آفرین به این حوصله .......1) ببین رمزینه اموزشش 4 جلد داره 2تا پیش 1 .2 تا پیش 2 که اون 2 تای پیش 1هست ولی اون 2 تای پیش 2 برای نزدیکای شهریور مییاد. اینم بگم نری تست دیفرانسیل رمزینه رو بخری ها فقط اموزش ها رو بخر چون تست های مهم رو تو همون اموزش اورده و کافی هست بیخود وقتت رو تلف نکن . و اینکه رمزینه اموزش ریاضیات پایه نداره ولی میتونی از سبز قلم چی استفاده کنی که بدک نیست. 2) ببین برو انقلاب خیابان 12 فروردین بین دادگستری انقلاب با نمایندگی فروش کتاب های قلم چی یه پاساژ هست برو زیرزمین پاساز اونجا کتاب های اندیشه سازان که امروز با اسم مبتکران چاپ میشه ولی بازم معروفن به اندیشه پیدا میشه یا برو بانک کتاب که مطمئن تره و جدیدترین کتاب ها ی اندیشه رو که چاپ شده بهت میده ( ببین منظور از جدید اخرین چاپش هست حالا یا 85 یا 84 یا....) و برا پیدا کردن فیزیک و بقیه درساش تو خودت بگو اندیشه سازان فلان درسو می خوام اونا خودشون بهت میگن این اسمایی هم که گفتی مال مبتکران که به درد خودش میخوره کتاب فیزیک اندیشهرو گروه موئلفاشون نوشتن وبا اینکه به قول خودت 3 سالی هست چاپ نشده ولی چون کتابا تغییر نکرده(جز یه ذره تو پیش که اصلا"به حساب نمی اد) قابل استفاده هست و اگه میبینی تست های این چند سال رو نداره یه 7 کنکور بخر وقتی اندیشه رو زدی اونم بزن که با تست های جدید اشنا بشی مهم اون مفاهیم فیزیک که تو از رو اندیشه یاد میگیری راستس این 5 تا جلد هم اموزشه وهم تست اموزشی داره وهم تست پایانی داره هر فصلش که تو باید برای دور اول که بهت گفتم فقط امزشش رو بخونی و تست های امو زشیش رو بزنی و 7 کنکور رو استفاده کنی بعد برای دور دوم کتاب سبز یا فرید شهریاری رو بزنی و برای بعد عید کنارخوندن خلاصه هات تست های پایانی اندیشرو بزنی (اینایی که گفتم واسه فیزیک بودها)3) نه منظورم همون اندیشه هایی که با اسم مبتکران چاپ میشه اونایی که بااسم اندیشه چاپ میشه قدیمی هستش و به کتابای ما نمیخوره.4) ببین کتابای اندیشه ترتیب چیدمان فصلاش مثل کتاب درسی نیست بعضی فصلارو که بسیار شبیه هم (مثل حرکت فیزیک 2 با پیش1 ) با هم اورده تو برای اینکه همه ی فصلارو داشته باشی این پک کامل 5 جلد رو بخر بعد خودت می فهمی قضیه از چه قراره. اینم بهت بگم که جلد 1 دیگه چاپ نشده باید تو همون زیرزمین که بهت ادرس دادم پیدا کنی عوضم نشده من سال پیش خوندمش.5) اره منظورم همونه تمام دنیا بازرگان رو میشاسن ( قدیم رو کتاباش مینوشت بازرگان نمیدوند چطور یهو شد بازرگانی.(بازم اگه کارت گیر کرد ازم سوال کن ما کار نداریم شاید تونستیم کار یکی رو راه بندازیم)