تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 33 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 326

نام تاپيک: ==> فقط داستان بازیها <==

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

lol
    سلام میبینم که سرتون شلوغه...
    اگه وقت کردین کریسیس 2 هم واسه ما بزارین
    من عجله ندارم اگه وقت کردین

آخر فروم باز qo0oick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.
    اما اینو من خودم دیدم و خوندم.

یه داستان کاملتر از اینی که گذاشتین نیست؟

Prototype یکی از حیرت انگیز ترین بازی های اصلی (بدون نسخه قبلی) است. این بازی که در ژانر اکشن و به سبک و سیاق بازی GTA هست در شهر New York City انجام میشود. شما در نقش Alex Mercer دیوانه که توانایی بالا رفتن از آسمان خراش ها ، نصف کردن بدن مردم و از اين دست کارها را دارد ایفا نقش می کنید و در بین هرج و مرج شهر New York قرار دارید که یک ویروس باعث تغییر ژنتیکی مردم میشود و در این زمان جنگی بین نظامیان و مردم تغییر داده شده در میگیرد. Alex Mercer دانشمندي بزرگ است که قانون را زير پا گذاشته و با مداخله در ژنتیک موجودات زنده و دست کاری آن ها موجوداتی با چثه دلخواه ایجاد می کند. گيمر میتواند ژن های موجودات را عوض کند و برای کسب قدرت بايد از DNA موجودات دیگر استفاده کند که با اين کار آن ها می میرند.

بازي در یکی از میدان های شهر New York به نام Times جريان دارد. صبح است و انبوه مردم که در حال انجام امور روزانه هستند همه جا دیده می شوند. مردم در حال راه رفتن ، رانندگی و خرید و فروش هستند. دوربین با نوسان یک منظره وسیع رو به نمایش در می آورد. چندین آسمان خراش با جزییات فراوان (به صورت بلادرنگ) که نوک آن ها از ابرها هم بالاتر رفته. ناگهان صدای بوق ماشین به صدا در می آید و در پی آن صدای آژیر ، مردم هراسان به این طرف و آن طرف می روند و فریاد می زنند همه جا هرج و مرج دیده می شود. احساس بودن در یک شهر واقعی به شما دست می دهد. حالا وقت نجات دادن جانتان هست. شما باید از روی ماشین هایی که تصادف کردند پریده و به یک جای امن برسید و حالا یک موجود عظیم الچثه به شکل یک حشره نمایان می شود و همه چیز را از بین می برد. مردم با اضطراب فرار میکنند. غول یک هلیکوپتر را منهدم می کند. نیرو های نظامی با تانک ها و فانتوم ها از راه می رسند و شروع به شلیک مي کنند.

هدف شما در این لحظه از بین بردن تخم آن حشره بزرگ است و برای اولین بار به توانایی ها و قدرت Mercer پی می برید. با استفاده از توانایی shape-shifting ، Alex می تواند اندامش را چندین برابر بزرگ کرده و از استیل های مختلف استفاده کند. او برای دفاع از خودش به سمت موجود عظیم الچثه حمله میکند ولی با یک لگد به طرفی پرت مي شود و اکنون دست Mercer به یک blade (شمشیر قوی) تبدیل شده و به غول ضربه میزند. ولي نیروهای نظامی از Alex حمایت نکرده و می خواهند او را هم از بین ببرند. او میدان Times را ترک کرده و در دام یک توطئه قرار می گیرد که می خواهد با مدرک بيگناهي خود را ثابت کند و برای این کار بايد به تمام New York سر کشیده و به اکتشاف بپردازد.

