بعضی هاشون میخوره...
بعضی هاشون میخوره...
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
عجب بی مرام هایی هستین
یه جواب تو این تاپیک مزخرف نگرفتیم
دوستان من دیروز خریدم حالا میخواستم ببینم چطور میتونم فارسی تایپ کنم
فقط میخوام تایپ کنم نمیخوام کلا فارسی بشه
در ضمن هیچ راهی نیست که باتریش بیشتر کار کنه؟
سوال آخر هم اینکه اگه میشه چند تا بازی خوش گرافیک مخصوص n95 معرفی کنید
برای نوشتن فارسی= برو تو منو-افیس-نت-رفتی تو نت اپشن بزن-نیو نت بزن-دوباره اپشن بزن-رایت لنگوییچ رو بزن-توی اون گزینه ی فارسی داره...
باطریش =هم خیلی بی خوده...هیچ راهی نداره...
سوالی سومت=بازی نکنی باهاش خیلی بهتره...چون اونوقت باید روزی 4 بار شارج کنی...
عزیز جان در موردد سوالت که نصب برنامه بود=اول اینکه باید سی دی گوشی رو نصب کنی...بعد به کابل وصل کنی...بعد از این کارا گوشی وصل میشه به کامپیوتر...روی برنامه مرد نظرت کلیک کن...به طور خودکار نصب میشه...یک سری چیزا رو که موقع نصب باید اوکی کنی...هم رو کامپیوتر هم رو گوشی...که نیاز به توضیح نیست...
سوالی دومت=در مورد اصل بودن گوشی یک کدی هست که باید به گوشی بدی...#06#*...اینو بدی یک کدی میاد که رقم هفتم و هشتم باید 00 یا 01 باشه...که فنلاند...اگر عدد دیگری بود اصل نیست...
این که میگی مشکل سخت افزاره...به کارانتی هم ربطی نداره...ببری بیرون درست می کنن...ولی هرکسی یک قیمت میده بهت واسه تعمیرش...علایدین تعمیرکار زیاده...
با سلام
من N95 معمولی دارم
وقتی اون رو روی حالت آفلاین می زارم بیشتر مواقع بعد از مدتی خاموش میشه
مشکل از کجا هست؟
با تشکر
منتظر هستم
ا اپگرید فریم وار حل میشه ...
البته نمیدونم آخرین فریم واری که اومده چنده . اما مشکل شما حل میشه ...
البته به اون مقدار باطری که تو سایتها ( حتی سایتهای معتبر ) میزنن خیلی اعتماد نکن .
برای آپگرید برو گوشیتو بده به یه تعمیرات موبایل معتبر برات آپگرید میکنن...
العان کد #0000#*رو بزن و فریم ور رو یادداشت کن . بعد از اینکه گوشیتو از موبایل فروشی گرفتی ببین تغییر میکنه یا نه .
بازی مسابقه ماشین جدید - Mcrae Dirt 3rd
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی جاوا Football Trivia
بازی Baseball 2008
بازی جاوا تنیسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی Dart 2008کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یه بازی با چند رزولوشین واسه دانلود بود شما 240x320 رو دانلود کن!زیرا سازگاری کامل با N95 داره!
بازی جدید 7days : بازی 7days بازی که به تازگی منتشر شده و به صورت تمام 3rd میباشد . این بازی مخصوص گوشی های سیمبیان 9 میباشد و برای رزولوشن صفحه 240x320 . این بازی واقعا بازی گرافیکی میباشد و به صورت 3 بعدی و بسیار هیجان انگیز . این بازی تست شده میباشد و تنها بازی است که انقدر طبیعی و دارای مراحل متفاوت است و دارای حجمی این چنین است . این بازی sisx میباشد . پیشنهاد میکنم دانلود کنید چون واقعا ارزش داره . لطفا به عکس هایی از محیط بازی یک نگاهی بکنید !
لینک:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)