قابل توجه همه دوستان كه در قسمت شيك ساز ترين كمپاني گوشي نظر داده بودن
واقعا كدوم گوشيو پيدا ميكنيد اين همه عكس خوش تيپ داشته باشه
واقعا بعضيها بايد يكسر بيا پيش همكارانم يك چكاپ كامل از مغزشون داشته باشند.من نميدونم اين نوكيا اين طرفدارهاشو از كجا و با چه قيمتي خدمت ميگيره.احمد بوقي چند ميگيري؟جواب دوستمون (S!N!STeR) رو ندادي.
جناب ahmad1364 عزیز
لطفا از دیکته درست و صحبت های بر مبنا علمی پست ارسال کنید
اینجا هیچ کسی حق توهین رو نداره
تاپیک اصلاح شد
مافیا جان چه خوب شد سری به ما فقیر فقرا هم زدید!![]()
ببین دوست من تو این تایپیک مثل اینکه کسی هوای کسی رو از لحاظ ادب نداره میدونی چرا به خاطر اینکه کسی نمیشناستشون خود من نه با کسی مشکل دارم اگرم چیزی خارج از ادب گفتم که موجب رنجشتون شد معذرت میخوام ولی اینو بدونید از هیچ کسی نمیترسم لازم باشه همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید میتونید اینو در تایپیک های قبلی دوستانم ببینید هرچند چه دوستی در هر حال اینو بگم که کرم از درخته از من نیست
بابا تو ديگه كي هستي
دوست من كوتاه اومدن بعضي مواقع هم خوبه نه از لحاظ ترس بلكه نشون دهنده شعور طرفه
دوست من مگه بنده چیزی خلاف ادب گفتم که اینجوری جواب میدید؟ در تکمیل حرف دوستمون bineshan باید بگم یک حدیث هست که میگه:«گذشت و بخشیدن در اوج قدرت بزرگ ترین پیروزی است.»همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید
سلام
من از يكي از دوستام شنيدم كه چند تا كد واسه k800 هستش كه بزني هم صداش و هم
چند چيز ديگش بهتر مي شه.
كسي اون كدهارو داره؟؟؟
در اين مواقع و درمقابل اين انسانها كه قرار ميگيره و برخورد ميكنه بسي اهي از دل بر آيد و گويد فرهنگ هم خوب چيزيه.كاش همه داشتن.خدايا به بعضيها فرهنگ بده و به منم اوني كه خودت ميدوني(خصوصيه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)