تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 270 از 285 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

1) ببین رمزینه اموزشش 4 جلد داره 2تا پیش 1 .2 تا پیش 2 که اون 2 تای پیش 1هست ولی اون 2 تای پیش 2 برای نزدیکای شهریور مییاد. اینم بگم نری تست دیفرانسیل رمزینه رو بخری ها فقط اموزش ها رو بخر چون تست های مهم رو تو همون اموزش اورده و کافی هست بیخود وقتت رو تلف نکن . و اینکه رمزینه اموزش ریاضیات پایه نداره ولی میتونی از سبز قلم چی استفاده کنی که بدک نیست. 2) ببین برو انقلاب خیابان 12 فروردین بین دادگستری انقلاب با نمایندگی فروش کتاب های قلم چی یه پاساژ هست برو زیرزمین پاساز اونجا کتاب های اندیشه سازان که امروز با اسم مبتکران چاپ میشه ولی بازم معروفن به اندیشه پیدا میشه یا برو بانک کتاب که مطمئن تره و جدیدترین کتاب ها ی اندیشه رو که چاپ شده بهت میده ( ببین منظور از جدید اخرین چاپش هست حالا یا 85 یا 84 یا....) و برا پیدا کردن فیزیک و بقیه درساش تو خودت بگو اندیشه سازان فلان درسو می خوام اونا خودشون بهت میگن این اسمایی هم که گفتی مال مبتکران که به درد خودش میخوره کتاب فیزیک اندیشهرو گروه موئلفاشون نوشتن وبا اینکه به قول خودت 3 سالی هست چاپ نشده ولی چون کتابا تغییر نکرده(جز یه ذره تو پیش که اصلا"به حساب نمی اد) قابل استفاده هست و اگه میبینی تست های این چند سال رو نداره یه 7 کنکور بخر وقتی اندیشه رو زدی اونم بزن که با تست های جدید اشنا بشی مهم اون مفاهیم فیزیک که تو از رو اندیشه یاد میگیری راستس این 5 تا جلد هم اموزشه وهم تست اموزشی داره وهم تست پایانی داره هر فصلش که تو باید برای دور اول که بهت گفتم فقط امزشش رو بخونی و تست های امو زشیش رو بزنی و 7 کنکور رو استفاده کنی بعد برای دور دوم کتاب سبز یا فرید شهریاری رو بزنی و برای بعد عید کنارخوندن خلاصه هات تست های پایانی اندیشرو بزنی (اینایی که گفتم واسه فیزیک بودها)3) نه منظورم همون اندیشه هایی که با اسم مبتکران چاپ میشه اونایی که بااسم اندیشه چاپ میشه قدیمی هستش و به کتابای ما نمیخوره.4) ببین کتابای اندیشه ترتیب چیدمان فصلاش مثل کتاب درسی نیست بعضی فصلارو که بسیار شبیه هم (مثل حرکت فیزیک 2 با پیش1 ) با هم اورده تو برای اینکه همه ی فصلارو داشته باشی این پک کامل 5 جلد رو بخر بعد خودت می فهمی قضیه از چه قراره. اینم بهت بگم که جلد 1 دیگه چاپ نشده باید تو همون زیرزمین که بهت ادرس دادم پیدا کنی عوضم نشده من سال پیش خوندمش.5) اره منظورم همونه تمام دنیا بازرگان رو میشاسن ( قدیم رو کتاباش مینوشت بازرگان نمیدوند چطور یهو شد بازرگانی.(بازم اگه کارت گیر کرد ازم سوال کن ما کار نداریم شاید تونستیم کار یکی رو راه بندازیم)
    آفرین به این حوصله .......

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

مطمئنی ؟؟؟؟ یعنی از کلید نهایی خبری نیست ؟؟
    اینجوری که خیلی احمقانه س. چطور بفهمیم از رو چی پاسخنامه هامون تصحیح میشه؟
    خوب عزیز من! مهم ما که نیستیم! مهم خودشون هستند!

ان شاء الله 2 تا 3 سال دیگه منتظرش باشید. اصل انتظار توی دینی یادتونه؟!

منم جای سازمان سنجش بودم تا 50 سال آینده کلید نهایی رو قرار نمی‌دادم. این‌ها حالا دارند فکر می‌کنند چطوری سوالات غلط رو جواب بدیم که آبرومون نره. باید تا پیدا شدن جوابهای پیچ‌درپیچ برای سوالات غلط صبر کنید.

پس تعیین کنندگان وقت دروغ‌گویند!!!!!!! (یادتون به دینی بیاد.)

خوش باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما که کنکورتونو دادین تموم شد رفت این سوال ما رو جواب بدین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

چه الگوریتم جالبی

یعنی فیزیک امسال از سال گذشته آسونتر بود ؟؟؟
    به نظر من (البته من نظر خودم رو می‌گم و اجباری نیست که شما قبول کنید) فیزیک امسال آسون‌تر بود. من خودم 12 سوال فیزیک امسال رو جواب ندادم اما وقتی اومدم خونه فقط 2 3 تاش بود که نتونستم حل کنم. بقیه رو تونستم توی کمتر از زمان یک دقیقه و نیم، حل کنم. دلیلش هم خیلی واضح بود.
    1- کمبود جای محاسبات
    2- جای نامناسب جای محاسبات (در پایین صفحه)
    3- دفترچه بدقواره
    4- خستگی ناشی از صرف انرژی زیاد بر روی دروس عمومی و تا حدودی ریاضی (چون از زمان نقصانی و × و - توی اختصاصی‌ها به خویی استفاده می‌کنم، زیاد روی ریاضی مکث نمی‌کنم.)

توی پرانتر یه چیز بگم. رئیس سازمان سنجش در گفتگوی خبری شبکه 2 گفت که ما نشستیم و با کارشناسان و روانشناسان گفتگو کردیم. اونها نظرشون این بود که همین اندازه برای دفترچه سوال مناسبه!
    یکی بهش بگه مردک. تو غلط کردی و اون روانشناسان. نکنه روشناسان خودش بوده با این قیافش و با این آب خوردنش. توی 1 ساعت اجرای گفتگوی خبری، 100 لیتر آب خورد!!!!
    اون روانشناسان غلط کردند گه گفتند این اندازه مناسبه. وقتی دفترچه رو می‌بینم، حالت بد میشه!
    آخه اگه روانشناسان شما و خود شما چیزی حالیت بود که جواب شونصد تا سوال پشت سر هم رو گزینه 4 نمی‌گذاشتید. طراح سوالم خودش وقتی این حالت رو می‌بینه، شک می‌کنه دیگه چه برسه داوطلب بیچاره که از استرس فراوان اسم خودش رو هم به یاد نمیاره!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها من امسال معدل دیپلمم 13.88 شد (به خاطر خاطر عمل کلیم که باعث شد 4 ماه ترم دوم مدرسه نباشم )ولی ترم اول معدلم 19.65 شد(تو علامه طباطبایی ) میخواستم بپرسم با این معدل من ایا امکانش هست سال بعد زیر 500 بشم چون من شنیدم کسایی که معدلشون زیر 17 یا 18 هستش امیدی به قبولی برا زیر 1000 نباید داشته باشن ایا واقعا این جوری هستش .مشاور من میگه همچین چیزی نیست ولی من اینو از زبون نکوئی شنیدم کسی نحوه تاثیر معدل رو میدونه مثلا اینکه هر1 نمره یک درس تو امتحان نهایی چند درصد حساب میشه برا همون درس .بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من از همین اول راه ناامید شدم .امیدوارم همطون هر رشته ای که دوست دارین قبول بشین ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره به من بده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من امسال معدل دیپلمم 13.88 شد (به خاطر خاطر عمل کلیم که باعث شد 4 ماه ترم دوم مدرسه نباشم )ولی ترم اول معدلم 19.65 شد(تو علامه طباطبایی ) میخواستم بپرسم با این معدل من ایا امکانش هست سال بعد زیر 500 بشم چون من شنیدم کسایی که معدلشون زیر 17 یا 18 هستش امیدی به قبولی برا زیر 1000 نباید داشته باشن ایا واقعا این جوری هستش .مشاور من میگه همچین چیزی نیست ولی من اینو از زبون نکوئی شنیدم کسی نحوه تاثیر معدل رو میدونه مثلا اینکه هر1 نمره یک درس تو امتحان نهایی چند درصد حساب میشه برا همون درس .بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من از همین اول راه ناامید شدم .امیدوارم همطون هر رشته ای که دوست دارین قبول بشین ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره به من بده .
    نمرات امتحان نهایی به صورت تک درس توی کنکور سراسری تاثیر داره به این صورت که مثلا درس دین و زندگی در تراز خود درس دین و زندگی تاثیر داره و این رو هم بگم که اصولا" ساختار فکری اقای نکوئی ساختار مریضی هست و علاقه خاصی به استرس دادن داره مثلا" من سال پیش با معدلی تو مایه های تو ولی با این تفاوت که تو ادم درس خونی هستی ولی من اصلا" نمیدونستم درس چیه رفتم پیشش البته با کلی خواهش و هزینه مشاوره سنگینی که بهش دادم همون اول تابستون برگشت بمن گفت تو هیچی نمیشی بیخود خود تو اذیت نکن ولی با یاد خدا خدا که تمام این یکسال همیشه همراه من بود تونستم کنکورم رو خوب بدم . ضمنا این رو هم عرض کنم کسی که یک درس نهایی رو 20 می گیره با کسی که 0 می گیره تنها معادل 7 سوال درست تفاوت دارن. البته منکر نمی شم که 7 سوال چیز کمی هست اما باید عرض کنم قابل جبران هست و من هم نمره رو 0 در نظر گرفتم که بعید می دونم دانش آموزی که برای کنکور تلاش می کنه در امتحانات نهایی نمره ای زیر 10 بگیره.امیدوارم که این توضیحات من تونسته باشه شما رو متقاعد کنه

