دوست عزیز در مورد مشکل شما این سایت انگلیسی کمکت میکنه امیدوارم مفید باشه :
راستی با یه مترجم مثل بابیلیون خیلی روان معنی میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز در مورد مشکل شما این سایت انگلیسی کمکت میکنه امیدوارم مفید باشه :
راستی با یه مترجم مثل بابیلیون خیلی روان معنی میشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نحوه دانگرید ان 73 و تبدیل اینترنت ادیشن به موزیکال رو کسی بلده؟
دانگرید نمی خواد دوست مننوشته شده توسط antonyomontanacuba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پروداکت کد یه گوشی me رو پیدا کن و کد گوشیتو با برنامه NSS به اون تغییر بده و آپدیتش کن.
برنامه NSS :
فیلم آموزشی تغییر پروداکت کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت هم که با NSU بلدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کردم نمیشه دوست عزیز مشکا همینه که میگه آپدیت شما نیومده چون یه ورژن بالاتر از موزیک ادیشن هست.
راستی همشو بلدم امتحان کردم جواب نداد که نداد![]()
خدا رو شکر که بلدینوشته شده توسط antonyomontanacuba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به ورژن نداره موقع آپدیت اگر آپدیتی واسه گوشیتون وجود نداشته باشه گزینه Reinstall میاد. بازم تو فروم سرچ کن فایلهای مربوط به ورژنی رو که می خوای احتمالا هست.
ببخشید دوستان کسی قیمت آکبند n73 me رو داره ؟
خیلی وقته از قیمتش خبر ندارم . خواستم ببینم در چه حدودی هست .
دوست من فکر نکنم کسی اینجا آمار قیمت های جدید گوشی رو داشته باشه ....
اگه توی تاپیک قیمتهای گوشی مطرح کنی زودتر به نتیجه میرسی
دور و بر 260 تومن باید باشه. من اصلا توصیه نمی کنم بخری. با 260 تومن 6220 بخری بهتره.
دوست عزیز من تقریبا 1 سال بیشتره که n73 دارم !!!
پارسال دی ماه خریدم 330 .![]()
سلام
من مدتی است که گوشی n73 خریدم ولی هنوز با یکسری از برنامه هاش هنوز آشنا نیستم و می خواستم بپرسم
که این LifeBlog چیه و چه کار می کنه
ضمنا چند تا آیکون دیگر هم که هست اسمهاش را می نویستم تا بلکه یک کمکی به من بشه
Im - PTT - Sync
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)