار تر نیز خواهد بود اما امتحان می کنم .
دوست دارم به بازیکنان و کارکنان باشگاه نزدیک باشم . و دوست دارم با مردم صحبت کنم وبه کار های تیمی عقیده ی زیادی دارم , این مهم ترین چیزی است تا یک گروه را تشکیل دهیم تا با هم کار کنند تا یک رؤیا بسازند . برای من این مهم ترین چیز است .
بازیکنان و کارکنان تیم برای اینکه یک تیم قوی با نظم معین داشته باشند باید از انگیزه ی بالایی برخوردار باشند و من امیدوارم تا با هم آن را انجام دهیم زیرا راه درست برای رسیدن به موفقیت ها است .
ایا شما مربی هستید که هر جا می روید از یک سبک و سیستم استفاده می کنید برای مثال , رجینا , پارما , یووه و میلان . آیا شما سیستم مشخصی با خود به تیم ها می آورید و از یک راه تاکتیکی و ترکیب خاصی استفاده می کنید ؟
من آن را تغییر می دهم اما نه هر ساله , بستگی به ویژگی های بازیکنانم دارد باری مثال در یووه من زیدان را داشتم , او یک هافبک تهاجمی بود و من تیم را برای زیدان محیا می ساختم .در ابتدا باید ویژگی های بازیکنانتان را بدانید و بعد از آن می توانید سیستم مشخصی را طراحی کنید .
خوب به عقیده ی شما شخصاً , به عنوان مربی باشگاه چلسی چه خاصیتی را به تیم تزریق خواهید کرد ؟
من می خواهم تجربیاتم را به تیم وارد کنم و یک خاصیت منحصر به فردی را در تیم خلق کنم. به عقیده ی من پیروزی بسیار مهم است وفکر می کنم همکاری در تیم مهم ترین چیز در پیروزی است تا به انگیزه ی بالا و هدف درست برسیم .
اما در چلسی به راحتی می توان اهداف را پیدا کرد . پیروزی در لیگ قهرمانان , لیگ انگلیس , جام اف ای کاپ , و همچنین جام کارلینگ کاپ . برای پیروزی در تمام آنها کار آسانی نخواهد بود اما راه درست برای کسب تمام آنها ساختن گروهی از بازیکنان است که به خوبی با هم همکاری دارند .
و در پایان , هواداران چلسی از اینکه شما آمده اید بسیار خوشحال شده اند . آیا پیyامی برای آنها دارید ؟
ما زمان برای شناخت یکدیگر داریم . ما یک را برای ماندن کنار هم داریم و من امیدوارم آنها به خوبی با ما بمانند و من نیز با آنها خواهم ماند .
کارلو ازتون بسیار ممنونم ممنونم
منبع : chelsealondon.ir
درسته كه ليگ قهرمانان خيلي مهمه ولي به چه قيمتي؟
به قيمت قهرمانيهاي متوالي منچستر در ليگ برتر. فكر نميكنم اين قدر باارزش باشه.
قهرماني در اروپا زماني ارزشمنده كه مثل بارسلونا و منچستر قهرمان ليگ داخلي هم بشيم.
در ضمن اگه حتي به آنجلوتي ايمان داشته باشيم كه در ليگ قهرمانان ميتونه موفق باشه از كجا معلوم مثل امسال با ناداوري يا مثل سال قبل در ضربات پنالتي حذف نشيم. پس بايد به دنبال قهرماني در جزيره باشيم كه ريسكش كمتره و در كنار اون در ليگ قهرمانان هم پر قدرت ظاهر بشيم تا اگه به هر دليلي حذف شديم حداقل يك جام مهم ديگه رو داشته باشيم.
اما باز هم ميگم فعلاً بهترين گزينه آنجلوتي است تا بعد كه هيدينگ برگرده.
Last edited by Brave Hearts; 03-06-2009 at 16:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)