من هنوز دارم فکر میکنم معنی این حرفت یعنی چی؟خوب بچه خوب اگه فعال نشده پس چیجوری ازش استفاده میکنی تا فعال نشه که اصلا نمیتونی ازش استفاده کنی
من هنوز دارم فکر میکنم معنی این حرفت یعنی چی؟خوب بچه خوب اگه فعال نشده پس چیجوری ازش استفاده میکنی تا فعال نشه که اصلا نمیتونی ازش استفاده کنی
مشکلات ایرانسل:
![]()
1)مشکلات sms(در مورد ایرانسل به ایرانسل یا ایرانسل به IR-tci مشکلی وجود ناره و فقط مشکل در ایرانسل به
IR-mci وجود داره(fail میشه))
2)عدم وجود انتن دهی در همه شهرها
3)محاسبه مکالمات بر حسب دقیقه.
سلام اقا این مشکل ایرانسل در متروی تهران کسی نمیدونه بالاخره کی حل میشه؟؟ تا قبل از سال جدید حل میشه یا نه؟
انشا الله چند سال دیگه
اینتر نت هم بزودی
صد سال دیگه
یه سوال دیگه ایا کسی تا حالا این کدهایی که در داخل دفترچه قرار داره را تست کرده؟؟
مثلا من از سیم کارت اعتباری استفاده میکنم و تو دفترچهاش نوشته که با وارد کردن کد زیر میتوان حساب موجودی را روی صفحه گوشی مشاهده کرد این کد اینه :
#1*140*
اما وقتی این کد را میزنم و کال میکنم این پیغام ظاهر میشه:
خوب کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟؟؟ضمنا هیچکدوم از کدهایی که تو دفترچه اش نوشته کار نمیکنه!!
راستی دوباره تاکید میکنم که من از سیم کارتهای اعتباری ایرانسل استفاده میکنم!
شما باید از #140* استفاده کنی. به چیزهایی که تو دفترچه نوشته هم زیاد توجه نکن . در ضمن به هر مشکلی بر خوردی یا با موبایلت به 140 زنگ بزن یا با تلفن ثابت به 09351400000 زنگ بزن.من هروقت تماس گرفتم واقعا کمکم کردن و خیلی خوب رفتار کردن.
سلام چهار شنبه هفته پیش از ایرانسل زنگ زدن گفتن GPRS رو می خوان واسم Active کنن گفتن زنگ می زنن اما تا حالا زنگ نزدن کسی هست که GPRS سیمش فعال باشه و بگه چقدر طول کشید تا زنگ بزنن و چجوری میشه تنضیماتشو انجام داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)