تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رقابت 2 مگا پیکسلی ها

راي دهنده
217. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA N90

26 11.98%
  • NOKIA N91

7 3.23%
  • NOKIA N70

18 8.29%
  • NOKIA N71

1 0.46%
  • NOKIA N72

4 1.84%
  • NOKIA 3250

5 2.30%
  • SONY ERICSON K750

57 26.27%
  • SONY ERICSON W810

69 31.80%
  • SONY ERICSON W800

17 7.83%
  • SONY ERICSON W900

13 5.99%
صفحه 27 از 54 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 539

نام تاپيک: بهترین دوربین 2 مگا پیکسل مال کدام گوشی هست؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من که تو این عکسها هیچ برتری ندیدم. مثلا اگه یکی با یه دوربین از یه منظره معمولی عکس بگیره و یکی با یه دوربین ضعیفتر از یه گل سرخ عکس بگیره ... شما میای میگی دومی بهتره چون گلش سرخه ؟ الان فعلا v3x دستم نیست فردا پس فردا میاد یه عکس میگیرم به همتون ثابت میشه...
    من از یه منظره هم عکس گذاشتم اصلا کیفیتش قابل مقایسه نیست با عکسایی که شما گذاشتی
    اصلا عکس شما تار است صورت مردم معلوم نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز حرفت درسته
    منم n90 ندارم تا به همه ثابت کنم.
    دلیل رای های زیاد w810 و k750 اینه که زیاد بین مردم هست. ولی ان90 خیلی کم هست.
    قبول دارم k750 زیاد است و این یکی از دلایل رای های زیادش است ولی w810 زیاده من دست هیشکی
    ندیدم درسته که از n90 کمتر است ولی نه اونقدر که باعث بشه w810 رای هاش اینقدر بیشتر باشه
    در ضمن n90 داییت که هست مگه چند وقت چند وقت میبینیش ؟ هر وقت دیدیش یه عکس بگیر بذار

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز میخوام برم خونه یکی از فامیلامون با یه عکس میخوام سورپرایزتون کنم (پسر عموم یه چیز خفن داره عکس میگیرم
    میذارم فعلا نمیگم چیه تا غافلگیر بشین تا پس فردا خدا حافظ

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوست من شاید میخاد مسخرت کنه آخه شنیدم قاب w700 با w800 قابل تعویض است

راست-ستاره-چپ-چپ-ستاره-چپ-ستاره
    اگر رمز بالا رو بزنی مشخصات کلی گوشی رو میاره برو تو گزینه اول و بعد یه پنجره باز میشه ازدوباره بزن گزینه اول
    مدل گوشی رو میگه
    نه خیر جناب اون اصلا دنبال این چیزا نیست گفتم که اصلا نمیدونم اتوفوکاس چیه . اون رفته گفته یه دبلیو 700 بدید که پیشنهاد بابام هم بود که بهش گفته . الان شنیدم که فریمور دبلیو800 روشه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

قبول دارم k750 زیاد است و این یکی از دلایل رای های زیادش است ولی w810 زیاده من دست هیشکی
    ندیدم درسته که از n90 کمتر است ولی نه اونقدر که باعث بشه w810 رای هاش اینقدر بیشتر باشه
    در ضمن n90 داییت که هست مگه چند وقت چند وقت میبینیش ؟ هر وقت دیدیش یه عکس بگیر بذار
    دوست من درسته ولی 810 زیاد نباشه کم هم نیست اونم تا 2 ماه دیگه جواد میشه. قبول کن
    هر وقت ان 90 رسید دستم عکس میگیرم. چشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دو ستاره شدنم رو به خودم تبریک میگم
    اه حیف شد مسافرتمون لغو شد میخواستیم بریم خارج اهواز چند عکس قشنگ مینداختم ...
    آخه اهواز هم منظره طبعی داره خونه ما تو اهواز نیست حدود 20 کیلو متر فاصله داره (منازل سازمانی شرکت بزرگ فولاد خوزستان) چند تا عکس خفن از نزدیکیای خونمون گرفتم براتون میذارم :
    از کنار (konar) عکس گرفتم (احتمالا اسمش رو نشنیدید اما اسم یکی از درخت های خانواده کنار رو شنیدید سدر رو
    میگم) سدر میوه نداره اما کنار داره میوه ای کوچک تغریبا اندازه آلبالو کوچیکا داره اگه برسه نارنجی مایل به قرمز و شیرین و خوشمزه میشه
    از اکالیپتوس (ocaliptus) عکس گرفتم درختی که مخصوص خوزستان است داروی بخور از این درخت به وجود میاد برگی کشیده و نوک تیز داره قدیما برگ اکالیپتوس رو تو دیگ میجوشوندن و بخور میکردن
    از یه منظره عکس گرفتم اگه توجه کنید پایین چمن زرد است اینا همون گلای زردی هستند که شبیه بابونه اند و قبلا عکسی ازشون گذاشته بودم
    امید وارم لذت ببرید و سری به اهواز بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

موترولا v3x چقدر ضعیفه .......
    این عکس در تاپیک "قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته شده " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] too poor
    Last edited by dark fear; 28-02-2007 at 13:33.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخه اهواز هم منظره طبعی داره خونه ما تو اهواز نیست حدود 20 کیلو متر فاصله داره (منازل سازمانی شرکت بزرگ فولاد خوزستان) چند تا عکس خفن از نزدیکیای خونمون گرفتم براتون میذارم :
    از کنار (konar) عکس گرفتم (احتمالا اسمش رو نشنیدید اما اسم یکی از درخت های خانواده کنار رو شنیدید سدر رو
    میگم) سدر میوه نداره اما کنار داره میوه ای کوچک تغریبا اندازه آلبالو کوچیکا داره اگه برسه نارنجی مایل به قرمز و شیرین و خوشمزه میشه
    از اکالیپتوس (ocaliptus) عکس گرفتم درختی که مخصوص خوزستان است داروی بخور از این درخت به وجود میاد برگی کشیده و نوک تیز داره قدیما برگ اکالیپتوس رو تو دیگ میجوشوندن و بخور میکردن
    از یه منظره عکس گرفتم اگه توجه کنید پایین چمن زرد است اینا همون گلای زردی هستند که شبیه بابونه اند و قبلا عکسی ازشون گذاشته بودم
    آموزش درخت شناسی و جغرافیای اهواز

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

6

آموزش درخت شناسی و جغرافیای اهواز
    آدم باید چیزی رو که میبینه بدونه چیه بد میگم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اکالیپتوس کی مخصوص اهواز هست. ما هم داریم تو کرمانشاه. که ما همیشه استفاده میکنیم.
    عکسات کیفیتشون از قبل بد تر بود.
    ناراحت نشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •