اي بابا چرا رامين خان رفتي
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فردا معلوم میشه پرسپولیس قهرمان بشو هست یا نه!!!
عشق است پرسپولیس
خبرگزاري پرسپوليس : حميد استيلي در گفت و گويي اظهار داشت: با تمرينات خوب و منظم تمام فكر خود را به پيروزي در هفت بازي باقيمانده از جمله ديدار مقابل ملوان معطوف كرده ايم.
وي در خصوص شايعه مذاكره با سياوش اكبرپور براي فصل آينده تاكيد كرد: بازيكناني براي فصل آينده در نظر داريم؛ اما نام مهاجم سابق استقلال در فهرست ما نيست.
استيلي در خصوص اختلاف نظر خود با كادر فني و احتمال جدايي در انتهاي فصل تصريح كرد: هنوز درباره آينده و فصل بعد تصميم گيري نكردهام. پس از اتمام رقابت ها تصميم خواهم گرفت.
وي با رد هرگونه ايجاد حاشيه در تيم گفت: نميدانم منظور از باند بازي در پرسپوليس چيست و برخي با بيان اين تهمتها چه چيزي عايدشان مي شود. هرگز اهل باندبازي نبوده و براي تيم محبوبم حاشيه سازي نمي كنم. در حال حاضر شرايط تيم مانند سابق آرام است و با يك پيروزي اين حرف و حديث ها هم تمام ميشود.
مربي پرسپوليس درباره اخراج رضايي تصريح كرد: اين نظر تصميم كميته انضباطي باشگاه است؛ اما رضايي نبايد روحيه خودش را از دست دهد و با كمي دقت و تمركز بيشتر در آينده به فكر موفقيت باشد.
نمیدونم برای من نمیشه تا میزنم دوباره همون نام و نام خانوادگی میاد
راهنمایی کنید
ضیافت قبل از بازی با ملوان در هتل لاله / صحیح ترین اخبار در روزنامه «پرسپولیس»حبیب کاشانی: سرنوشت همه ما در 7 دیدار آینده خلاصه می شود
ضیافت شام سرخپوشان، شب قبل از دیدار تیمهای پرسپولیس و ملوان از هفته بیست و هشتم مسابقات لیگ برتر، با مراسم ویژه ای در هتل لاله برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کادر فنی قرمزپوشان به همراه بازیکنان پس از پایان آخرین تمرین قبل از رویارویی با تیم ملوان بندر انزلی در هتل لاله تهران در اردوی این تیم شرکت کردند. مراسم ویژه ای از ساعت 30/20 و به تلاش روابط عمومی باشگاه پرسپولیس برگزار شد.
پس از حضور بازیکنان و کادر فنی در سالن، مراسم با آیاتی چند از کلام ا... مجید و خیر مقدم از سوی مدیر روابط عمومی باشگاه آغاز شد. غلامرضا احمدی پس از تعریف و تمجید از کریم باقری، کاپیتان پرسپولیس، افزود: با تلاش بی وقفه مدیر عامل باشگاه پس از کمتر از 8 ماه مجوز انتشار روزنامه «پرسپولیس» صادر شد و این روزنامه هدیه ای برای هواداران و محلی برای درد دل بازیکنان و کادر فنی با دوستداران تیم محبوب سرخپوشان می باشد.
برنامه بعدی این مراسم، نمایش کلیپی تحت عنوان حاشیه های دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال بود که قبل از دیدار داربی پایتخت در بین هوادارانی که از شهرستانها و راههای دور برای دیدن این مسابقه پشت درهای استادیوم آزادی شب را به صبح رسانده بودند.
حضور مداح اهل بیت، حاج محسن طاهری در مراسم ضیافت سرخپوشان جالب توجه بود که با اصرار مدیر روابط عمومی باشگاه، به مداحی پرداخت.
پس از مداحی، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پشت تریبون قرار گرفت و با خوشامدگویی و تبریک انتشار روزنامه «پرسپولیس»، به ایراد بیانیه چاپ شده در روزنامه خطاب به هواداران پرداخت.
حبیب کاشانی در مورد انتشار روزنامه «پرسپولیس» گفت: آرزوی هر باشگاهی است که یک روزنامه داشته باشد تا بتواند اخبار صحیح را به اطلاع هواداران خود برساند. پیش شماره روزنامه «پرسپولیس» در دیدار تیمهای پرسپولیس و ملوان بین هواداران توزیع می شود و هفته آینده نیز این نشریه ورزشی با تیراژ مطلوب در اختیار هواداران قرار خواهد گرفت. هدف ما در این روزنامه رساندن مهمترین و صحیح ترین مطالب از وضعیت تیم، بازیکنان و شرایط موجود خواهد بود.
مدیر عامل باشگاه در خصوص وضعیت شیث رضایی گفت: شیث جزو خانواده ماست، اتفاقات موجود باعث شد و لازم بود برای پیشرفت تیم، وی تا مدتی از کنار تیم دور باشد و در این مورد من با او صحبت کردم. ما با تمام وجود از شیث در دادگاه و هر جا که لازم باشد دفاع خواهیم کرد.
مورد دیگر راجع به حسین کعبی و اتفاقاتی بود که در اهواز برای او پیش آمد و حاشیه هایی که برای این بازیکن ملی پوش بوجود آورده شد، از شما می خواهم، کسی در این موارد مصاحبه یا صحبتی را بیان نکند و اگر لازم باشد چیزی گفته شود، ما برای هر موردی حاضر به پاسخگویی هستیم.
در یک خانواده، پدر و مادر علیرغم خواست باطنی گاهی برای صلاح فرزند خود با او برخورد می کنند که به نفع اوست و یقین بدانید که هر اتفاقی برای تک تک بازیکنان ما بوجود بیاید ما کنار آنها هستیم و آنها را تنها نمی گذاریم.
اگر سوالی در هر مورد دارید، راحت بیائید آنرا بپرسید و حاشیه را دامن نزنید که فلان بازیکن دو ساله بسته و... در مورد قرارداد آمریکا و کانادا نیز باید بگویم هفته آینده قرارداد آن نهایی می شود و در آن قرارداد لیستی از 33 بازیکن و 13 همراه را ارائه خواهیم داد که وضعیت این قرارداد هفته آینده در سایت رسمی باشگاه پرسپولیس مشخص می شود.
حبیب کاشانی در ادامه افزود: سرنوشت همه ما در 7 دیدار آینده خلاصه می شود. ما هفته سختی را پشت سر گذاشتیم و در نظر سنجی مردم که اختلاف حمید استیلی و افشین قطبی و مسائل دیگر را مورد تائید قرار داده بودند خیلی ناراحتم کرد که به بازیکن انگ کم کاری و کم فروشی بسته شود.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مورد بازی سرخپوشان مقابل ملوان بندر انزلی گفت: نباید به هیچ وجه احساسی بازی کنیم. ما باید با تمام توان، با فکر و برنامه به مصاف حریف برویم و آنها می دانند که ما برای گلزنی از ابتدای بازی به میدان می آییم و ممکن است با شیوه بسته ای در مقابل ما ظاهر شوند که در این شرایط باید با منطق و برنامه تعریف شده از سوی کادر فنی دنبال شود.
شعار ما در این دیدار احترام به هواداران است. فردا روز مهمی برای ما و هواداران است و باید به مدت کمتر از یک ماه، کمر همت را ببندیم و این 7 دیدار را با موفقیت پست سر بگذاریم زیرا دو تیم برای رقابتهای جام باشگاههای آسیا معرفی خواهد شد و ما تلاش می کنیم در رده های بالای جدول قرار بگیریم.
از شما می خواهم هر چیزی را که باعث عدم تمرکز شماست، آنرا از خود دور کنید. در هفته اخیر ساعاتی طولانی با سرمربی و مربی تیم به مرور کارها و امور تیم پرداختیم و با این همه می خواهیم به سمت قهرمانی حرکت کنیم.
آخرین بخش مراسم ضیافت پرسپولیس، صرف شام و ترک محل ضیافت به سمت اتاقها بود. به امید قهرمانی تیم همیشه محبوب پرسپولیس
خبرگزاري پرسپوليس : «اين را تا به حال جايي نگفته بودم اما جالب است اگر بدانيد که هم پدرم و هم مادرم معلم بودند. مادرم بعد ها مدير شد. به خاطر همين از بچگي معلمي در خون من بود. تنها 4 سالم بود که به کلاس اول رفتم. مادرم هم معلمم بود. يادم هست مي رفتم و درس مي خواندم. هيچ وقت هم يادم نمي آيد وقتي مي خواستم از او اجازه بگيرم، بگويم مامان، مي شود من بروم دستشويي. هميشه مي گفتم معلم، اجازه هست که بروم بيرون. وقتي 5 سالم بود مي گفتند تو با اين سن نمي تواني بروي کلاس دوم چون سنت خيلي کم است. اين روند را همين طور ادامه دادم. 17 سالم بود که وارد UCLA شدم و مهندسي الکترونيک خواندم، درحالي که همه شاگردان ديگر اين دانشگاه 18 تا 22 ساله بودند. UCLA که من رفتم، اولش نمي دانستم چه درسي بايد بخوانم ولي رياضي ام خيلي خوب بود.» و براي همين خوب بودن رياضي اش بود که کامپيوتر را زود فرا گرفت و براي همين دوستي با کامپيوتر بود که توانست پله هاي پيشرفت را در فوتبال به سرعت بپيمايد. افشين قطبي پس از دستياري مربيان بزرگي چون گاس هيدينک و ديک ادووکات حالا در ايران است و سخت ترين روزهاي زندگي اش را سپري مي کند. روزهايي پر از ترديد و سوءتفاهم. آخرين شکست پرسپوليس سبب شد خيلي ها بگويند ماموريت قطبي در ايران پايان يافته. اما پس از چند روز روشن شد مديرعامل پرسپوليس هنوز به سرمربي دوست داشتني تيمش اعتماد دارد. افشين قطبي به سختي به گفت وگو تن داد اما وقتي پذيرفت که حرف بزند آنقدر شيرين و اميدوار سخن گفت که اصلاً دوست نداشتيم گفت وگو را تمام کنيم. اما خب اينقدر وقت نبود که همه سوال هايمان را بپرسيم. براي همين خيلي از سوال هايمان ماند براي دفعه بعد و به قول خود قطبي؛ «ماند براي بعد از قهرماني پرسپوليس.»
چرا پرسپوليس نيم فصل دوم با نيم فصل اول، اين همه تفاوت دارد؟
در نيم فصل اول مسابقات پرسپوليس با تاکتيک مبهم و ناشناخته يي برابر حريفان ظاهر شد و رقبا کمتر از توان فني تيم آگاهي داشتند، اما با شروع نيم فصل دوم شرايط براي ما فرق کرد. در نيمه دوم مسابقات حريفان بهتر از گذشته برنامه هاي تاکتيکي ما را شناختند و با مرور زمان آنها با آناليز بهتر توان تاکتيکي مقابل پرسپوليس بازي کردند. به نظرم در نيم فصل اول بازيکنان تيم به دليل دوري از مسائل حاشيه يي و تمرکز صرف به فوتبال خيلي بين المللي بازي مي کردند، در حالي که با شروع نيم فصل دوم شرايط افت کرد و ما شکست هاي بدي را تجربه کرديم.
يعني نتوانستيد فوتبال بين المللي ارائه کنيد؟
در نيم فصل اول تقريباً 80 درصد بازي عملکردمان به بازي هاي بين المللي شباهت داشت، اما با شروع نيم فصل دوم و به دليل شکست هاي نامناسب 60 درصد فوتبال بين المللي را به نمايش گذاشتيم.
خب اين دليلش چه بود؟ به اينکه نتوانستيد در نيم فصل دوم بازيکن درجه يک بگيريد ربطي نداشت؟
حتماً ربط داشته. من علاقه زيادي براي جذب مهره هاي بزرگ در نيم فصل دوم داشتم، اما به دليل مسائل مالي و سهميه مان در ليگ برتر نتوانستيم بازيکنان زيادي را جذب کنيم و فقط ماته دراکوگوويچ و جرج آراندا را به خدمت گرفتيم.
رنامه نود دوشنبه شب در نظرسنجي خود اصلي ترين دليل افت پرسپوليس را در نيم فصل دوم به عنوان سوال طرح کرد. خود شما چه نظري داريد؟ کسر شش امتياز يا...
بله کسر امتياز از پرسپوليس مانند چاقويي بود که بر قلبم فرو رفت و موقعيت مان را در صدر جدول متزلزل ساخت زيرا براي کسب تک تک امتيازها زحمات زيادي کشيده بودم و به راحتي آنها را از دست داديم. در آن شرايط براي آنکه به بازيکنان پرسپوليس که براي امتيازهاي از دست رفته با همه توان جنگيده بودند، ضربه روحي وارد نشود ناراحتي ام را بروز ندادم در حالي که از حاد بودن آن آگاهي کامل داشتم.
مي گوييد اختلاف نظر شما با حميد استيلي هيچ تاثيري روي کار تيم تان نگذاشته؟
پرسپوليس مانند يک خانواده است و همواره در هر تيمي اختلاف نظر وجود دارد و من با همکارانم.اختلاف نظرهايي دارم، اما حرف نهايي را در اين مورد من مي زنم زيرا سرمربي پرسپوليس هستم.
اين جواب سوال من نبود. پرسيدم اين اختلاف نظر روي کار تيم تان تاثير نگذاشته؟
خب طبيعي است که اختلاف روي عملکرد يک تيم تاثير مي گذارد.
با اين وصف چرا نخواستيد استيلي از پرسپوليس برود؟ شنيده ايم آقاي کاشاني همه چيز را به خود شما سپرده و اين شما بوديد که از مديرعامل تيم تان خواستيد استيلي را نگه دارد.
بله خودم خواستم چون فکر مي کنم در کنار استيلي بهتر مي توانم تيم را جمع کنم.
يعني به اين اعتقادي نداريد که بازيکنان تحت تاثير استيلي کم کاري مي کنند؟
بدون شک در فوتبال حرفه يي کم کاري بازيکنان اصلاً منطقي نيست و به همين دليل نمي توانم کسي را به اين کار ناجوانمردانه متهم کنم. موضوع کم کاري بازيکنان را فقط در ايران مي شنوم و درک آن تا حدودي برايم مشکل است زيرا هر بازيکني که چنين ايده يي داشته باشد، بسيار ناجوانمرد و غيرحرفه يي خواهد بود.
شيث رضايي براي همين از تيم اخراج شد؟
ببين من نقشي در اخراج شيث نداشتم. اين تصميم کميته انضباطي و مسوولان و مديران باشگاه بود. آنها به اين نتيجه رسيدند که شيث با اتفاقاتي که افتاد، بهتر است کنار تيم نباشد. من دوست ندارم در مورد جزييات حرف زيادي بزنم اما او نبايد بي انگيزه شود.
گر شما هم شيث را اخراج مي کرديد کسي از شما انتقاد نمي کرد. بالاخره شيث در اين فصل بي نظمي هاي زيادي داشته...
متاسفانه بيشتر بازيکنان ايران براي رسيدن به مراحل بالا آموزش هاي لازم را نديده اند و به همين دليل دوست دارند با انجام بي نظمي ها و مسائل حاشيه يي تيتر اول روزنامه ها باشند و خود را به مردم معرفي کنند.
به غير از پديده بازيکن سالاري چه چيز هاي ديگري در ايران اذيت تان کرده؟
مشکلات هست، امکانات کم است، نظم نداريم و اين را نمي توان کتمان کرد.خيلي ناراحت مي شوم وقتي در خيابان دارم راه مي روم و مي بينم خانمي با چادر کنار خيابان زير باران مانده و ماشين ها نگه نمي دارند، يا آقايي خانمش را پشت موتور سوار کرده و دو بچه را هم روي پاهايشان گذاشته اند، بچه کوچک را هم خانم مثل بقچه زير بغل زده و هيچ کدام کلاه ايمني به سر ندارند. اين اتفاق درست نيست.وقتي مي بينم مردم در خيابان دعوا مي کنند، ناراحت مي شوم. ما فرهنگ بزرگي داريم. کشور متمدني هستيم و اين اتفاقات درخور نام کشورمان نيست. اين چيزها مرا ناراحت مي کند.مي خواهم در اين مصاحبه آن چيزهايي را که مي بينم به آنها بگويم. ما کشور خوبي داريم، پس کمي با هم مهربان تر باشيم و شهرمان را تميزتر نگه داريم. تهران و ايران خانه خودمان است. در اين مدت دو سه بار به کوه رفتم و ديدم پر از آشغال شده و خيلي ناراحت شدم چون فکر مي کنم طبيعت هم مثل خانه ماست. ما بايد کشورمان را هم مثل خانه مان تميز نگه داريم. فکر مي کنم اين وظيفه شما هنرمندان و ما ورزشکارهاست که درباره اين مشکلات با مردم حرف بزنيم و در رفع اين مشکلات موثر باشيم.
در بدو ورود به ايران مي گفتيد ندانستن کامل زبان فارسي تنها مشکل شماست. اما حالا انگار پس از ياد گرفتن زبان مشکلات بيشتري داريد؟
نزديک به 30 سال از ايران به دور بودم. بنابراين ندانستن کامل زبان مادري ام امري کاملاً طبيعي است. با وجود گذشت زمان هنوز هم براي بيان دقيق مسائل تاکتيکي و ايده هايم به بازيکنان مشکل دارم، اما به مراتب نسبت به اوايل فصل از اين مشکلم کاسته شده است. در فوتبال ايران با مشکلات عديده يي روبه رو شدم که البته اين فراز و نشيب ها امري طبيعي در اين رشته جذاب است و بايد تلخي و شيريني هاي آن را پذيرفت.
آقاي کاشاني در برنامه نود گفت يکي از دلايل مهم نتيجه نگرفتن پرسپوليس انتخاب نشدن شما به عنوان سرمربي تيم ملي بود.
من تجربه و شناخت کاملي از مسائل پشت پرده و پنهاني فوتبال ايران نداشتم، اما رفتار آنها ضربه بزرگي به من زد. پس از رفتار نامناسب مسوولان فدراسيون بدون تمرکز عميق به کارم ادامه دادم تا پرسپوليس وارد بحران نشود. آنها ساعت ها با من مذاکره کردند. قبل از بازي با فجر به من گفته شد که سرمربي تيم ملي هستم. من با بچه ها خداحافظي کردم اما بعد از بازي شنيدم که دايي را سرمربي تيم ملي کرده اند، ديگر تمرکز کافي براي ادامه کار نداشتم. من کلي براي تيم ملي برنامه ريزي کردم و برنامه هايم را به آنها شرح دادم. اين اتفاق يکي از بدترين خاطرات روزهاي حضورم در ايران است.
پس از اين شکست ها برخوردهاي متفاوتي با شما داشتند. واکنش شما به برخي از نامهرباني هايي که به وجود آمد چه بود؟ مثلاً زماني که لپ تاپ شما را شکستند چه حسي داشتيد؟
شکسته شدن کامپيوتر شخصي ام يکي از سخت ترين ساعات زندگي ام بود و آنهايي که اين رفتار زشت را مرتکب شدند بدانند که روزهاي سختي را به من تحميل کردند.
همين؟
پس از شکست هاي تلخ و سنگين آنها حق دارند که عصباني شوند، اما اجازه ندارند به من، بازيکنان يا کادر فني فحاشي کنند.
اين يعني از هواداران پرسپوليس دل خوشي نداريد.
نه، آنها هواداراني خونگرم و متعصب هستند و من معتقدم تماشاگران پرسپوليس از بهترين ها در قاره آسيا و حتي جهان هستند. البته بايد به آنها بگويم که در طول فصل همان طوري که در پيروزي ها جشن مي گيرند و خوشحالي مي کنند بايد به روزهاي سخت و دشوار نيز فکر کنند زيرا در فوتبال امروز فراز و نشيب امري طبيعي است. تماشاگران سرمايه هاي اصلي فوتبال ايران هستند و من مي توانم لقب بين المللي را به آنها بدهم.
بازي پرسپوليس مقابل استقلال فرصت خوبي بود براي اينکه بتوانيد تيم تان را از اين وضعيت خارج کنيد. چرا پرسپوليس در ديدار برابر استقلال تهران آنقدر محتاطانه بازي کرد؟ از شکست در داربي 64 ترسيده بوديد؟
خير من در آن داربي براي غلبه بر استقلال و کسب 3 امتياز مسابقه تيم خود را راهي ميدان کرده بودم و به نظرم هرگز بازي محتاطانه يي را انجام نداديم. اگر داور اسپانيايي اشتباه نمي کرد پرسپوليس تيم پيروز ميدان مي شد. البته نبايد فراموش کرد که بازي کردن در همه داربي هاي جهان کار راحتي نيست و بازيکنان استرس خاصي در چنين مسابقاتي دارند.
شايعه شده بود که براي آن بازي از ادووکات و فربيک کمک گرفتيد.
خير زيرا آنها هيچ شناختي از فوتبال ايران ندارند بنابراين به دليل عدم شناخت شان نمي توانستند به من کمک کنند و به همين علت من هيچ تماسي در زمينه فني با آنها نداشته ام.
در اهواز و در آن شرايط حساس چرا پرسپوليس چهار گل خورد؟
برابر استقلال اهواز بعد از دريافت گل اول تمرکزمان را از دست داديم. البته جو ورزشگاه اهواز براي ما بسيار بد بود و بازيکنان بيشتر به بازي احساسي فکر مي کردند و بازيکنان استقلال اهواز هم به دليل شرايط ميزباني علاقه زيادي به برتري مقابل پرسپوليس داشتند.
فکر مي کردي با چهار گل در اهواز مغلوب شويد؟
نه. حتي هنوز هم هضم آن باخت برايم سخت است. زماني که چهار گل خورديم روي نيمکت ميخکوب شدم چون انتظار چنين شکستي را نداشتم.
قطبي اوايل فصل با قطبي فعلي چه تفاوتي داشته است؟
زماني که به ايران آمدم هيچ شناختي از جو فوتبال ايران نداشتم، اما اکنون خيلي خوب حاشيه ها و جو آن را شناخته ام و مي دانم چگونه با مشکلات کنار بيايم.
اگر يک سال به عقب برگرديد، باز هم پيشنهاد مربيگري پرسپوليس را قبول مي کنيد؟
بله صددرصد اين پيشنهاد را دوباره قبول مي کنم زيرا پرسپوليس تيم محبوبي است. من با صميم قلب به پرسپوليس ملحق شدم زيرا مي دانستم که اين تيم در ايران و خارج کشور دوستداران بسياري دارد. علاوه بر اين با انتقال به پرسپوليس من موفق شدم پس از سال ها دوري از ايران بار ديگر به سرزمين مادري ام بيايم و در اين رشته ورزشي به فعاليتم ادامه دهم.
تا چه حد به پيشنهادهاي جديد فکر مي کنيد؟
اکنون اولويت اصلي ام پرسپوليس است و دوست دارم با اقتدار به کارم در اين تيم ادامه داده و مقام قهرماني را به دست آورم بنابراين در شرايط فعلي نمي توانم روي پيشنهادهاي خارجي تمرکز کنم.
با توجه به خبرهاي منتشر شده در رسانه ها، در شرايط فعلي از چه کشورهايي پيشنهاد داريد؟
نزديک به 20 سال در عرصه مربيگري کارنامه خوبي از خود برجاي گذاشته ام و همچنين به دليل فعاليت مناسبم در باشگاه پرسپوليس اين روزها پيشنهادهاي خوبي از کشورهاي عربي و آسيايي دريافت کرده ام.
روزي که کار مربيگري را شروع کرديد فکر مي کرديد که به اين سطح برسيد؟
يادم هست که خيلي ها به من مي گفتند امکان ندارد اين اتفاق بيفتد. چطور ممکن است يک ايراني مقيم امريکا برود مربي آژاکس يا تيم ملي کره شود. يادم هست يک روز که داشتم از لس آنجلس با پرواز بريتيش ايرويز مي رفتم هنگ کنگ تا دستيار مربي بزرگ هلندي تيم ملي کره - گاس هيدينک - باشم در طول پرواز با خودم فکر مي کردم که اگر اين اتفاق بيفتد حتماً همه کار مي شود کرد. به نظرم، بهترين چيزي که مي توانيم به جوان هاي ايراني بگوييم، اين است که اگر بخواهند براي رسيدن به روياهايشان تلاش کنند، با هوش و استعدادي که دارند، همه کار مي توانند بکنند.
چطور شد که گاس هيدينک به شما پيشنهاد همکاري داد؟
من به خاطر درس خواندنم توانستم از اولين مربي هاي بين المللي باشم که فناوري را به فوتبال آوردم. اين فناوري هم باعث شد بتوانم از همه مربياني که همراه با من داشتند براي پيشرفت، تلاش مي کردند، پيش بيفتم و اين اتفاق در بزرگي را پيش روي من باز کرد. اگر اين فناوري نبود فکر نمي کنم که هيچ وقت شانس همکاري با گاس هيدينک را در کره به دست مي آوردم. من فناوري و وسايل جديدي را در فوتبال وارد کرده بودم که بهتر مي شد فوتبال علمي را به بازيکنان ياد داد. به همين دليل هم هست که من هر روز بايد سپاسگزار پدر و مادرم باشم که به من اصرار کردند درس بخوانم. اگر اصرار پدر و مادرم نبود فقط فوتبال بازي مي کردم و بعيد مي دانم که به اينجايي که هستم، مي رسيدم.
دوست داريد مانند گذشته يک بار ديگر با يک تيم خارجي مقابل ايران بازي کنيد؟
بله زيرا در فوتبال حرفه يي جهان رويارويي هاي مجدد امري طبيعي است. البته اکنون من در ايران فعاليت مي کنم و مصاف دوباره با فوتبال ايران برايم تا حدودي مشکل است.
اگر آقاي کاشاني از پرسپوليس اخراج تان مي کرد، چه واکنشي از خود نشان مي داديد؟
بدون شک در هر شرايطي اخراج شدن مربي خوشايند نيست و من در صورت گرفتن اين تصميم خيلي ناراحت مي شدم، اما هرگز پرسپوليس را فراموش نمي کردم و سعي مي کردم به اين تيم کمک کنم. البته ما حتي در اين باره هم با هم حرف زديم، او چنين تصميمي نداشت ولي اگر اين تصميم را مي گرفت، به او احترام مي گذاشتم.
يعني پس از شکست مقابل استقلال اهواز اصلاً بحث رفتن شما نشد؟
جلسه يي که گذاشتيم براي رهايي از بحران و مسائل حاشيه يي بود و ما قول داديم با همدلي در ديدارهاي بعدي پيروز شويم و با کنار گذاشتن حاشيه دل ميليون ها نفر را شاد کنيم. من به او گفتم حتي مشکلي براي کنار رفتن از تيم ندارم. گفتم اگر فکر مي کند با رفتن من، تيم از بحران خارج مي شود، حاضر به استعفا هستم. با اين وجود کاشاني گفت بمان و تيم را قهرمان کن.
پس همچنان معتقديد پرسپوليس قهرمان ليگ برتر مي شود؟
بله همچنان پرسپوليس شانس اصلي قهرماني است و تيم هاي سپاهان و صباباتري رقباي اصلي ما هستند.
پرسپوليس و سپاهان چه تفاوتي با يکديگر دارند؟
در مورد سپاهان من نمي توانم اظهارنظر دقيقي داشته باشم چون اطلاعي از مسائل دروني اين تيم ندارم ولي تيم ما مي تواند بازهم مثل شير بازي کند و قهرمان ليگ شود.
فکر مي کني هنوز هم امکان اين اتفاق وجود دارد؟ اختلاف سپاهان با شما زياد نيست؟
من اميدوارم. روند رو به رشد سپاهان ممکن نيست که تا پايان بازي ها تداوم داشته باشد. هنوز تا پايان فصل زياد باقي مانده. هنوز هم حرف زدن درباره قهرماني زود است. معتقدم جدول تغيير خواهد کرد و ما همچنان شانس قهرماني داريم.
چقدر تمايل داريد سال ديگر هم در پرسپوليس کار کنيد؟
در شرايط فعلي هيچ حرفي نمي زنم و به پايان فصل و تمام شدن قراردادم موکول مي کنم. هر چند دوست دارم با اين تيم محبوب جام قهرماني را به دست آورم.
ياسين جان قهرمانيم برادر
ياسين جان قهرمانيم برادر
ياسين جان قهرمانيم برادر
ياسين جان قهرمانيم برادر
همانطور كه ميدانيد تيم فوتبال پرسپوليس تهران بدليل تعلل در پرداخت بدهي "شركت فنلاندي كوپيان" از سوي فدراسيون جهاني فوتبال FIFA به پرداخت اصل بدهي و جريمه ديركرد آن و همچنين كسر شش امتياز از مجموع امتيازات كسب شده اين تيم در اين فصل از رقابت هاي ليگ برتر شده است.
همگي به خوبي ميدانيم كه اين جريمه اعمال و اجرا شده و زمان هم بقدري از دست رفته است. و هواداران عزيز پرسپوليس بجاي متهم كردن مديريت قديم و جديد پرسپوليس همگي بايد دست در دست هم از طريق راه هاي ارتباطي با فدراسيون جهاني راه را براي تعديل اين حكم ناجوانمرده باز نموده و بار ديگر پرسپوليس را به كورس سالم قهرماني بازگردانند. به همين دليل سايت خبرگزاري رسمي باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس ايران اقدام به تهيه و تنظيم نامه اي به زبان انگليسي نموده كه مي تواند مورد استفاده هواداران عزيز قرار گرفته و نهايت فيفا را متقاعد به تعديل اين حكم نمايد.
1. ابتدا متن زير را از كادر انتخاب كرده و كپي كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. سپس وارد قسمت ارتباط با فيفا در سايت جهاني فيفا شويد.
3. سپس در قسمت Type your message here متن كپي گرفته از كادر بالايي را Paste كنيد.
4. سپس در كادر What is your name نام و نام خانوادگي خود را به صورت كامل وارد نمائيد.
5. سپس در قسمت Email آدرس ايميل خود را به صورت كاملا صحيح و حقيقي وارد كنيد.
6. سپس در قسمت Subject عبارت Hi FIFA در تايپ نمائيد.
7. در پايان در قسمت Enter the numeric code shown in the image below كد امنيتي كه در سمت راست ميبينيد را عينا وارد نموده و در پايان روي كليد Submit كليك كنيد.
در صورت موفقيت ارسال نامه شما به مقر فيفا عبارت Thanks for your comments, your message has been succesfully submitted. را به همراه يك علامت تيك سبز رنگ مشاهده ميكنيد كه نشان از ارسال موفقيت آميز نامه شما دارد.
موفق و مويد باشي
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)