Alex از توانایی های خاصي برخوردار است :

یک گروه سرباز با تفنگ های M4 به سمت او یورش می برند ولی Alex به اهستگی حرکت کرده و با مشت خود به زمین می کوبد و بر روی زمین یک گودال به وجود می آید سپس تیغ هایی از زمین خارج شده و تمام سربازان را از بین میبرد. شما در این بازی به غیر از سربازان و دشمناني که تغییر ژنتیکی داده اند با تانک ها و هلیکوپتر ها هم در جنگ هستید اما نکته جالب این است که می توانید هلیکوپتر ها و تانک ها را دزدیده و از آن ها استفاده کنید. Alexمی تواند با نیروهای خود به سرعت دنبال یک تانک دویده و سپس از آن بالا برود ، در تانک را باز کند و به داخل آن بپرد و کنترل تانک را به دست بگیرد. Alex می تواند مثل تانک ها با دست خود به سمت دشمانان آتش پرتاب کند. با کشتن مردم و دشمنان بدن آن ها به حالت مایع در آمده و از پاهای Alex بالا رفته و داخل بدنش می شوند. و شما م یتوانید از قابلیت های آن ها در هر زمان استفاده کنید. در بازی Prototype می توانید آزادانه ماموریت های جانبی را انتخاب کرده و آن ها را انجام دهید درست مثل دو بازی Hulk: Ultimate Destructionو Scarface که توسط شرکت سازنده ي Prototype يعني Radical Entertainment ساخته شده و هر دو open-world بودند.

Prototype المان های بازی های بزرگ را یک جا و به صورت فوق العاده گرد هم آورده است و در فصل سوم سال 2008 برایPC و PS3 و Xbox 360 منتشر می شود.

منبع taghalbazar
    Last edited by qo0oick; 21-11-2008 at 23:09.

3. این کاربر از qo0oick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lol
    سلام میبینم که سرتون شلوغه...
    اگه وقت کردین کریسیس 2 هم واسه ما بزارین
    من عجله ندارم اگه وقت کردین
    داستان بازی Crysis 2:Warhead به صورت خلاصه...
    داستان بازي Crysis كه در آينده اتفاق مي‌افتد شما را در نقش يك عضو گروه دلتا فورس (Delta Force)، قرار مي‌دهد كه براي دستگيري گروهي از باستان‌شناسان آمريكايي اعزام مي‌شويد. اين گروه روي يك پديده تاريخي قديمي تحقيق مي‌كند. با گشايش تدريجي بازي با سه فضاي كاملا متفاوت روبه‌رو مي‌شويد.

