سلام. من هر شب بین ساعات 12 تا 12:30 میام اینترنت. اگه میتونی بیا صحبت کنیم. در ضمن گارانتی من نیاست !!!!!
ایدی منو ادد کن :
pesare_dokhtarkosh_18
سلام. من هر شب بین ساعات 12 تا 12:30 میام اینترنت. اگه میتونی بیا صحبت کنیم. در ضمن گارانتی من نیاست !!!!!
ایدی منو ادد کن :
pesare_dokhtarkosh_18
بچه ها گوشیم از گارانتی برگشت. صفحه کلیدش عین روز اولش شده.
هااااااااااااااااااااااا خیلی خوشحال شدم.
از دوستان هر کی گوشیش گارانتی اتصالات هست و صفحه کلیدش مشکل داشت حتما یه سر به گارانتیش بزنه . خودشون در کمتر از 10 روز درستش می کنند و می فرستند در خونتون حتی اگه شهرستانی باشید.
بیلچه جان میشه خواهش کنم فایلهای لازم برای اون برنامه ساین اتوماتیک رو برام ساین کنی لطفا.میدونم شاید اینجا جاش نباشه ولی گفتم تو پاتوق میبینمت حتما
دوست عزیز اون برنامه ساین اوتوماتیک هم آش دهن سوزی نیست شما با اون برنامه هم باید اول فایل های cer و نey بسازی بعد از برنامه استفاده کنید.
دو لینک از این برنامه یکی در صفحات ابتدایی تاپیک مربوطه و یکی دیگه در یک تایک اختصاصی هم گذاشته شده.
فعلا من خودم هم با اون برنامه ها هم نتونستم برنامه ساین کنم با اون ها هم ارور می ده.
نمی دونم والاه چی کار کنم.
قربونت برم من مشکلم همین فایلهCERهستش میشه برام بگیری؟351855015602669
فایل سر شما اعتبار تا 06.02 2008 :
فایل کی با رمز 12345 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه به کارتون اومد حتما منو در جریان بذارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال ؟
به نظر شما یه کیبورد مجازی فارسی با فرمت فلش به درد کسی می خوره ؟ ( مخصوص 5500 فقط )
این مطلب رو دوست عزیزمون در تاپیکی جداگانه زده بود به نام (( بررسی توپ 5500 ورزشی نوکیا ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ؟ ))کیفیت فیلم برداری گوشی 5500 در حد معمول می باشد و رزولوشن های موجود برای فیلمبرداری (96× 128)×(144× 176)×(288×352) پیکسل می باشند. با ثبت 15 فریم در ثانیه، فیلم های گرفته شده با فرمت 3Gp ذخیره می شوند و محدودیت زمانی برای فیلمبرداری تنها بسته به حافظۀ موجود می باشد
آیا گوشی 5500 ما میتونه با رزولیشن ( 288×352) فیلم برداری کنه
آیا حرف این دوستمون صحت داره ....
اگه هست کجا و چه تنظیماتی میخواهد؟؟
برنامه ای هست برای فیلم برداری با کیفیت خوب....
لطفا من رو از این ابهام در بیارید!!!!![]()
نه نمیتونه مگر با نرم افزار که من اطلاعی ندارم.
خب اگه می تونست 352*288 فیلمبرداری کنه که خیلی خدا می شد !
یکی از عللی که من رو از خرید این گوشی منصرف کرد فیلمبرداری پایینش بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)