سلام M E H D I
دارم تو کافی نت دانلود میکنم.
کجا باید فایل هارو بریزم؟
بازم ممنون
سلام M E H D I
دارم تو کافی نت دانلود میکنم.
کجا باید فایل هارو بریزم؟
بازم ممنون
چون من می خواستم ببینم داستانش به چه صورت هست یه بار با Trainer رفتم. خیلی جالب بود.
بعضی جاها هست که شما اگه Trainer هم داشته باشی فرقی نمی کنه و سرعت عمل و فکر مهم هست. و این تو کمتر بازی دیگری دیده شده.
به نظر من سخترین و تاقت فرساترین مرحله هم Chapter شماره 4 بود. یعنی اولین قسمت از مرحله 4.
این هم Save بازی من. از end تمام مرحله ها و قسمت ها یه که تموم شد یه save جداگانه داره. برای استفاده ابتدا از save خودتون یه backup بگیرید بعد این رو کپی کنید جایی که بازی رو نصب کردید و overwrite کنید. بازی رو اجرا کنید یه تغییراتی رو خواهید دید.
آقا این یوبی هم مسخره اش را درآورده ها بازم انتشار بازی رو یه هفته عقب انداخت
در ضمن وقتی بازی لود میشه یعنی همون اول بازی که مثلا میتونیم بازی رو استارت کنیم یا لود کنیم یا وارد آپشن بشیم هیچ چیزی رو نزنین منظور کلید یا تکمه های گیم پد یه دمویی نشون میده که تازه آدم میفهمه چه کلاهی سرش رفته مظورم نورپردازی دمو که قسمت های از خود بازی که تو این نسخه اصلا وجود خارجی نداره
Last edited by ebru_gundes_206; 15-02-2007 at 13:17.
ساسر جان اين بازي رو من 22 بهمن تمومش كردم !
تازه بدون ترينر ! حالا هم دارم روي Professional بازي ميكنم . خيلي سخته . به جاي يه آدم 2 تا مياد !
نفستو ميگيرن . نميدوني كي رو بزني . ولي خداييش هيچ قولي ساده تر از قول آخر نبود ! فقط بايد از دستش فرار كني تا آدا اون آر پي جي رو واست بندازه ! با اون هم بزني به قوله ......... ميشه !
سلام.من تازه امروز فهمیدم این بازی برای پی سی اومده!!!!می خواستم بپرسم این بازی با
ati x550
مشکلی که نداره؟نه.چون سر بازی
splinter cell
خیلی حالم گرفته شد.نمی خوام بازم اینجوری بشه و مثلا به
pixel shader
گیر بده
نه گرافيك شما راحت اين بازي رو ساپورت مي كنه!
اگر مي خواين گرافيكتون خوب كار كنه و با بازيهاي مختلف مشكل نداشته باشه مثل من بريد يه geforce 7600 بخرين البته بگذريم كه 117 تومن پولشه ولي ارزش داره!
آقا حامد اين بازي خيلي بي سرو صدا اومد !
تازه منم نميدونستم . اومدم اينجا ديدم
خوب من بحثي در مورد سروصدا دار بودن يا نبودن اين بازي ندارم! دارم كم كم به شك ميفتم كه اين بازي نكنه همون مال پي اس باشه كه تبديل شده! آخه خودم قبلا از اين كارا مي كردم و سي دي هاي پس اس1 رو با يه برنامه كه بهش اضافه مي كردم به اسم نسخه پي سي ميفروختم! خوب بالاخره از ما كلاه بردارتر هم هست! نمي دونم چي بگم! در كل به همين هم راضي هستيم.
ببخشيد توي گيم صفحه من اين تلويزيون مياد
يه خط از پايين ويه خط از بالا ميتونيم حذفش كنيم
كركي چيزي داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)