5. این کاربر از qo0oick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

final fantasy XII کسی نبود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جنگجویی شمشیر بدست گرفته و گوهری به سینه اش نصب کرده ... خاطراتش در شمشیرش ناپدید شده ... تمام زندگی اش این شمشیر سنگی است ... از زبان شمشیرش صحبت میکند ... شمشیرش او را به اینجا رسانده و اکنون داستان را بازگو میکند... توسعه دهنده : Square Enix ناشر : Square Enix سبک : RPG تاریخ انتشار : 2005 بدون شک تمام دوستداران بازیهای نقش آفرینی بی صبرانه منتظر بازی فاینال فانتزی 12 هستند. بازی ای که تحولی را در سبک بازی های نقش آفرینی ایجاد خواهد کرد. تیم سازنده بازی همان تیم سازنده شماره 9 و فاینال فانتسی تاکتیکس هستند. داستان بازی با این عبارت شروع میشود : جنگجویی شمشیر بدست گرفته و گوهری به سینه اش نصب کرده. خاطراتش در شمشیرش ناپدید شده. تمام زندگی اش این شمشیر سنگی است ، از زبان شمشیرش صحبت میکند ، شمشیرش او را به اینجا رسانده و اکنون داستان را بازگو میکند. داستان بازی فاینال 12 در سرزمینی به نام ایوالیس شکل میگیرد. امپراطوری قوی با سپاهی قدرتمند به نام آرکادیا به این سرزمین حکم فرمایی می کنند. امپراطور قدرتمند دیگری به نام روسالیا به سرزمین دیگری حکم فرمایی میکنند که از سالها قبل بین این دو جنگ شدیدی شکل گرفته بود. در همین حال آرکادیا به سرزمین دالماسکا حمله کرده و این سرزمین را به تسخیر خود در می آورد. دالماسکا این شکست را قبول کرده بود. اما شاهزاده این سرزمین Ashe به گروه مقاومت پیوست و علیه دشمن متجاوز به مبارزه پرداخت. دشمن هر کاری انجام داد نتوانست این دختر را وادار به تسلیم نماید در همین حین Ashe با پسری به نام Vaan آشنا شد و این سر آغاز داستان پرماجرای آنها بود. بازی فاینال فانتزی 12 به علت حجم زیاد در دو DVD عرضه خواهد شد. سیستم مبارزات در این شماره همانند فاینل 10.2 خواهد بود به اضافه چندین المان که به بازی اضافه شده. در بازی علاوه بر مبارزات سنتی بازیهای آر پی جی از مبارزات غیر ایستا همانند مبارزاتی که در بازی استار اوشن شاهد بودیم ، نیز استفاده خواهد شد. به علت گستردگی نقشه بازی ، کشتی های هوایی در این بازی نقشی مهم را ایفا میکنند و شما با این کشتی ها به راحتی از مکانی به مکان دیگر منتقل میشوید. بازی دارای سناریو های بسیار متنوعی است که بازیکن میتواند آنها را انتخاب کرده و به بازی ادامه دهد. بازی از موتور گرافیکی بسیار قدرتمندی بهره میبرد و بدون شک یکی از بهترین بازیهای پی اس تو در ضمینه گرافیک خواهد بود. نکته جالب دیگر در مورد بازی ، بودن نژادهای مختلف است که هر کدام به زبان خاص خودشان صحبت میکنند که برای فهمیدن مکالمات باید از زیر نویس بازی کمک بگیرید. دوربین در بازی به طور دستی قابل تنظیم است و شما در حین مبارزات قادر هستید دوربین را به هر طرف که بخواهید بچرخانید. دموی ابتدای بازی بدون شک یکی از بهترین دمو های تاریخ بازیهای کامپیوتری خواهد بود و اسکوار بار دیگر قدرت خود را در ساختن این چنین دمو هایی نشان داده. در دمو ابتدای بازی شاهد یک مراسم ازدواج با شکوه هستیم ، تمام مردم شهر خوشحال و به رقص و پای کوبی مشغول هستند که واقعاً بی نظیر به تصویر کشیده شده است.

8. این کاربر از qo0oick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه [siavah]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

12

دوست عزیز ناراحتی نداره !
    خدمت شما »

بعدشم شما اگه داستان هربازی رو لازم داشتی کافیه به پست اول تاپیک هربازی یه نگاهی بندازی .
    معمولا داستانش هم هست .
    برای مثال »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من ديگه اين 2-3 خط رو حفظ كردم اينقدر خوندم....ميخوام ببينم چرا دوستاشو كشت؟؟؟؟

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام دوستان
    عزیزی داستان این بازی رو داره ؟
    Knights of the Temple
    نسخه 1و 2
    ممنون

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

prototype یکی از حیرت انگیز ترین بازی های اصلی (بدون نسخه قبلی) است. این بازی که در ژانر اکشن و به سبک و سیاق بازی gta هست در شهر new york city انجام میشود. شما در نقش alex mercer دیوانه که توانایی بالا رفتن از آسمان خراش ها ، نصف کردن بدن مردم و از اين دست کارها را دارد ایفا نقش می کنید و در بین هرج و مرج شهر new york قرار دارید که یک ویروس باعث تغییر ژنتیکی مردم میشود و در این زمان جنگی بین نظامیان و مردم تغییر داده شده در میگیرد. Alex mercer دانشمندي بزرگ است که قانون را زير پا گذاشته و با مداخله در ژنتیک موجودات زنده و دست کاری آن ها موجوداتی با چثه دلخواه ایجاد می کند. گيمر میتواند ژن های موجودات را عوض کند و برای کسب قدرت بايد از dna موجودات دیگر استفاده کند که با اين کار آن ها می میرند.