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز
    شما از مدرسه علامه طباطبائی تهران هستید؟
    امسال مدرستون چند تا زیر 100 داره؟

به حرف های نکوئی گوش نکنین چرت زیاد میگه
    معدل تاثیر داره ولی نه اونقد(البته واسه امسال)(ولی کلا اگه ادم خوب امتحان بده زیر 1000 میشه اورد!)
    چون سال دیگه میخواد بشه 25 درصد
    تازه شاید پیشهم نهایی بشه!
    باید وایسی ببینی چی میشه!
    موفق باشی

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ای باباب اینجا که همه بچه علامه هستن خوب منم هستم راستی بچه ها (مخصوصا شما سهیل خان)برای مایی که امسال میریم پیش به نظرتون کنکور هم همین 15 درصده؟(منظورم تاثیر معدل در کنکوره.)

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمرات امتحان نهایی به صورت تک درس توی کنکور سراسری تاثیر داره به این صورت که مثلا درس دین و زندگی در تراز خود درس دین و زندگی تاثیر داره و این رو هم بگم که اصولا" ساختار فکری اقای نکوئی ساختار مریضی هست و علاقه خاصی به استرس دادن داره مثلا" من سال پیش با معدلی تو مایه های تو ولی با این تفاوت که تو ادم درس خونی هستی ولی من اصلا" نمیدونستم درس چیه رفتم پیشش البته با کلی خواهش و هزینه مشاوره سنگینی که بهش دادم همون اول تابستون برگشت بمن گفت تو هیچی نمیشی بیخود خود تو اذیت نکن ولی با یاد خدا خدا که تمام این یکسال همیشه همراه من بود تونستم کنکورم رو خوب بدم . ضمنا این رو هم عرض کنم کسی که یک درس نهایی رو 20 می گیره با کسی که 0 می گیره تنها معادل 7 سوال درست تفاوت دارن. البته منکر نمی شم که 7 سوال چیز کمی هست اما باید عرض کنم قابل جبران هست و من هم نمره رو 0 در نظر گرفتم که بعید می دونم دانش آموزی که برای کنکور تلاش می کنه در امتحانات نهایی نمره ای زیر 10 بگیره.امیدوارم که این توضیحات من تونسته باشه شما رو متقاعد کنه
    این طور که تو داری میگی خیلی خوبه خیالم راحت شد.فقط مطمئنی همینطوره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1) ببین رمزینه اموزشش 4 جلد داره 2تا پیش 1 .2 تا پیش 2 که اون 2 تای پیش 1هست ولی اون 2 تای پیش 2 برای نزدیکای شهریور مییاد.
    تو برای اینکه همه ی فصلارو داشته باشی این پک کامل 5 جلد رو بخر بعد خودت می فهمی قضیه از چه قراره. اینم بهت بگم که جلد 1 دیگه چاپ نشده
    1)هفت کنکور بدرد میخوره؟
    2)اموزش دیفرانسیل رمزینه کافیه برای تست اگه نیست یه کتاب تست توپ واسه دیفرانسیل معرفی کن.
    3)پک کامل 5جلد چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •