شما هر 8600GT 256MB GDDR3 ای بگیری از اینی که الان سفارش دادی بهتره...
شما هر 8600GT 256MB GDDR3 ای بگیری از اینی که الان سفارش دادی بهتره...
پس هیچ فرقی توی تعداد فریم نمی کنه؟گفتي الان 8800GT داري خب اينا فرق چنداني با هم نميكنند حتي اختلاف با 9800GTX هم محسوس نيست شما اگه ميخواي اختلاف محسوسي بوجود بياد يكي از كارتهاي زير رو بايد بگيري
ATI 3870 X2
و يا
9800GX2
اولي حدود 470 هست دومي قويتره ولي چون تازه امده فعلا گرونه دوستان 790 قيمت داشتند.
راستش من خودم تعریف
3870 x2 رو هم زیاد شنیدم اما بعضی ها حرفی هایی میگن که ادم به شک میوفته.
بعضی ها میگن ati با شرکتای بازی سازی قرار داد نداره به خاطر همین بیشتر بازی ها رو خوب نمیاره و توی بعضی از بازی ها مشکل گرافیکی بوجود میاره و بعضی ها میگن ساپورت درایور خوبی نداره و هزار تا حرف دیگه.
حالا 3870x2 چه برند هایی هست؟قیمتشون چنده؟
نمی دونم حالا چکار کنم!
شما میگید حتما نخرم چون به درد نمی خوره؟
asus 256 ddr3 رو 153 تومنه و واسم گرونه!
ارزونتر از این نیست؟
چه مانيتوري بخرم
--------------------------------------------------------------------------------
سلام من يك مانيتور
ال جي FLATRON ez T730PU دارم ميخواهم يك مانيتور ال سي دي بگيريم
چه ماركي بگيريم خوب باشه و عمري و از نظر كيفيت خوب باشه
از نظر اينچ فرقي ندارد قيمت در حدود 200000 تا 300000 باشد
مي خواهم توپ باشه
الان اين مانيتور كه من دارم چقدر مي خرند
با تشكر از شما در ضمن آدرس نمايندگي هم بگيد
من اصفهان هستم
هيچ فرقي كه نه فرق محسوسي نميكنه
ازبين اين حرفها همين قرارداد نداشتن رو تاييد ميكنم كه اونم بيشتر جنبه تبليغاتي داره.
برند كه زياد فرقي نميكنه نميدونم دوستان كه 470 قيمت گرفتند با چه برندي بود.
از تهران سفارش بده واست ميفرستند حدود 100 تومن ميتوني پيدا كني. Asus گرونه بيخيالش شو.
برای 360 که مشکلی نیست چون کابل vga براش هست. برای ps3 هم یه کابل HDMI to DVI میگیرم. حل شد! فقط مونده مانیتور که بهم بگیداگه برای Xbox 360 و PS3 می خواهید مانیتور باید ورودی HDMI داشته باشه که فکر نکنم توی این سایز راحت پیدا بشه.
ممنون
گرافیک رو سعی می کنم عوضش کنم.
اینها رو خریدم و عکسشون رو گذاشتم ببینید عالی هستند؟
1=رم آمریکایی سوپر تالنت 1 گیگ باس 800 و با قابلیت دوال
2=سی پی یوی E2180 باکس و ساخت کشور مالزیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3=هارد Sata 320 Gb با بافر 16 وسترن عکسش دیگه لازم نبود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4=مادربورد P5k ایسوس که سفارش دادم
5=پاور 300w گرین.30 تومن خریدم و اصلآ فکرش رو نکرده بودم!ولی چاره ای نبود چون لازم داشت!البته فکر کردم با پاور 500 هم میشه ولی در توضیحات نوشته شده که آسیب پذیر هست!
6=گرافیک ایسوس 8500 جی تی 256 مگابایت Ddr2 که این یکی رو سوتی دادم!
حالا دوستان تغییرات دیگه ای هست یا من والسلام رو بگم.در ضمن از راهنمایی بسیار خوبتون و ارزشمندتون ممنونم.خیلی گل هستید و واقعآ در خدمت کردن دریغ نمی کنید.اون اشتباه هم تقصیر خودم بوده و از این که به حرفتون دقت نکردم عذرخواهی می کنم.
Last edited by SANR; 30-04-2008 at 23:49.
8800 GTS چطوره؟
مارکش خیلی برام مهمه. به نظر شما بهتر نیست ایسوز بگیرم چون مادربورد asus maximums formula هست.
یا اسپارکل.
راستی، این مادربورد برای کارهای گرافیکی و سه بعدی سازی مناسبه یا نه؟
مرسی برنامه رو دانلود کردم اینم مشخصات کارت گرافیکم هست .
اما توی آداپتور settings رم کارت رو زده 512 .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)