تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 399 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

نوشته شده توسط dragon-fly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    دوستان این کنکور کاردانی به کارشناسی که چند روز دیگه هست فقط برای سراسری و غیر انتفاعیه یا پیام نور و علمی کاربردی رو شامل میشه ؟
    اگه شامل نمیشه لطفا بگید تاریخ ثبت نام و کنکور پیام نور و علمی کاربردی کیه .
    اینکه میگن دانشگاهای سراسری تهران فقط معلم ها رو میگیره درسته یا نه ؟ میگن ظرفیتش چون کمه واولویت با معلماس به افراد دیگه نمیرسه.

ببین فقط علمی کاربردی حسابش جداست یعنی آزمونش جداست . بقیه رو شامل میشه . البته پیام نور هم که آزمون فراگیر داره ربطی به اینا نداره .
    تاپیک علمی کاربردی رو چک کنید .
    بعدشم اون جریان معلم ها که همه شهرها جدا واسه معلم ها سهمیه دارن که فقط برای مراکز تربیت معلم هستش .
    و البته من در خصوص ظرفیت استان تهران اطلاعی ندارم .

2. این کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    برای ماشین حساب باید حتما مدلهای ذکر شده توی سایت سازمان سنجش باشه!
    من یه ماشین حساب لپقی دارم تازه درش کنده شده
    KENKO هست.از این حافظه دارها هم نیست
    ببرم گیر میدن؟؟ محل آزمون هم داشنگاه فردوسی هست
    برای آزمون کاردانی که هم همونجا بود گیر ندادن
    Last edited by H A M A S; 24-07-2011 at 21:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای آزاد و غیر انتفاعی اینطور نیست ، یعنی اگه قبول بشین و نرین ، مشکلی پیش نمیاد فقط برای دولتی اینطوره

.
    دوست عزیز اگه واقعا قصدت فقط محک زدن و فهمیدن رنج سوال ها هست
    پیشنهاد میکنم آزمون آزمایشی های موسسات کنکور رو ثبت نام کنی
    من خودم پارسه رو رفتم کلاس و اینا ..
    خیلی دلم میخواست در همین کنکور شرکت کنم و ببینم قبول میشم یا نه. اما اونطور که گفتند مثل اینکه اگر کنکور بدیم و قبول بشیم و نریم یک سال محروم میشیم. من هم کنکور اصلی کاردانی به کارشناسیم سال دیگه هست و امسال فقط میخواستم به طور آزمایشی شرکت کنم که مثل اینکه نمیتونم. حیف شد. کاش راهی بود. یا گزینه ای موقع ثبت نام که برای کسایی که میخوان آزمایشی شرکت کنن هم امکانش فراهم میشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

رشته ی نرم افزار کامپیوتر کد رشته ی امتحانیش 2107/* كامپيوتر-سخت افزارونرم افزار / هست؟
    در ضمن ماشین حساب کاسیو 82fx مشکلی نداره؟ تو کنکور کاردانی گیر نمیدادن الان چطور؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

خیلی دلم میخواست در همین کنکور شرکت کنم و ببینم قبول میشم یا نه. اما اونطور که گفتند مثل اینکه اگر کنکور بدیم و قبول بشیم و نریم یک سال محروم میشیم. من هم کنکور اصلی کاردانی به کارشناسیم سال دیگه هست و امسال فقط میخواستم به طور آزمایشی شرکت کنم که مثل اینکه نمیتونم. حیف شد. کاش راهی بود. یا گزینه ای موقع ثبت نام که برای کسایی که میخوان آزمایشی شرکت کنن هم امکانش فراهم میشد.
    فقط روزانه قبولشی و نری یه سال محروم میشی

7. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

در ضمن ماشین حساب کاسیو 82fx مشکلی نداره؟ تو کنکور کاردانی گیر نمیدادن الان چطور؟
    نه الانم مشکلی نداره

9. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

ببین شما کنکور بده مشکلی نداری . بعدش هر رتبه اوردی انتخاب رشته نـــــــــکن .
    اینکه دیگه جای بحث نداره .

11. 2 کاربر از mahya78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین شما کنکور بده مشکلی نداری . بعدش هر رتبه اوردی انتخاب رشته نـــــــــکن .
    اینکه دیگه جای بحث نداره .
    فقط روزانه قبولشی و نری یه سال محروم میشی
    اگر بشه که من اینکار رو میکنم. من میترسم شرکت کنم و کنکور بدم و بعدش بگن شما به فرض فلان جا قبول شدید و حالا چون نمیخواید برید یک سال محروم میشین. اینطوری اگر بشه من عملا بیچاره میشم. چون کنکور اصلیم سال دیگه هست. حالا به نظر شما میشه کنکور بدم و بعد اون لیست 100 تایی که داخلش جاهایی که قبول شدم رو مینویسه رو هم بگیرم ولی در مرحله بعد فقط ثبت نام نکنم؟ اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟ با تشکر از شما. اگر فرشید گرامی که همیشه به من کمک کرده هم در اینباره نظر بده خوب میشه. حالا به فرض روزانه یک جایی قبول شدیم. اونوقت تکلیف چیه؟ باز محروم میشیم؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

اگر بشه که من اینکار رو میکنم. من میترسم شرکت کنم و کنکور بدم و بعدش بگن شما به فرض فلان جا قبول شدید و حالا چون نمیخواید برید یک سال محروم میشین. اینطوری اگر بشه من عملا بیچاره میشم. چون کنکور اصلیم سال دیگه هست. حالا به نظر شما میشه کنکور بدم و بعد اون لیست 100 تایی که داخلش جاهایی که قبول شدم رو مینویسه رو هم بگیرم ولی در مرحله بعد فقط ثبت نام نکنم؟ اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟ با تشکر از شما. اگر فرشید گرامی که همیشه به من کمک کرده هم در اینباره نظر بده خوب میشه. حالا به فرض روزانه یک جایی قبول شدیم. اونوقت تکلیف چیه؟ باز محروم میشیم؟
    دوست عزیز این کنور ناپیوسته هست و مرحله اول اعلام میکنن که شما مجاز شدی با رتبه X حالا شما می توانی در مرحله دوم انتخاب شهر و مرکز دانشگاهی را انجام ندهی و مدارک رو ارسال نکنی / هیچ مشکلی نداره که کنکور بدید و مجاز بشید.

برای دوستان در کنکور پنجشنبه آرزوی موفقیت دارم، برای من هم دعا کنید.

14. 2 کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متشکر. یعنی دو مرحله داره؟ در مرحله اول فقط یک رتبه میدن؟ که هرکس مثلا فلان رتبه رو کسب کرده؟ و بعد میگن که تا فلان رتبه میتونن انتخاب کنن و مدتی بعدش لیستی میدن برای انتخاب؟

16. این کاربر از Soalziad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •