تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 641 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

خوب بالاخره كه اونو نشون مي ده تو يك صفحه ي ديگه . مستقيما" كه تو inbox نمي بره . منظور من هم همون صفحه ي اولي بود كه كل فايلهايي رو كه دريافت كردي رو اول تو اونجا نشون مي ده و از اونجا مي گه ذخيره كن يا پاكشون كن .
    Last edited by J.Damon; 14-10-2007 at 14:02.

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزيز سلام به همگي
    ببخشيد من دارم در مورد يه بحث تکراري سوال مي کنم . من برنامه اي مي خوام که بشه باهاش بشه اس ام اس هاي فارسي رو خوند ( به قولي فارسي ساز) به اضافه يه کيبورد فارسي براي اين گوشي . برنامه هاي زيادي رو هم امتحان کردم ولي تا الان جواب نگرفتم. در ضمن گوشي من W950 هستش. باتشکر از همگي
    ارادتمند
    Deicide

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا جایی که اطلاعات من می کشه، میدونم که اشتباه نکردم.
    1- گفتم S90 یعنی سری 90، اگه منظورم ورژن بود حتما V9.1 می گفتم.
    2- UIQ یه رابط گرافیکی هست. در واقع به زبان عامیانه می تونیم به برنامه هایی که توسط قلم کار می کنن بگیم.
    هر برنامه ای که یکی از این دو تا رو ساپورت کنه کار می کنه رو این گوشی.
    اگه بازم اشتباه هست بگو.
    آقا رامین، آقا حامد درست میگه. به طور دقیق تر، سیستم عامل این گوشی Symbian OS V9.1 هست با رابط کاربری UIQ 3.0 و چیزی به نام S90 وجود نداره. قبلا گوشی 7710 نوکیا دارای سیستم عامل سری 90 بود که دیگه همچین سیستم عاملی وجود نداره و هیچوقت هم بهش S90 نمیگفتن. Symbian OS V9.1 در واقع سیستم عامل اسمارت فون های نوکیا هم هست، با این تفاوت که رابط کاربری نوکیا به نام S60 شناخته میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

metapex عزيز يه سوال داشتم. گوشي شما الان دقيقا چيه؟
    ضمنا منظور شما رو از "هر كسي نميخره" نفهميدم. من خودم n93i داشتم ولي اومدم و اين گوشي رو خريدم. نه به خاطر اين كه قيمتش افتاده (اگه 500 تمن هم بود ميخريدم) بلكه به اين خاطر كه شنيده بودم با اين كه پردازندش پايينه ولي تو فايلهاي آفيس بهتر جواب ميده و همون طور كه خودت هم گفتي سيستم عاملش منطقي تره و به نظر خودم هم دوربينش خيلي بهتر از دوربين n93i هست. در حالي كه ميتونستم مثلا a1200 از موتورولا (با پردازنده اينتل 400 مگاهرتزي) يا n73 و يا حتي n95 بخرم. ولي به نظر من تركيبي شامل يك دوربين نسبتا عالي، صفحه نمايش با كيفيت و بزرگ و البته تاچ اسكرين، صفحه كليد كامل و فليپ، سيستم عامل UIQ3 به همراه بلوتوث نگارش دو، كارت شبكه بيسيم، شارژ با USB و اينفرارد در كمتر گوشي اي جمع شده. آيا گوشي اي كه شما به جاي P990 خريدي همه اين ويژگي هارو داره؟ در GSM شماره 3 امتياز اين گوشي تنها 2 واحد كمتر از n95 است. (كه N95 آن دو امتياز را به خاطر نو آوري داده بود نه كارايي).

به نظر من N73 پرفروشتر از P990 بود. اگه شما درباره N73 اين حرف رو ميزدي قابل قبول تر بود.
    گوشی من الان HTC S710 هست:

من هم خودم P990 رو 620 تومن خریدم. ولی وقتی قیمتش اومد پایین، خیلی ها رفتن خریدنش. این اواخر هم هرجا که میرفتم، دست راننده تاکسی، سلمونی، کارمند بانک، بسیجی و ... P990 میدیم و شده بود یه چیزی مثل N73. البته منظور من خز شدن نیست، ولی طبیعیه که گوشی خوب و ارزون رو همه میخرن. منم ترجیح دادم با 400 تومن ضرر بعد از 9 ماه بفروشمش و یه گوشی بخرم که که هرکسی نمیخره. من هنوزم میگم P990 بسیار گوشی خوبیه ولی با توجه به اون 7-8 موردی که قبلا گفتم، ترجیح دادم عوضش کنم و الان هم از انتخابم راضیم. به نظر من سیستم عامل مهمترین قسمت گوشیه، همونطور که داخل اتومبیل برام اهمیت بالایی داره، چون تعامل ما با گوشی به واسطه سیستم عامل و رابط کاربری انجام میشه و ظاهر در درجه سوم و چهارم قرار داره. سیستم عامل ویندوز موبایل 6 هم واقعا سیستم عامل جالب و خوبیه. خیلی ساده ست، ولی تنظیمات زیادی داره و دست آدم خیلی بازه. البته S710 تاچ اسکرین نیست و مخصوصا هم میخواستم که نباشه، چون بیشتر موبایل میخواستم تا PDA وگرنه میرفتم P1 میخریدم. البته ترکیب تاچ اسکرین و D-pad که P990 داشت، خیلی خوب بود ولی خوب اشکالاتی هم داشت، از جمله اینکه نمیشد همه کارها رو با فلیپ بسته انجام داد. دلیل دیگه که میگم همه اینو نمیخرن اینه که اکثریت که گوشی با سیستم عامل ویندوز میخرن، میخوان که تاچ اسکرین باشه و خیلی به ندرت سراغ چنین مدلهایی میان. البته مواردی که راجع به P990 گفتم، نظر شخصیه و حکم ثابت نیست... در ضمن CPU موتورولا A1200، اینتل 312 مگاهرتزی هست.
    Last edited by metapex; 14-10-2007 at 14:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

9

سلام به جميع دوستان و خسته نباشيد . راستش امروز رفتم تا هندزفري بلوتوث بگيرم ولي يكي مي گفت كه سوني اريكسون موزيك پخش نمي كنه . مي خواستم ببينم آيا واقعا" اينطوريه و اگه هست راهي نداره .
    راستش مي گفت كه گوشي پخش نمي كنه و اگه با يك گوشي ديگه مثل نوكيا امتحانش كني پخش ميكنه و در ضمن مي گفت فرق نمي كنه كه 30 تومن بدي يا 60 تومنيشو بگيري . مي خواستم ببينم واقعا" اينطوريه ؟

Last edited by Vahid A_T; 14-10-2007 at 19:33.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به جميع دوستان و خسته نباشيد . راستش امروز رفتم تا هندزفري بلوتوث بگيرم ولي يكي مي گفت كه سوني اريكسون موزيك پخش نمي كنه . مي خواستم ببينم آيا واقعا" اينطوريه و اگه هست راهي نداره .
    راستش مي گفت كه گوشي پخش نمي كنه و اگه با يك گوشي ديگه مثل نوكيا امتحانش كني پخش ميكنه و در ضمن مي گفت فرق نمي كنه كه 30 تومن بدي يا 60 تومنيشو بگيري . مي خواستم ببينم واقعا" اينطوريه ؟

به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام.
    صفحات قبل رو میگشتی پیدا میکردی
    ولی بفرما
    متاسفانه يكي از مشكلات Symbian Uiq براي ما ايراني ها پشتيباني نكردن فونت فارسي مي باشد
    كه در Uiq2 با ريختن FreeType 7.0 و برنامه Sman اين مشكل تا حدودي برطرف ميشد البته برنامه هاي ديگري هم براي اين مهم وجود داشتن.
    و اما در Uiq3 به علت جديد بودن اين سيستم عامل, برنامه هاي مشابه براي اين مشكل وجود ندارند.
    برنامه اي جالب Crystal Arabic UIQ3 كه تا به اين هنگام كرك نشده.
    درباره نحوه كار و اينكه چطور ميشه كه اين مشكل توسط اين ترفند برطرف ميشه در تاپيكي جداگانه توضيحات كامل رو ميدم.

و اما نحوه كار:
    توسط يك رم ريدر وارد مموري استيكتون بشين
    وارد فولدر resource بشين(اگه نیست یکی به همین اسم بسازین)
    سپس وارد فولدر Fonts بشين " اگر چنين فولدري در پوشه resource نبود خودتون بسازين "
    حال 4 فونت ضمينه را در پوشه فونت كپي كنين ( با همين نام )

مموري رو داخل گوشيتون گذاشته و آن را Reboot كنين
    توجه داشته باشين كه به هيچ وجه اين فونتهارو داخل رام دستگاه يا درايو C گوشيتون در فولدر Fonts كپي نكنين, در غير اين صورت مسئوليتي رو قبول نمي كنم.
    اینم از فونت ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع: mobilestan.net
    اينم جواب كه البته من معذرت مي خوام كه به جواب بقيه دوستان دست درازي كردم . معذرت.....

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام . میگن 990 چینیش خیلی بده . توی این فروم دوستایی که 990 چینی دارن اگه ممکنه کمکم کنن بگن از گوشیشون راضین یا نا ؟ ایرادش چیه .
    آخه اختلاف قیمت چینی و فرانسه توی شیراز زیاده . ...
    Last edited by nakhordemast; 16-10-2007 at 07:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

خوب بالاخره كه اونو نشون مي ده تو يك صفحه ي ديگه . مستقيما" كه تو inbox نمي بره . منظور من هم همون صفحه ي اولي بود كه كل فايلهايي رو كه دريافت كردي رو اول تو اونجا نشون مي ده و از اونجا مي گه ذخيره كن يا پاكشون كن .

متوجه منظورت نشدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقا رامین، آقا حامد درست میگه. به طور دقیق تر، سیستم عامل این گوشی Symbian OS V9.1 هست با رابط کاربری UIQ 3.0 و چیزی به نام S90 وجود نداره. قبلا گوشی 7710 نوکیا دارای سیستم عامل سری 90 بود که دیگه همچین سیستم عاملی وجود نداره و هیچوقت هم بهش S90 نمیگفتن. Symbian OS V9.1 در واقع سیستم عامل اسمارت فون های نوکیا هم هست، با این تفاوت که رابط کاربری نوکیا به نام S60 شناخته میشه.
    اولا من که نمیگم سیستم عاملش symbian os v9.1 نیست!
    دوما این مسئله باعث شد که برم تحقیق کنم، به مطالب زیر رسیدم:
    1- p990 سری 90 نیست. (ولی جالبه که برنامه هایی که واسه s90 هست روش کار می کنه و لی مثلا s60 کار نمی کنه. شاید به خاطر این باشه که هر دو جدید هستند)
    2- سری 90 داریم. 40و60و80هم داریم. ولی به گوشی های نوکیا می گن که هر کدوم توو یکی از این دسته بندی ها قرار می گیرن.
    اگه بازم دارم اشتباه می کنم بهم بگین. اگه مطلب دیگه ای هم هست خوشحال میشم بدونم.
    معذرت هم می خوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •