خوب بالاخره كه اونو نشون مي ده تو يك صفحه ي ديگه . مستقيما" كه تو inbox نمي بره . منظور من هم همون صفحه ي اولي بود كه كل فايلهايي رو كه دريافت كردي رو اول تو اونجا نشون مي ده و از اونجا مي گه ذخيره كن يا پاكشون كن .
خوب بالاخره كه اونو نشون مي ده تو يك صفحه ي ديگه . مستقيما" كه تو inbox نمي بره . منظور من هم همون صفحه ي اولي بود كه كل فايلهايي رو كه دريافت كردي رو اول تو اونجا نشون مي ده و از اونجا مي گه ذخيره كن يا پاكشون كن .
Last edited by J.Damon; 14-10-2007 at 14:02.
دوستان عزيز سلام به همگي
ببخشيد من دارم در مورد يه بحث تکراري سوال مي کنم . من برنامه اي مي خوام که بشه باهاش بشه اس ام اس هاي فارسي رو خوند ( به قولي فارسي ساز) به اضافه يه کيبورد فارسي براي اين گوشي . برنامه هاي زيادي رو هم امتحان کردم ولي تا الان جواب نگرفتم. در ضمن گوشي من W950 هستش. باتشکر از همگي
ارادتمند
Deicide
آقا رامین، آقا حامد درست میگه. به طور دقیق تر، سیستم عامل این گوشی Symbian OS V9.1 هست با رابط کاربری UIQ 3.0 و چیزی به نام S90 وجود نداره. قبلا گوشی 7710 نوکیا دارای سیستم عامل سری 90 بود که دیگه همچین سیستم عاملی وجود نداره و هیچوقت هم بهش S90 نمیگفتن. Symbian OS V9.1 در واقع سیستم عامل اسمارت فون های نوکیا هم هست، با این تفاوت که رابط کاربری نوکیا به نام S60 شناخته میشه.![]()
گوشی من الان HTC S710 هست:
من هم خودم P990 رو 620 تومن خریدم. ولی وقتی قیمتش اومد پایین، خیلی ها رفتن خریدنش. این اواخر هم هرجا که میرفتم، دست راننده تاکسی، سلمونی، کارمند بانک، بسیجی و ... P990 میدیم و شده بود یه چیزی مثل N73. البته منظور من خز شدن نیست، ولی طبیعیه که گوشی خوب و ارزون رو همه میخرن. منم ترجیح دادم با 400 تومن ضرر بعد از 9 ماه بفروشمش و یه گوشی بخرم که که هرکسی نمیخره. من هنوزم میگم P990 بسیار گوشی خوبیه ولی با توجه به اون 7-8 موردی که قبلا گفتم، ترجیح دادم عوضش کنم و الان هم از انتخابم راضیم. به نظر من سیستم عامل مهمترین قسمت گوشیه، همونطور که داخل اتومبیل برام اهمیت بالایی داره، چون تعامل ما با گوشی به واسطه سیستم عامل و رابط کاربری انجام میشه و ظاهر در درجه سوم و چهارم قرار داره. سیستم عامل ویندوز موبایل 6 هم واقعا سیستم عامل جالب و خوبیه. خیلی ساده ست، ولی تنظیمات زیادی داره و دست آدم خیلی بازه. البته S710 تاچ اسکرین نیست و مخصوصا هم میخواستم که نباشه، چون بیشتر موبایل میخواستم تا PDA وگرنه میرفتم P1 میخریدم. البته ترکیب تاچ اسکرین و D-pad که P990 داشت، خیلی خوب بود ولی خوب اشکالاتی هم داشت، از جمله اینکه نمیشد همه کارها رو با فلیپ بسته انجام داد. دلیل دیگه که میگم همه اینو نمیخرن اینه که اکثریت که گوشی با سیستم عامل ویندوز میخرن، میخوان که تاچ اسکرین باشه و خیلی به ندرت سراغ چنین مدلهایی میان. البته مواردی که راجع به P990 گفتم، نظر شخصیه و حکم ثابت نیست... در ضمن CPU موتورولا A1200، اینتل 312 مگاهرتزی هست.
Last edited by metapex; 14-10-2007 at 14:50.
سلام به جميع دوستان و خسته نباشيد . راستش امروز رفتم تا هندزفري بلوتوث بگيرم ولي يكي مي گفت كه سوني اريكسون موزيك پخش نمي كنه . مي خواستم ببينم آيا واقعا" اينطوريه و اگه هست راهي نداره .
راستش مي گفت كه گوشي پخش نمي كنه و اگه با يك گوشي ديگه مثل نوكيا امتحانش كني پخش ميكنه و در ضمن مي گفت فرق نمي كنه كه 30 تومن بدي يا 60 تومنيشو بگيري . مي خواستم ببينم واقعا" اينطوريه ؟
![]()
Last edited by Vahid A_T; 14-10-2007 at 19:33.
به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.
![]()
اينم جواب كه البته من معذرت مي خوام كه به جواب بقيه دوستان دست درازي كردم . معذرت.....
سلام . میگن 990 چینیش خیلی بده . توی این فروم دوستایی که 990 چینی دارن اگه ممکنه کمکم کنن بگن از گوشیشون راضین یا نا ؟ ایرادش چیه .
آخه اختلاف قیمت چینی و فرانسه توی شیراز زیاده . ...![]()
Last edited by nakhordemast; 16-10-2007 at 07:59.
متوجه منظورت نشدم![]()
اولا من که نمیگم سیستم عاملش symbian os v9.1 نیست!
دوما این مسئله باعث شد که برم تحقیق کنم، به مطالب زیر رسیدم:
1- p990 سری 90 نیست. (ولی جالبه که برنامه هایی که واسه s90 هست روش کار می کنه و لی مثلا s60 کار نمی کنه. شاید به خاطر این باشه که هر دو جدید هستند)
2- سری 90 داریم. 40و60و80هم داریم. ولی به گوشی های نوکیا می گن که هر کدوم توو یکی از این دسته بندی ها قرار می گیرن.
اگه بازم دارم اشتباه می کنم بهم بگین. اگه مطلب دیگه ای هم هست خوشحال میشم بدونم.
معذرت هم می خوام.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)