بازي در یکی از میدان های شهر new york به نام times جريان دارد. صبح است و انبوه مردم که در حال انجام امور روزانه هستند همه جا دیده می شوند. مردم در حال راه رفتن ، رانندگی و خرید و فروش هستند. دوربین با نوسان یک منظره وسیع رو به نمایش در می آورد. چندین آسمان خراش با جزییات فراوان (به صورت بلادرنگ) که نوک آن ها از ابرها هم بالاتر رفته. ناگهان صدای بوق ماشین به صدا در می آید و در پی آن صدای آژیر ، مردم هراسان به این طرف و آن طرف می روند و فریاد می زنند همه جا هرج و مرج دیده می شود. احساس بودن در یک شهر واقعی به شما دست می دهد. حالا وقت نجات دادن جانتان هست. شما باید از روی ماشین هایی که تصادف کردند پریده و به یک جای امن برسید و حالا یک موجود عظیم الچثه به شکل یک حشره نمایان می شود و همه چیز را از بین می برد. مردم با اضطراب فرار میکنند. غول یک هلیکوپتر را منهدم می کند. نیرو های نظامی با تانک ها و فانتوم ها از راه می رسند و شروع به شلیک مي کنند.

هدف شما در این لحظه از بین بردن تخم آن حشره بزرگ است و برای اولین بار به توانایی ها و قدرت mercer پی می برید. با استفاده از توانایی shape-shifting ، alex می تواند اندامش را چندین برابر بزرگ کرده و از استیل های مختلف استفاده کند. او برای دفاع از خودش به سمت موجود عظیم الچثه حمله میکند ولی با یک لگد به طرفی پرت مي شود و اکنون دست mercer به یک blade (شمشیر قوی) تبدیل شده و به غول ضربه میزند. ولي نیروهای نظامی از alex حمایت نکرده و می خواهند او را هم از بین ببرند. او میدان times را ترک کرده و در دام یک توطئه قرار می گیرد که می خواهد با مدرک بيگناهي خود را ثابت کند و برای این کار بايد به تمام new york سر کشیده و به اکتشاف بپردازد.

alex از توانایی های خاصي برخوردار است :

یک گروه سرباز با تفنگ های m4 به سمت او یورش می برند ولی alex به اهستگی حرکت کرده و با مشت خود به زمین می کوبد و بر روی زمین یک گودال به وجود می آید سپس تیغ هایی از زمین خارج شده و تمام سربازان را از بین میبرد. شما در این بازی به غیر از سربازان و دشمناني که تغییر ژنتیکی داده اند با تانک ها و هلیکوپتر ها هم در جنگ هستید اما نکته جالب این است که می توانید هلیکوپتر ها و تانک ها را دزدیده و از آن ها استفاده کنید. Alexمی تواند با نیروهای خود به سرعت دنبال یک تانک دویده و سپس از آن بالا برود ، در تانک را باز کند و به داخل آن بپرد و کنترل تانک را به دست بگیرد. Alex می تواند مثل تانک ها با دست خود به سمت دشمانان آتش پرتاب کند. با کشتن مردم و دشمنان بدن آن ها به حالت مایع در آمده و از پاهای alex بالا رفته و داخل بدنش می شوند. و شما م یتوانید از قابلیت های آن ها در هر زمان استفاده کنید. در بازی prototype می توانید آزادانه ماموریت های جانبی را انتخاب کرده و آن ها را انجام دهید درست مثل دو بازی hulk: Ultimate destructionو scarface که توسط شرکت سازنده ي prototype يعني radical entertainment ساخته شده و هر دو open-world بودند.

prototype المان های بازی های بزرگ را یک جا و به صورت فوق العاده گرد هم آورده است و در فصل سوم سال 2008 برایpc و ps3 و xbox 360 منتشر می شود.

منبع taghalbazar
    ممنون اینا رو هم خوونده بودم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون اینا رو هم خوونده بودم!
    پس واسه چی درخواست دادین؟

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عنوان Lufia & the fortress of doom

سلام

این عنوان شاید از نظر خیلی ها نا آشنا باشه. اما بچه هایی که به سبک های RPGConsole علاقه دارند (مثل خود من) حتما این بازی رو می شناسند. این یکی از بهترین بازی های RPGConsole هست که من بازی کردم. در آینده ای نه چندان دور، حتما تاپیک هایی برای این بازی ها خواهم زد...

اما داستان این بازی. اول یه مقدمه، اونهم اینه که حتما می دونید بازی های قدیمی برای کنسول های SNES و GBA کیفیت تصویری بالایی ندارند. البته GBA بهتره اما سوپر نینتندو نه. اینو می خوام بگم که در مقابل کیفیت تصویری بد، این بازی ها معمولا از داستان پر کشش و خوبی برخوردار هستن (این یک نظر شخصی هست). و همچنین این بازی ها به شدت فکری هستند (و به یادگیری سطح متوسط زبان انگلیسی نیاز دارند) و کمتر کسی به خودش زحمت می ده که بازی رو تا آخر بره که ببینه داستانش چیه. برای نوشتن این پست رفتم دوباره بازی کردم تا داستان رو کامل بنویسم.خودش یه فیلمنامه شد! امیدوارم خوشتون بیاد.

بی هیچ هشداری، ناگهان جزیره در آسمان ظاهر شد.
    چهار موجود پلید و نابه کار آن را برای خود خواستند.
    آنها بر قدرتهای رعب آوری چیره بودند: آشفتگی، تباهی، ترور، و مرگ.
    مردم در هراس افتادند. آنها موجودات پلید را "بد شگون" یا "شریر" خواندند.
    رژیم وحشت ادامه داشت....
    جهان، جنگجویانش را به جنگ با دشمنان سیاهش فرستاد.
    اما شروران تماما نیرومند بودند.
    در ناامیدی بسیار، مردم دلیرترین جنگجویانشان را فراخواندند: آرتیا، گای، ماکسیم، و سلان.
    از آن رو آخرین جنگ شروع شد....
    --------
    سلان (س ِ لان)، طلسم نور را فراخواند و قلعه ی مرگ در برابر قهرمانان ما روشن شد.
    صدایی از مکانی نامعلوم می گوید:
    - خوش آمدی، ماکسیم.
    - دائوس؟ این تویی، نه؟ خودت رو نشون بده!!
    دلاوران به همه جهات نگاه کردند، تا دائوس را بیابند.
    دائوس: بیا ماکسیم. تالار من این بالاست. انتظارت را می کشم.
    قهرمانان داخل قلعه ی مرگ حرکت می کنند.
    آنها به پل کریستالی می رسند، که زیر آن پل سیاهی نهفته است... دائوس به سخن می آید:
    - شما گذر خواهید کرد.
    سلان: ماکسیم، شاید این یک تله است!
    - اون گفت رد شید. خوب بیاید بریم.
    - اما....
    - دائوس ما رو امتحان می کنه. اون می تونه احساسات مارو لمس کنه. هیچ ترسی نشون ندید.!
    گای: درسته. این چیزیه که اون می خواد.
    گای با طمانینه از پل عبور کرد.
    آرتیا: قدرت من، که از امید مردم من شارژ می شود، بیکران است.
    آرتیا هم عبور کرد.
    ماکسیم: بیا سلان. ما آخرین و تنهاترین شانس جهان هستیم.!
    - می دونم.
    - هنوز امیدی هست. تا وقتی که شمشیر دو لبه ی من نور می دهد هنوز امیدی هست.
    - شمشیر دولبه قدرت ما رو جلو می بره. اون حتی مارو تو این مرکز تاریکی قدرتمندتر می کنه.
    - ما پلیدی ها رو نابود می کنیم و دوباره به جهان صلح رو برمی گردونیم. این چیزیه که ما قول دادیم.
    - ما باهم قول دادیم...
    سلان و ماکسیم هردو با هم از پل گذشتند. دائوس سخن می گوید:
    - ها ، ها ، ها! امید شما ها را احساس می کنم. براستی نیرومند است.
    سلان: پلیدی ها ! حکومت ستمگرانه شما تموم شد! می شنوید؟ ما کارتان را یک بار برای همیشه تمام می کنیم.
    - نیروی این زن غریبا ً طغیان می کند. آیا این عشق بشری است؟ همچین چیزی برما ناشناخته است. مهم نیست، به سادگی شکست می خورد.
    دسته متحد می شود، داخل یک حمل کننده رفته و از دیگری خارج می شود. از پلی دیگر عبور می کند و سر آخر از پلکانی بالا می رود... قهرمانان با چهار نیروی پلید روبرو می شوند.
    دائوس: ماکسیم! بالاخره به هم رسیدیم. قدرت تو را احساس می کنم..... یک حریف شایسته.
    - دائوس! با این شمشیر، انتقام رنجی رو که به مردم من دادی می گیرم.
    گادس: صبر کن، صبر کن، ماکسیم! باید اول با من بجنگی!
    دلاوران دست به کار جنگ با گادس شدند و پیروز بیرون آمدند.
    آمون: هرگز جلو تر نمی روید!
    جنگی با آمون در می گیرد، قهرمانان یک بار دیگر پیروز می شوند.
    اریم: ماکسیم! بیا...... بیا و به دوستان مرده ات بپیوند.
    بازهم پیروزی نصیب دسته می شود.
    دائوس: شگفت بود!! یک جنگجوی واقعی. واقعا متاثرم از اینکه نابودت می کنم.
    جنگ پایانی با دائوس شکل می گیرد. بعد از جنگ، سه پلید دیگر پشتیبان دائوس هستند.
    ماکسیم: دائوس. این پایان ماجراست.
    - براستی!!! این بایست پایانی باشد...... بر همه چیز!!!
    پلیدهی ها به سرعت قهرمانان ما را محاصره و شروع به تمرکز نیرویشان کردند.
    آرتیا: پلیدی ها انرژیشان را در یک سیلان جمع می آورند!! آنها به یکدیگر آمیخته می شوند.!
    گای: آنها قصد نابودیمان را دارند!
    آرتیا: نه فقط ما.... اگر این انرژی طغیان کند، جهان از بودن دست می کشد.
    ماکسیم: هرگز اجازه روی دادنش را نمی دهم!
    ماکسیم خود سعی در نابودی سیلان انرژی دارد، اما توسط یک انرژی نیرومند دفع می شود.
    - تنهایی نمی تونم. بچه ها با من همکاری کنید. نیروتون رو با من ترکیب کنید.
    سلان: ماکسیم! این خیلی خطرناکه!
    - سریع! وقت نداریم. حالا!...
    دلاوران نیرویشان را گرد آوردند و آن نیرو شروع به ستیزه با نیروی پلیدها کرد.
    دائوس: ها، ها، ها! احمق ها! نیروهای سیاه ما بیکرانند. تقلاهای شما ضعیفان، حریف ما نیست!
    ماکسیم: هر چه نیرو دارید آزاد کنید.!
    آرتیا: ماکسیم! سلان از این بیشتر نمی تونه!
    - من.... من خوبم. همه با هم تمرکز کنید.
    نیروها زیاد شدند، قویتر و سریع تر شدند.
    دائوس: آآآآآآآه ه ه ه ه ه ! شما آفات پلید.!
    ماکسیم: حاضر.......
    نیروها از همیشه قویترند.
    در یک تلالو تابناک نور، انرژیها منفجر شدند. دلاوران درگوشه های اتاق بی حرکت افتادند. دیگر پلیدی ها حضور ندارند...................................

تموم شد... ولی این تازه اول ماجراست. اگه ادامه اش رو بنویسم شاید مزه اش بپره. داستان جالبی داره که تا حدودی به بازی دوم این سری (lufia II: Rise of the sinistrals) کشیده میشه (البته به صورت غیر خطی). در تاپیک هایی که در آینده ای نه چندان دور خواهم زد، هم داستان کلی و هم حل معماها رو خواهم گذاشت. اگه خواستید ادامه ی این داستان رو هم می نویسم(البته توصیه نمی کنم).

پلیدی از همه دور.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •