بله درسته . اما ایشون فرمودن پدرشون بیماری داشتن و خودشون خرج خونه رو میدادن...
اگه بیماری پدر محرض نشه بله ایشون غیبت خوردن ... البته برای معافیت کفالت فکر نیمکنم غیبت تاثیری داشته باشه.( الان که پدر ایشون بالای 59 سال شدن میتونن معافیت بگیرن )
بله درسته . اما ایشون فرمودن پدرشون بیماری داشتن و خودشون خرج خونه رو میدادن...
اگه بیماری پدر محرض نشه بله ایشون غیبت خوردن ... البته برای معافیت کفالت فکر نیمکنم غیبت تاثیری داشته باشه.( الان که پدر ایشون بالای 59 سال شدن میتونن معافیت بگیرن )
دوستان ما کلا دو برادر هستیم
برادرم الان داره خدمت میکنه منم انشالا از اسفند خدا کنه خدمت می کنم هر دو هم لیسانس /.
آیا سربازی من تبریز میفته یا نه ؟ از این چیز ها خبری نیست که اگه اون یکی یه جای دیگه باشه اون یکی رو تبریز بندازن اینا ؟!!
در ضمن اگه سربازی رو عقب یا جلو بندازیم ! کد 226 که روز سربازی معلوم میشه کجا باید بری میزنن ؟!
برادر من افتاد مرند( ساكن تهران) يكيم كه افتاده بود تهران ( ساكن مرند ) پيدا كرد ولي فرماندشون گفت جايگزيني محاله! ( ارتش )دوستان ما کلا دو برادر هستیم
برادرم الان داره خدمت میکنه منم انشالا از اسفند خدا کنه خدمت می کنم هر دو هم لیسانس /.
آیا سربازی من تبریز میفته یا نه ؟ از این چیز ها خبری نیست که اگه اون یکی یه جای دیگه باشه اون یکی رو تبریز بندازن اینا ؟!!
در ضمن اگه سربازی رو عقب یا جلو بندازیم ! کد 226 که روز سربازی معلوم میشه کجا باید بری میزنن ؟!
ولي اگه پارتي داشته باشي ميشه![]()
از بين دوستان كسي هست كه بتونه كمكم كنه؟فردي متولد مهرماه 64 هستش و دانشجوي كارشناسي پيوسته ترم 11 دانشگاه آزاد هستش و البته مشمول كه از مرخصي تحصيلي استفاده ميكنه. طبق قوانين خدمت سربازي حداكثر تا 1 ترم ديگه ميتونه از مرخصي تحصيلي استفاده كنه. آيا شرايطي هست كه 1 ترم ديگه هم افزون بر اين 6 سال، سربازي رو به تعليق بندازه تا درسش تموم بشه؟ اگه پاسخ مثبته بايد از طريق دانشگاه اقدام كرد يا نظام وظيفه، و مراحلش چيه؟
آقا این قضیه معافیت برای ترم 13 دانشگاه رو کسی میدونه چطوریه، چون در حالت عادی تا 12 ترم بیشتر نظام وظیفه معافیت نمیده ولی مثل اینکه میشه 1 ترمم تخفیف گرفت؟
بیشتر از این حد امکان نداره.
مشمول هستن و نمیتونن از حدی که نظام وظیفه اعلام کرده بیشتر بمونن...
برای اطمینان باید به نظام وظیفه مراجعه کنین
مدت خدمت فوق لیسانس ها چقدره ؟
براساس قانون همین الان![]()
سلام. من متولد 71/4 هستم. اگر بهمن دفترچه پست كنم حدودا تاريخ اعزامم كي ميافته؟؟؟؟
بچه ها من كسري خدمت هم بهم ميخوره و كسري هم تا سال 90 بيشتر نيست. داخل نظام وظيفه هم اشنا دارم. حالا به نظرتون با توجه به اينكه اشنا هم دارم و بهمن دفترچه پست ميكنم ميتونه تا قبل از 90 اعزامم كنه؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره كه متولد 71 باشي و بهمن هم دفترچه پست كني و قبل از 90 بري؟؟؟
يه سوال ديگه. اگر من قبل از 90 اعزام بشم ولي اموزشيم تا بعد از 90 طول بكشه قانون كسري خدمت شاملم ميشه و بعد از 90 نامه براي كسري بهم ميدن؟؟؟
سوال اخر. اگر من الان برم خدمت و سال ديگه هم كنكور قبول بشمك و از اول مهر خدمتو ول كنم و برم دانشگاه. بعد از امام دانشگاه اگر خواستم برم خدمت اين چند ماهم برام حساب ميكنن يا نه بايد از اول برم؟؟؟
سلام.
اولا شما که مشمول نیستین فعلا . تیر ماه سال 90 مشمول میشین
ثانیا اگه بهمن ماه دفترچه بفرستین ، اعزامتون مسلما میره بعد از سال 89 یعنی اردیبهشت یا تیر ماه 90
حتی با آشنا هم نمیتونی این کار رو انجام بدی ،
در مورد کسری خدمت هم شما هر زمان که اعزام بشین تاریخ اعزامتون میشه ملاک کسری ...
در صورت قبولی در دانشگاه هم میتونی بیای دانشگاه و تحصیل کنی و هر چند ماه که خدمت کردی برات محاسبه میشه و بعد از تحصیل فقط باید 20 روز بری آموزش ( در صورتی که قبل از قبولی در دانشگاه ، دروه آموزشیتو کامل گذرونده باشی ) اگه وسط آموزشی قبول بشی ، بعد از اتمام تحصیل باید از اول بری آموزشی .
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)