باور میکنی من اصلا اون تار عتکبوت رو با چشم خودم ندیدم اینقدر نازک بود بعد تو کامپیوتر که ریختم دیدم ... من اصلا قصدم عکس گرفتن از اون نبود ...
باور میکنی من اصلا اون تار عتکبوت رو با چشم خودم ندیدم اینقدر نازک بود بعد تو کامپیوتر که ریختم دیدم ... من اصلا قصدم عکس گرفتن از اون نبود ...
only k800
![]()
خوشتیپ جون این عکسم 300 دی پی آی هستش
از کا800 هم با کیفیت تره این![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
متوجه نشدم چی گفتی ... فقط خوش تیپش رو گرفتم... از کجا فهمیدی من خوش تیپم کلک ... نکنه آشنایی...
آهان تازه عکست لود شد گرفتم چی میگی ....
خدایا ما داریم با کیا بحث میکنیم ؟ عزیزم تو واقعا در مورد رزولوشن dpi و سایز عکس چی میدونی ؟ باید یه مقاله آموزشی بنویسم اینجا ؟ بابا این دیگه خیلی سوتی بود خداییش ...
بزار یه چیزی بگم حوصله نوشتن مقاله ندارم. میشه تو فتوشاپ یه عکس dpi 10 رو به dpi 1000 تبدیل کرد. ولی به نظرت فرقی میکنه ؟ نه نمیکنه چون فقط همون لحظه تولید عکس همون لحظه که عکس گرفته میشه اون dpi که گرفته میشه مهمه... بعدا کم یا زیادش کنی فرق چندانی نمیکنه ...
البته این توضیحات ربطی به تو نداشت چون من تا اونجا که فهمیدم تو فرق رزولوشن و dpi رو نمیدونی... واسه همین یه عکس رزولوشن پایین و dpi بالا گذاشتی اینجا که چی ؟؟؟
ای بابا هر چی می خوام توضیح ندم نمیشه ببین dpi یعنی چگالی پیکسل... یعنی تعداد پیکسل در واحد سطح...خوب تا اینجا رو داری ؟ این عکسی که تو گذاشتی dpi بالا داشت اما سطحش کم بود... بزار واضحتر بگم این عکس تو مثل یه تیکه سنگه که چگالی بالایی داره ( dpi ) اما چون حجمش کمه و وزنشم ( رزولوشن) کمه... عکسای k800 شبیه چوبه یعنی چگالی پایین داره حجمش زیاده وزنشم زیاده...
n73....................
Last edited by M.etallic.A; 07-03-2007 at 22:44.
........................
Last edited by M.etallic.A; 08-03-2007 at 11:43.
اینهمه وقت طلف کردی واسه چی اینا نه فرق رزولیشن و Dpi رو میدونن نه قبول میکنند N73 رو
Last edited by Actros; 08-03-2007 at 01:50.
در خوب بودن دوربين ان 73 شكي نيست ...
ولي ببينم اول كدوم مدل ساخته شد و بعد كدوم مدل در مرحله بعد ساخته شد ...نوكيا اصلا يادش بود تا اين كا 800 نيومده بود ...
k800 : فوریه 2006 و دو ماه بعد n73 در آوریل 2006 ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)