خوب برو چک کن ببین ساپورت میکنه یا نه؟ البته باید GRRD5 باشه نه GDDR3.
این ترینر با GAM FOR WINDOWS جدید کار میکنه که من تو صفحه ی قبل براتون گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب برو چک کن ببین ساپورت میکنه یا نه؟ البته باید GRRD5 باشه نه GDDR3.
این ترینر با GAM FOR WINDOWS جدید کار میکنه که من تو صفحه ی قبل براتون گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sepehrppp; 20-09-2009 at 14:24.
اي بابا موس و كيبورد كه نميتونه جاي دسته را پر كنه
البته در بازيهاي اول شخص موس و كيبرد بهتره مثل كرايسيس اي جي اي توروك كانتر و ....
اما در بازيهايي هموچن اولي دسته خوبه
اين نسخه دو دي وي دي كه ميگين مال كدوم شركته ؟
به اين زودي تموم كردين مگه چند روزه اومده اين گيم ؟
در مورد تنظيم دوربين ميشه بيشتر توضيح بدين ؟
اخه چجوري هست كه اكثر كاربران ناراضي هستند ؟
ویندوز 7 موتور گرافیکی نداره. دایرکت ایکس موتور نیست! دایرکت ایکس مجموعه ای از API های گوناگونه که به برنامه نویس ها کمک می کنمه تا افکت های پیچیده رو آسونتر بسازند و چند تا چیز دیگه! همون طور که گفتم هیچ کارتی حتی قوی ترین کارت گرافیک موجود از DirectX 11 پشتیبانی نمی کنه. لطفا یک منبع معتبر برای اثبات ادعای اشتباهتون به من معرفی کنید. در ضمن مشکل از ویندوز 7 نیست.موتور گرافیکی ویندوز 7 اگه قویتره چرا فریم کمتری به من داده.... در ضمن گرافیک ati 4870 gddr5 دارای dx11 میباشد.
این دیگه از اون حرفا بود !!!!
رم گرافیک چه ربطی به directx داره ؟؟؟؟
ضمنا هیچ کدوم از کارت های گرافیک سری 4000 که شامل 4870 هم میشه از directx 11 پشتیبانی نمیکنند !!!
فقط سری 5000 ati از dx11 پشتیبانی میکنند که اونم 2 روز دیگه معرفی میشن !!!!
ديد بازي ديد سوم شخصه اما حركات دوربين تقريبا به اندازه بازي dead space سريع هستن. اگه dead space رو بازي كرده باشين منظورم رو متوجه ميشين. براي بيشتر كردن هيجان و تعليق بازي دامنه حركات دوربين بيشتر و سرعتش بالاتره و درنتيجه فكوس كردن روي هدف سخت تر و البته هيجان هم بالاتر ميره اما تا بهش عادت كني نصف بازي گذشته!در مورد تنظيم دوربين ميشه بيشتر توضيح بدين ؟
اخه چجوري هست كه اكثر كاربران ناراضي هستند ؟
بازي كردن با دسته نسبت به كيبورد بهتر و راحتتر اين حركات اضافي رو كنترل ميكنه
عجب چیزایی که آدم نمیشنوه !!!!!!!
آقا چی کار کنم 2 پارتش مونده ! رو 7 خوب کار نمی کنه ؟ نریزم ؟ نگیرم ؟!
یک مشکلی دارم من الان که میخوام بازی کنم وقتی ریدی رو میزنم و yes رو انتخاب میکنم که ادامه ی بازی رو انجام بدم یک هشداری میده و بازی ادامه پیدا نمیکنه
فکر کنم یک فایل رو ندارم
این هشدار
re5dx10.exe - fatal application exit
failed open file. "D:\\nativepc\image\archive\s313.arc"2
این چی میگه؟ یک فایل توش کمه؟ باید چی کار کنم؟ اگر حجم این فایل کمه لطفا اینجا بزارید من بریزم تو پوشه ی بازی
کمکم کنید دیگه نمیتونم بازی کنم
من با این سیستم :
RAM 2GB
VGA : 1GB 9500 GT
CPU : E5200
روی ویندوز 7 با بالاترین تنظیمات ولی رزولیشت 768*1024 و Anty ... خاموش 30 فریم گرفتم . روی اکس پی هم تقریبا همین فریم بود . البته زیاد تو بحر مقایسش نرفتم !
حرکات دوربین کمی سریع است و این باعث گیجی ادم میشه کمی زمان میبره تا ادم کنترل بازی را توی دستش بگیره و به ان عادت بکنه و با کیبرد و موس روی بازی خیلی بیشتر از گیم پد ادم کنترل داره
من خودم روی سون 64 بیتی نصبش کردم و بازی را تمام کردم با دایرکتیس 10 مشکلی نداشت . وقتی روش کلیک میکنی تا بازی لود بشه کمی طول میکشه ولی بعد ان من هیچ مشکلی نداشتم و براحتی من بازی کردم
بالاخره بازی رو تموم کردم، فقط باید بگم عالی بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)