تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 270 از 358 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر منظور شما از کنترل افکار عمومی , نوع تزریقی( تحلیل, تجهیز و سپس انتشار فازی در طول زمان) باشه باید گفت این کار در حال انجام هست. وگرنه در صورت انتشار بدون قید خبر , هیچ اثری از اون سیاست هوشمندی که گفتید دیده نخواهد شد.
    انتشار از طریق سایت ها و کسانی که ناسا رو متهم به پنهان کاری و توطئه میکنند چه کمکی به کنترل افکار عمومی میکنه؟
    برعکس این روش بیشتر باعث تشویش ذهن بعضی شده تا جایی که از زلزله و سونامی تا نیامدن ابرهای باران زا رو به امریکا نسبت میدن!

روش درست یا همون سیاست هوشمند مورد نظر من اینه که ناسا به شکل رسمی خبر رو از طریق رسانه های معتبر منتشر کنه و از این طریق اعتماد عمومی رو برای خودش و اینکه اوضاع رو در کنترل داره بدست بیاره.
    مثل ماجرای بن لادن که رییس جمهور امریکا گفت: کشتیم و انداختیمش توی دریا، تمام.
    البته باز هم کسانی که همیشه داستان سر هم میکنند گفتند قبلا مرده بود، هنوز زنده است و ... اما چون هیچ سندی برای ارائه نداشتن کسی داستانشون رو نخرید و ماجرا بعد از چند روز و طبق برنامه ریزی تمام شد.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جهان روز به روز آزاد تر میشه و مهار اطلاعات سخت تر، شهروندان جامعه جهانی روز بروز نه فقط دسترسی بیشتری به اطلاعات دارند بلکه خودشون در ایجاد اطلاعات سهیم اند. نتیجه اینکه روز به روز ما بیشتر در آنجه که ازین حجم عظیم اطلاعاتی استنباط میکنیم مختاریم.

توهم توطئه هم همیشه بوده معمولا هم حرفها سند ندارند همه چیزو میشه توطئه آمیز بحث کرد مثلا A منجر به B میشه حالا یه عده پیدا میشن میگن:
    A نبوده در اصل C بوده که سبب شده D بیاد و در واقع این B بوده که به ... رفته
    خوب C و D از کجا اومدند وسط؟
    نه دیگه اینا مخفی اند. توسط انجمن فراماسونری فلان و سازمان امنیت بهمان در کنترل شدید هستند. هیچ کی جز عده ای محدودی از توطئه گران و عده ای باهوش ترین افراد روی کره زمین (من جمله خود متوهم) ازشون خبری نداره....پس هیچ مدرک مستندی نیست ولی تو هم بیا با من توهم بزن بریم فضا....

پی نوشت: راجع به احتمال وجود فضائیها، بله احتمالش خیلی خیلی خیلی بالاست. بحث سر اینه که مثل آیا کلاه شالیکاران چینی از روی مدل فضائیش بوده یا نه....مشکل اینجاست. در این بین هم دو مذهب وجود داره: قائلین به توطئه های پنهان توسط گروههای مخفی و کاملا سازمان یافته که جهان رو کنترل میکنند و منکرینش

دلیل اینکه ساده نگفتم قائلین به توطئه های پنهان این بود که باز یه عده میان میگن یعنی در جهان توطئه ای نیست؟ بله هست. بحث سر سازمان های مجهول و کاملا مخفی هستند که جهان رو کنترل کننند و من و شما فقط بازیجه باشیم. در واقع توطئه ها هستند ولی هیچ گروهی نمیتونه 7 میلیارد آدم رو به بازی بیگره...بحث اینه
    Last edited by MasterGeek; 01-06-2011 at 08:23.

3. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

جهان روز به روز آزاد تر میشه و مهار اطلاعات سخت تر، شهروندان جامعه جهانی روز بروز نه فقط دسترسی بیشتری به اطلاعات دارند بلکه خودشون در ایجاد اطلاعات سهیم اند. نتیجه اینکه روز به روز ما بیشتر در آنجه که ازین حجم عظیم اطلاعاتی استنباط میکنیم مختاریم.

خوب C و D از کجا اومدند وسط؟
    نه دیگه اینا مخفی اند. توسط انجمن فراماسونری فلان و سازمان امنیت بهمان در کنترل شدید هستند. هیچ کی جز عده ای محدودی از توطئه گران و عده ای باهوش ترین افراد روی کره زمین (من جمله خود متوهم) ازشون خبری نداره....پس هیچ مدرک مستندی نیست ولی تو هم بیا با من توهم بزن بریم فضا....
    سلام
    به نظر من انکار یه موضوع هرچند ساده هم باید از واقف بودن به علمی که اون رو رد کنه، سرچشمه بگیره!
    شما در اکثر پست هاتون با قاطعیت هرگونه توطئه ای رو رد کردید تا جایی که یادم میاد.
    آیا عدم واکنش به موضوعی که اون رو توهم میدونید راه بهتری نیست تا انکار اون؟
    چون این ذهنیت رو در من نوعی شکل میده که شما از چیزی آگاه هستید که ما نمیدونیم!
    و فقط دارید به ما هشدار میدید که : هی رفیق! این یه توهمه! بی خیال!
    فکر نمیکنید عدم موضع گیری در مقابل این مجامع مخفی و امثالهم میتونه تاثیر بهتری در درمان اذهان عمومی داشته باشه؟
    این یه پیشنهاده در کل ...

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

dante عزیز با نهایت احترام من نسبت به این حرف مخالفم.
    جبهه گیری در مقابل توهمات توطئه (و شاید واقعیات توطئه)...بهتر از عدم واکنش ه.

چون اگه این توهمات (توهم باشه) جبهه گیری بر ضدش نکرد، مثل ویروس گسترده میشه و میبینی که همسایه و خود خونوادتم بهش معتقد شدند (خواهرزاده 11 ساله من چند روز پیش بهم میگفت دائی تا 2 سال دیگه یه ستاره هم میخواد بیاد بخوره زمین...و دنیا به پایانش میرسه...کی این حرفا رو بهت گفته عزیزم؟...خانوم معلممون...) نشان از گستردگی زیاد این مباحث در سطح جامعه داره.

اگر این توهمات توطئه (واقعیات باشه) ما یه عمر جوری زندگی کردیم که اصلآ اونجوری نبوده و سرمون همش کلاه رفته...اگه جبهه گیری نباشه روش قضیه روشنتر نخواهد شد و همچنان ما معتقد به این خواهیم بود که عده ای متوهم هستند و ما نه.....

من معتقدم که:
    کسانی که در مواجهه با مسائل مهم جهانی موضع بیطرفانه میگیرند، ترسوترین افراد هستند.....
    Last edited by shabe.saket; 01-06-2011 at 12:30.

6. 5 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

dante عزیز با نهایت احترام من نسبت به این حرف مخالفم.
    سالم
    اول از همه بگم که پست قبلی من "سوال" بود نه موضع گیری!
    از علائم نگارشی هم سعی کردم طوری استفاده کنم که حس منتقل بشه که نشده انگار!

بله! صد در صد باید مقابله کرد ...
    اما نه طوری که طرف فکر کنه "گالیله" است و ما رو اصحاب کلیسا بدونه!!

پایان دنیا ...
    • یکی یه نظری میده که فلان جا شنیده!
      جواب دوستان : هی رفیق تو توهم توطئه داری! برو آدم شو!
    • دوستان من شنیدم تقویم مایا ...
      جواب دوستان : [که حتی شک دارم بدونه کجا زندگی میکردند] اگه اونها میدونستن خودشون رو نجات میدادن!
    • دوستان فلان کشیک گفته که ...
      جواب دوستان : دین رو با علم! قاطی نکن! [خودتون شک نمیکنید که طرف معنی این دو کلمه رو درک میکنه؟]
    • و ...

در کل دوستان فقط مثال نقض بلد اند ... و در طی این مدت هم خوب حرفه ای شدند!
    اما شما واقعا به اون خواهر زاده ات چطور میخوای ثابت کنی که تفکر اش اشتباهه؟
    مواردی که گفتم باعث میشه اون دیگه به این مسائل فکر نکنه؟
    این که صرفا بهش بگی دایی جان تو توهم توطئه داری ... مشکل حل شد؟!
    من فکر میکنم تمام این افکار از ضعف نفس هست و ترس بزرگ انسان که همواره "مرگ" بوده و هست!
    اما راه حل اش این نیست! ... انگ زدن و تمسخر نیست.

همین!

8. 4 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به هر حال در مورد هر صحبتی دو جنبه وجود داره.یا توهمه یا واقعیت.کسی که نمی تونه صددرصد نظر بده.هر چیزی ممکنه.پس بحث سر چیه الان؟!اگه بخوایم بگیم اینا توهم نیست که می شه حکایت خودمون.هر چی می شه به یکی ربطش می دیم.اگه بگیم نیست خب شاید باشه.پس بی خیال شیم بهتره.فقط می تونیم نظر بدیم که احتمال توهمش بیشتره یا واقعیتش.همین.یه جورایی قضیه کوانتومی شد!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سالم
    اول از همه بگم که پست قبلی من "سوال" بود نه موضع گیری!
    از علائم نگارشی هم سعی کردم طوری استفاده کنم که حس منتقل بشه که نشده انگار!

بله! صد در صد باید مقابله کرد ...
    اما نه طوری که طرف فکر کنه "گالیله" است و ما رو اصحاب کلیسا بدونه!!

پایان دنیا ...
    • یکی یه نظری میده که فلان جا شنیده!
      جواب دوستان : هی رفیق تو توهم توطئه داری! برو آدم شو!
    • دوستان من شنیدم تقویم مایا ...
      جواب دوستان : [که حتی شک دارم بدونه کجا زندگی میکردند] اگه اونها میدونستن خودشون رو نجات میدادن!
    • دوستان فلان کشیک گفته که ...
      جواب دوستان : دین رو با علم! قاطی نکن! [خودتون شک نمیکنید که طرف معنی این دو کلمه رو درک میکنه؟]

همین!
    سلام.
    هدف از پست من رد نظر شما نبود دوست عزیزم.
    من هم با قسمتی زیادی از حرفهای شما کاملا موافقم. کلی گفتم.
    من هم از رد مطلق تمام مباحث انتقاد دارم عین شما. این که یکی چیزی بگه و سریع بگیم نمیشه.
    فقط گفتم باید بیشتر روش بحث کرد. حرف شما کاملا درسته. سوء تفاهم نشه. موفق باشید.

11. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کمی احساسی شدند و فکر میکنند تمام دانشمندان و کارشناسان دنیا باید تحقیق و زندگیشون رو رها کنند و مشکلات یک عده متوهم که بیشتر نیاز به روان درمانی دارند تا کلاس آموزشی رو اولویت کارشون قرار بدن!

اینجا بحث معلم (؟) بی سواد و متوهم با دانش آموز بی گناهی که فقط به دنبال یادگیری و کنجکاوی در جهان اطرافش هست فرق میکنه.
    این وظیفه ماست که وقتمون رو برای نجات کودکانی که قربانی سیستم بیمار آموزشی هستند اختصاص بدیم و علاوه بر بیان اطلاعات درست قدرت تشخیص و تحقیق رو در اونها ایجاد کنیم.

محتوای مخفی:  
    اگر در جای دیگه یک کشیش متوهم حرفی میزنه و با سو استفاده از آزادی بیان توهماتش رو گسترش میده، اینجا مسئولین هستند که از تریبون های رسمی خرافات رو تبلیغ میکنند و متاسفانه چون تمام رسانه ها رو در اختیار دارند و آزادی بیان هم نداریم راهی هم برای مقابله با این خرافات نیست.
    اگر موافق نیستید توجه شما رو به این نکته جلب میکنم که اینجا یک انجمن خصوصی در اینترنت است و پست من در لبه ... پیدا کنید ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

دوستان کمی احساسی شدند و فکر میکنند تمام دانشمندان و کارشناسان دنیا باید تحقیق و زندگیشون رو رها کنند و مشکلات یک عده متوهم که بیشتر نیاز به روان درمانی دارند تا کلاس آموزشی رو اولویت کارشون قرار بدن!

اینجا بحث معلم (؟) بی سواد و متوهم با دانش آموز بی گناهی که فقط به دنبال یادگیری و کنجکاوی در جهان اطرافش هست فرق میکنه.
    این وظیفه ماست که وقتمون رو برای نجات کودکانی که قربانی سیستم بیمار آموزشی هستند اختصاص بدیم و علاوه بر بیان اطلاعات درست قدرت تشخیص و تحقیق رو در اونها ایجاد کنیم.
    سلام
    این حرف ها چیه عزیز من؟ حساسیت چیه دیگه؟
    شما اگر فکر میکنی دانشمند یا کارشناسی چیزی هستی برو سر تحقیق و زندگی ات!
    کسی انتظاری ازت نداره که برادر من ...

شما داری رسما ذهن کنجکاو و پویای یه شخص سوم رو له میکنی.
    یعنی اگر کسی سوال کنه "کودک قربانی" هست
    وظیفه ی امثال شماست که وقت بذاری و نهایتا بزنی تو سرش و با یه برچسب جدید در دنیای خودش رهاش کنی که فلانی "بی سواده" یا "متوهمه" یا ... ؟
    والا چی میشه گفت!

گیرم که چنین افراد متوهمی هم وجود دارند!
    فرق اونها با شما چیه؟ جز این هست که هر دو به یک اندازه حق دارید از حقیقت آگاه بشید؟

نخیر دوست من! وظیفه ی شما کمک به کودکان قربانی نیست!
    وظیفه ی هر انسانی [فارق از هر برچسبی که شما بهش اشاره کردی اعم از بی سواد و متوهم و معلم و ...]
    نزدیک شدن به حقیقت و کمک رسوندن به بقیه در این راه هست!
    هیچ کس نمیتونه بگه "من دانای کل هستم"،
    همه به دنبال حقیقت اند ...

14. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

واللا در رابطه با همین قضیه سه سفینه که میخوان دنیا رو بگیرن من یه دوست مجازی دارم توی همین فروم جناب mahdy2021 که ارادتم دارم بهشون با اینکه کلا عقایدمون 180 درجست، فروم هم دارن خودشون همیشه سر میزنم.
    چند وقت پیش، شاید 1/5 سال، در رابطه با قضیه 2012 ایشون میگفتن حرکت جهانی در حال سوق اذهان به سوی پایان جهان ه و یکی از ابزارها استفاده از عقیده تهاجم موجودات فضایی به زمین ه.اون موقع خبری از تهاجم یوفوها نبود. (شاید هم کمرنگ بود) ولی الان این پروژه پررنگ تر شده و محسوس تر.....

به خاطر همین من عقایدم نسبت به سوق اذهان جهانی به سمت پروژه های اینچنینی کمی ملایم تر شده و مثل قبل نمیکوبم این مسائل رو. و الان اینجور فکر میکنم که میشه روی حرکت جهانی هم فکر کرد، اگه الزاما معتقد نباشیم بهش.
    من که خودم چند ماهه به این مسئله فکر میکنم و تحقیق...نمیدونم حالا این تحقیق ما هم کی میخواد تموم بشه و به یه ثبات فکری برسیم.

در مورد مسائل آموزشی هم که...ای بابا...چه بگوییم که نگفتن بهتر است.
    پست شما هم لب مرز نیست . اینجا لاقل تا حدودی (قبول دارم کم ولی خب هست، چون دست و بال ما هم بسته هست) دموکراسی عقاید رعایت میشه و احترام داره هر عقیده ای.....

16. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •