تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 524 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من 3 تا مشکل دارم توی اکسل و ورد دارم
    1- من توی اکسل یه جدول دارم که که 24 تا ستون داره و 31 تا سطر داره من می خوام اعداد این جدول رو به یه جدول تو ورود ببرم مشکل این جا ست که وقتی کپی / پیست میکنم جدولی که توی ورد طراحی کردم بهم میخوره اخه جدولی که تو ورد طراحی شده باید توی کاغذ A4باید پرینت بشه و برای همین سایز هر خاونه از جدول ورود کوچک انتخاب شده و وقتی اعداد رو از اکسل به ورد پیست میکنم این سایز ها بهم میخوره وهرچه این سایز ها را تغییر میدم اعداد غیر قابل خوندن میشدن در حالی که وقتی اعداد را دستی به ورد وارد میکنم همه قابل خوندن هستن ؟

2 - اعدادی که توی ورد تایپ میکنم اعشاری هستش ومن وقتی مینویسم 12.3 این طوری میسنویه 12,3 یعنی ویرگول می نویسه ؟

3- تویه اکسل اعدادی که وارد میشه هر سطر مال یه روز هستش یعنی مثلا 1380/2/10 سطر هستش وهر خونش مال یه ساعت حالا من باید ماگزیمم و مینیمم این اعداد رو حساب کنم که مشکلی نیست مشکل اینجاست که که من میخوام وقتی ماگزیمم و مینیمم رو حساب کرد ساعت وتاریخ اون رو هم مشخص کنه

ممنون میشم به هر 3 تا سوالم جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض مشکل در "تنها خواندنی بودن" در اکسل2007

با سلام.اساتید محترم خواهشمندم مرا کمک کنند که:
    در بحث شبکه ای بودن یک رایانه ، فایل اکسل2007 در یوزر بصورت read only است اما همین فایل در administrator رایانه و یالوکال بودن آن اینگونه نیست. البته وقتی همین فایل در یوزر کپی می شود این مشکل برطرف میشود.لطفا راهنمائی کنید مشکل از کجاست و چگونه قابل حل شدن است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یه سری اطلاعات مثل نام و نام خانوادگی و اطلاعات شخصی افراد را در یه فایل اکسل دارم که در اون فایل از فیلتر استفاده کردم،حالا میخوام موقعی که مثلا در ستون نام، اسم علی رو انتخاب(فیلتر)میکنم، نام علی رو در یه سلول نشونم بده . باید چکار کنم؟؟؟(یعنی در فیلتر هر چی که انتخاب شد در یه سلول که میخوام ،اون گزینه انتخابی نشون داده بشه)
    Last edited by salam_iran57; 06-07-2011 at 08:33.

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه جمع ساده رو می خواستم تو اکسل بزنم،هر چی ذهن میسوزونم فرمولش یادم نمیاد.

من می خوام از مثلا خانه G1 تا G100 رو حاصل جمعشون رو بهم بده باید چیکار کنم؟!
    باتــــــشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و احترام
    چگونه می توان در اکسل خانه های با رنگ مثلا سبز را جمع کرد؟

ایمیل بنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ر اکسل 2003 راه مستقيمي براي انجام عمليات‌هاي رياضي مانند جمع زدن، ميانگين و ... بر روي خانه‌هايي که داراي يک رنگ خاص هستند وجود ندارد و با تکنيک Find و استفاده از Copy/Paste به سختي مي‌توان اين کار را انجام داد. براي اين منظور در اکسل بايد کد رنگ خانه را پيدا کنيم و سپس بر اساس آن با استفاده از روش‌هايي مانند Filter و يا توابعي مانند SumIf بر اساس اين کد ( که در واقع يک عدد است ) عمليات رياضي را انجام دهيم.
    براي اين کار در اکسل بايستي تابع جديد ايجاد کنيم که توسط آن کد رنگ هر خانه محاسبه شود. بنابراين دست به کار مي‌شويم و با زبان VBA اکسل يک تابع جديد تعريف مي‌کنيم.

قدم اول : ايجاد تابع در محيط ويژوال بيسيک
    يک فايل خالي اکسل را ايجاد کنيد و با زدن کليد Alt+F11 وارد محيط ويژوال بيسيک اکسل شويد.
    پس از باز شدن پنجره محيط برنامه‌نويسي، در منوها به مسير
    Insert > Module برويد و يک ماژول ايجاد کنيد، ماژول جايي است که مي‌توانيد در آن دستورات ويژوال بيسيک را وارد نماييد.

شکل1
    براي ايجاد يک تابع مجدد در منوها ابتدا Insert و سپس Procedure را انتخاب نماييد و در پنجره‌اي که باز مي‌شود براي تابع جديد يک نام تايپ مي‌کنيم مثلا در اينجا نام تابع را ColorCode مي‌گذاريم در ضمن گزينه Function را انتخاب مي‌کنيم (به شکل 2 دقت کنيد).

شکل2
    مطابق شکل 3 کد اين تابع را کامل نماييد.

شکل3
    قدم دوم: استفاده از اين تابع براي جمع زدن خانه‌هاي نارنجي
    حال تابع شما آماده است و در اکسل مي‌خواهيم از آن استفاده کنيم.
    از محيط ويژوال بيسيک خارج شويد ( لازم نيست Save کنيد ) و به اکسل بگرديد.
    براي استفاده از اين تابع، محدوده‌اي مانند شکل 4 را در نظر بگيريد که قرار است خانه‌هاي نارنجي رنگ را جمع بزنيد و مطابق شکل 4 از تابع ColorCode استفاده مي‌کنيم.

شکل4
    و در نهايت بايستي چيزي مانند شکل 5 بدست آيد که در کنار هر سلول کد رنگ آن سلول نمايش داده مي‌شود.

شکل5
    و حالا توسط تابع SumIf خانه‌هاي نارنجي رنگ را جمع مي‌زنيم. عدد 46 که در تابع بکار برده شده است کد رنگ "نارنجي" مي‌باشد.

شکل6
    Last edited by Darya-eng; 09-07-2011 at 11:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه جمع ساده رو می خواستم تو اکسل بزنم،هر چی ذهن میسوزونم فرمولش یادم نمیاد.

من می خوام از مثلا خانه G1 تا G100 رو حاصل جمعشون رو بهم بده باید چیکار کنم؟!
    باتــــــشکر

Last edited by Darya-eng; 07-07-2011 at 21:33.

7. این کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام .
    یه لیست نام و نام خانوادگی دارم . چطور میتونم لیست رو برحسب حروف الفبا نام خانوادگی رو مرتب کنم ؟
    ( هر اسم توی یک سلول نوشته شده )

ممنون

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

sort a to z رو بزن
    بعدش expand رو انتخاب کن کل رکوردها بر اون اساس چیز میشه

10. این کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام و درود

میخواستم بدونم چه طور میتونم این جدول و البته شما 19 ستون دیگه بهش اضافه کنید رو نمودار بیارم تا اشتباه نشه مثلا سال رو مقدار مقایسه قرار نده............

Last edited by greena; 11-07-2011 at 16:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام .
    یه لیست نام و نام خانوادگی دارم . چطور میتونم لیست رو برحسب حروف الفبا نام خانوادگی رو مرتب کنم ؟
    ( هر اسم توی یک سلول نوشته شده )

ممنون
    sort a to z رو بزن
    بعدش expand رو انتخاب کن کل رکوردها بر اون اساس چیز میشه
    ممنون .
    البته مشکلی که من دارم اینه که توی سلول ها ، به ترتیب اسم و فامیل اومده .
    با این روشی که فرمودید ، میشه نامها رو بر اساس فامیل مرتب کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •