فایلارو چیکار کنم ؟ با فلش پاک میشه ، مگه راهی هست نپره ؟(فایلا رو فون مموریه !)فول فلش کن به امید خدا درست میشه
فایلارو چیکار کنم ؟ با فلش پاک میشه ، مگه راهی هست نپره ؟(فایلا رو فون مموریه !)فول فلش کن به امید خدا درست میشه
نه فلش نکن چون فون مموری میپره.
میتونی قبل از فلش از فون مموری بک آپ بگیری
دستور زیر رو توی تکست کپی و ذخیره کن.
بعد توی برنامه setool2lite فایل تکست رو توی قسمت MISC file بزار و write script رو بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تمام فایلهای فون مموری توی پوشه ph_out کپی میشن.
با setool2lite که بلدی کار کنی!!
سلام به همه
من دوربين گوشيم(p990) مشكل داره عكس هايي كه باهاش ميندازم پايين عكسا مات ميشن حالا مي خواستم بدونم كه چطوري لنز دوربينم رو ميتونم باز يا عوض كنم يكي دو بار سعي كردم ولي نشد و قيمت لنز نو رو هم اگه ميدونيد بگيد
فقط يه توضيح كوچيك كه چطوري باز ميشه رو ميخواستم كه بدونم ميتونم باز كنم يا نه
كسي نحوه تعمير فليبپ بلد نبود؟؟؟؟
یکی جوابم رو بده بد جور گیر کردم
Last edited by vahidsport; 28-12-2008 at 18:52.
سلام به همه عزیزان من
من به فایل های کاستام CDA102568/109 R8A
K770i R8BA024 CID52
fs: M_EAST_N_AFR
نیاز دارم
من چند وقت پیش گوشیم و با کابل فلش کردم ولی انگار فایل کاستامی که از تاپ سونی برداشتم مشکل داره
و فایل های certificate که اولش تو پوشه کاستومه گوشیم بود رو نداره
و گوشیم وقتی برنامه morang رو اجرا میکنه این ارور رو میده
و وقتی اوپرا رو اجرا میکنم ریست میشه
برنامه ی custgen رو هم دارم،و میتونم کاستام رو خودم بسازم ولی مشکل از فایل Customize.xml نیست
مشکل من فایل های قرار دادی با پسوند .cer هست که قبل از اینکه فلشش کنم تویه پوشه کاستام بود ولی الان ندارم و تمام سایت هارو زیرو رو کردم ولی پوشه کاستام بدون اون فایل های قرار دادی هست و ....
(من تازه کار نیستم ولی یه اشتباه بزرگ کردم که از کاستام گوشیم بک اپ نگرفتم)
من دنبال یک فروند lcd سونی اریکسون مدل k500 میخوام .کسی جایی رو سراغ داره معرفی کنه که داشته باشه.
من یک گوشی k800سونی اریکسون دارم در قسمت سرکرمی داشتم بازی میکردم که یک ان تصویر گوشی سفید شد و دیگر نه منو میاید و نه خاموش میشود لطفا مرا راهنمای کنید که عیب از کجاست با تشکر از همکاری شما عزیزان
باید شما گوشیتون رو فلش کنید تا این مشکل بر طرف بشه ولی این که علتی بیارم باید بگم شاید اون برنامه یا گوشیت ویروسی شده درایوش یه همچین چیزی شاید علتش باشه ولی با فلش کردن 100% درست میشه
من یه k510 دارم ، کاور روش رو باز کردم و بعد بستم ولی دیگه روشن نمیشه!!!!!!!
وقتی دکمه on/off رو میزنم صفحه خاموش روشن میشه(صفحه سفیده) به نظر شما مشکل چیه؟؟!! آخه تا قبل این که بازش کنم سالم بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)