من از یه منظره هم عکس گذاشتم اصلا کیفیتش قابل مقایسه نیست با عکسایی که شما گذاشتی
اصلا عکس شما تار است صورت مردم معلوم نیست
من از یه منظره هم عکس گذاشتم اصلا کیفیتش قابل مقایسه نیست با عکسایی که شما گذاشتی
اصلا عکس شما تار است صورت مردم معلوم نیست
قبول دارم k750 زیاد است و این یکی از دلایل رای های زیادش است ولی w810 زیادهمن دست هیشکی
ندیدم درسته که از n90 کمتر است ولی نه اونقدر که باعث بشه w810 رای هاش اینقدر بیشتر باشه
در ضمن n90 داییت که هست مگه چند وقت چند وقت میبینیش ؟ هر وقت دیدیش یه عکس بگیر بذار![]()
امروز میخوام برم خونه یکی از فامیلامون با یه عکس میخوام سورپرایزتون کنم (پسر عموم یه چیز خفن داره عکس میگیرم
میذارم فعلا نمیگم چیه تا غافلگیر بشین تا پس فردا خدا حافظ
نه خیر جناب اون اصلا دنبال این چیزا نیست گفتم که اصلا نمیدونم اتوفوکاس چیه . اون رفته گفته یه دبلیو 700 بدید که پیشنهاد بابام هم بود که بهش گفته . الان شنیدم که فریمور دبلیو800 روشه![]()
![]()
![]()
دوست من درسته ولی 810 زیاد نباشه کم هم نیست اونم تا 2 ماه دیگه جواد میشه. قبول کن
هر وقت ان 90 رسید دستم عکس میگیرم. چشم.
دو ستاره شدنم رو به خودم تبریک میگم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اه حیف شد مسافرتمون لغو شد میخواستیم بریم خارج اهواز چند عکس قشنگ مینداختم ...
آخه اهواز هم منظره طبعی دارهخونه ما تو اهواز نیست حدود 20 کیلو متر فاصله داره (منازل سازمانی شرکت بزرگ فولاد خوزستان) چند تا عکس خفن از نزدیکیای خونمون گرفتم براتون میذارم :
از کنار (konar) عکس گرفتم (احتمالا اسمش رو نشنیدید اما اسم یکی از درخت های خانواده کنار رو شنیدید سدر رو
میگم) سدر میوه نداره اما کنار داره میوه ای کوچک تغریبا اندازه آلبالو کوچیکا داره اگه برسه نارنجی مایل به قرمز و شیرین و خوشمزه میشه
از اکالیپتوس (ocaliptus) عکس گرفتم درختی که مخصوص خوزستان است داروی بخور از این درخت به وجود میاد برگی کشیده و نوک تیز داره قدیما برگ اکالیپتوس رو تو دیگ میجوشوندن و بخور میکردن
از یه منظره عکس گرفتم اگه توجه کنید پایین چمن زرد است اینا همون گلای زردی هستند که شبیه بابونه اند و قبلا عکسی ازشون گذاشته بودم![]()
امید وارم لذت ببرید و سری به اهواز بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موترولا v3x چقدر ضعیفه .......
این عکس در تاپیک "قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته شده " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] too poor
Last edited by dark fear; 28-02-2007 at 13:33.
آموزش درخت شناسی و جغرافیای اهواز![]()
![]()
آدم باید چیزی رو که میبینه بدونه چیه بد میگم![]()
اکالیپتوس کی مخصوص اهواز هست. ما هم داریم تو کرمانشاه. که ما همیشه استفاده میکنیم.
عکسات کیفیتشون از قبل بد تر بود.
ناراحت نشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)