آيا با فلش كردن هم نميشه زبان فارسي اضافه كرد؟
آيا با فلش كردن هم نميشه زبان فارسي اضافه كرد؟
سلام من یه سایت می خوام برای دانلود تم برای n70..............................لطفا لنکه دقیقش رو بزارید با تشکر
راستی آقا مصطفی معیایب ان 80 رو که خواسته بودین رو واستون مینویسم(طبق منابع معتبر)
معایب این مدل عبارتند از : ابعاد بزرگ ، قسمت بالای صفحه کلید به سختی قابل دسترسی است ، رادیوی FM فاقد RDS است ، فقدان قفل اتوماتیک صفحه کلید هنگامی که صفحه کلید داخل است و فقدان محافظ لنز.
حالا که معایبشو گفتم محاسنش رو هم میگم که ببینی دبیلیو 850 بهتره یا ان80![]()
محاسن : دوربین 3 مگاپیکسل ، صفحه نمایش با کیفیت بالا ، شکاف مموری کارد ، رادیوی FM و قابلیت کارکرد در 4 باند ، 3G UMTS, EDGE و Wi-Fi است . سیمبین 9.1 و از نسل سوم سری 60 .یاعلی
سلام من یه مشکلی برای اتصال N90 به کامپیوتر دارم وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی را میشناسه ولی وقتی برنامه PC Suite را باز می کنم پیغام زیر میاد
PC Suite dose not support the connected phone, PC Suite setting file is missing from the phone switch off phone and switch on again and try again
من آخرین ورژن این برنامه یعنی 6.82 را استفاده می کنم جالبه که توی برنامه suite نشون می ده که گوشی به برنامه درست وصل شده ولی نمی تونم چیزی تو گوشی بریزم اگه برنامه PC Suite از داخل گوشی اشکال پیدا کرده باشه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای منم بارها این مشکل پیش اومده... باید ویندوز سیستمت رو عوض کنی.. 100% مشکلت حل میشه
ميگن n80مشكل نرم افزاري داره درسته؟؟
با كدوم يك از گوشيهاي سري n نوكيا ميشه پوزه صداي اين اريكسونها را به خاك ماليد؟مرسي
ان73
![]()
![]()
ان73
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)