تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 27 از 63 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

hi
    i want to take TOEFL exam , which of this two organization is good? 1.Iran language institute 2. sanjesh

thank you
    Hi, I took the exam at sanjesh and it was great, everything was good and well organized.
    I've also heard that Mojtama Fanni is a great place to take Toefl.but don't know anythin about ILI???l

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزيز
    اگه ميشه كتابهايي كه به درد self study ميخوره معرفي كنيد.
    من بايد نمره 7 به بالا بگيرم.
    مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

hello my friends,i always study english for my self and i don't attend in any english classes so far,I got my usa visa 2 months ago and i want to pass the toefl exam.How can i understand that my skills in english is enough to pass this examination . thanx for your help

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

hello my friends,i always study english for my self and i don't attend in any english classes so far,I got my usa visa 2 months ago and i want to pass the toefl exam.How can i understand that my skills in english is enough to pass this examination . thanx for your help
    as you know every English institute has periodic exams to determine your English level/skills and appoint you to proper courses (according yo your skills) ...

so, I think you just need to attend 1-2 of these exams ...I know I did so about 6-5 years ago

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام اگر سطح زبانم در حد inter change قرمز باشه و بخوام براي ielts بخونم براي نمره 5.5 به بالا چون خرداد درسم تمام مي شه وتمام وققت ميتونم فقط زبان بخونم چه قدر طول مي كشه به اين حد برسم چون بايد كمتر از يكسال اين كار را انجام بدم و برافوق برم سوئد واگر نه بايد برم سربازي با تشكر فراوان در ضمن لطف كنيد بگيد از كجا وچطوري شروع كنم با تشكر فراوان

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام اگر سطح زبانم در حد inter change قرمز باشه و بخوام براي ielts بخونم براي نمره 5.5 به بالا چون خرداد درسم تمام مي شه وتمام وققت ميتونم فقط زبان بخونم چه قدر طول مي كشه به اين حد برسم چون بايد كمتر از يكسال اين كار را انجام بدم و برافوق برم سوئد واگر نه بايد برم سربازي با تشكر فراوان در ضمن لطف كنيد بگيد از كجا وچطوري شروع كنم با تشكر فراوان
    اینترچنج قرمز میشه کتاب 1 ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ ..

با اون حساب من قصد ناامید کردن شما رو ندارم اما بعضی دوستان که زبانشون چندین سطح از شما بالاتره رو هم من دیده ام که بعد از یکسال مطالعه زبان برای آیلتس باز هم در آوردن حد نصاب به مشکل خورده اند ..

حالا ایشالا که شما موفق باشی ، اما هدفت رو واقع بینانه در نظر بگیر تا رسیدن بهش (یا حداقل، نزدیک شدن بهش) میسر باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشكر ولي من گفتم تمام وقت يعني از صبح تا شب وقت بگذارم بازنم نميشه پس به نظرت واقع بينانه چقدر طول ميكشه وخودم بخونم يا برم كلاي

راستي براي تافل سرمايه گزاري كنم زودتر به نتيجه ميرسم ياielts

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    براي امتحان IELTS براي لغت از چه كتاب هايي بايد استفاده كرد ؟ كتاب 504 رو هم لغاتش رو بلدم .

براي گرامر هم بين Cambridge . Success . barrons . Longman كدوم رو پيشنهاد مي كنيد.

راستي سطح زبانم متوسطه يعني حدود 5 سال پيش تو موسسه اي كه كلاس ميرفتم Toefl امتحان دادم قبول شدم ولي الان كجا و 5 سال پيش كجا !!!!

براي Mche هم اگه منابع معرفي كنيد ممنون ميشم ميخوام تا عيد امتحان بدم.

يه سوال ديگه هم داشتم من وقتي يه متن ميخونم يا يه فيلم ميبينم راحت 90% ميفهمم يعني Understanding خوبه ولي توي writing و speeching از همون اول هم ضعيف بودم براي حل اين مشكل بزرگ چه راه حلي توصيه ميكنيد.
    Last edited by dma; 11-12-2009 at 13:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشكر ولي من گفتم تمام وقت يعني از صبح تا شب وقت بگذارم بازنم نميشه پس به نظرت واقع بينانه چقدر طول ميكشه وخودم بخونم يا برم كلاي

راستي براي تافل سرمايه گزاري كنم زودتر به نتيجه ميرسم ياielts
    این رو من بعنوان یه اصطلاح زیاد گفته ام "زبان نیاز به زمان داره" ... اینطوری نیست که شما هرچی عرض رو بیشتر بکنی از طول کم بشه ... چنین مهارت هایی مثل درس خوندن نیست که فرضاً بیشتر وقت بذاری و 4 تا فرمول رو حفظ کنی .. شما اگه بخوای تنیس رو از پایه شروع کنی، آیا می تونی ظرف یکسال در حد کشوری برسی؟ .. یک ساز رو می تونی در حد یکسال کامل یاد بگیری ؟ ...

ضمن اینکه مطمئن باش "از صبح تا شب وقت گذاشتن" برای زبان اسماً ساده اس و در عمل شک دارم عملی باشه ..

به نظر من واقع بینانه شاید 3-2 سال زمان لازم باشه تا از حد مبتدی یه نفر به آیلتس برسه .. و بازم خوش بینانه اس.

من در مورد تفاوت ایلتس و تافل چندان چیزی نمی دونم. فکر می کنم ایلتس فراگیر تر باشه .. بیشتر به کشور مقصدت بستگی داره و اینکه اونجا از شما چه مدرکی رو میخوان.
    سلام
    براي امتحان IELTS براي لغت از چه كتاب هايي بايد استفاده كرد ؟ كتاب 504 رو هم لغاتش رو بلدم .

براي گرامر هم بين Cambridge . Success . barrons . Longman كدوم رو پيشنهاد مي كنيد.

راستي سطح زبانم متوسطه يعني حدود 5 سال پيش تو موسسه اي كه كلاس ميرفتم Toefl امتحان دادم قبول شدم ولي الان كجا و 5 سال پيش كجا !!!!

براي Mche هم اگه منابع معرفي كنيد ممنون ميشم ميخوام تا عيد امتحان بدم.

يه سوال ديگه هم داشتم من وقتي يه متن ميخونم يا يه فيلم ميبينم راحت 90% ميفهمم يعني Understanding خوبه ولي توي writing و speeching از همون اول هم ضعيف بودم براي حل اين مشكل بزرگ چه راه حلي توصيه ميكنيد.
    من در مورد منابع اطلاع چندانی ندارم ایشالا دوستان باتجربه تر کمک کنن..

اما در مورد اینکه بعضی مهارت هات از بعضی قوی تر و ضعیف تره : برمی گرده به تجربه شما .. خواندن و شنیدن اصولاً هم مهارت هایی هستند که چون بیشتر باهاش سروکار داریم سریع تر کسب میشن در حالیکه نوشتن و صحبت کردن کمتر استفاده میشن و حتی شاید بشه گفت ازش احتراز می کنیم!! در نتیجه کمتر درشون تجربه و در نتیجه مهارت پیدا می کنی ..

نوشتن و صحبت کردن نیاز به تمرین داره .. 1 سال - 2 سال - 3 سال ... و بیشتر ... و باز هم شاید خیلی ها تا آخر عمر هم در این دو مهارت مسلط نشن.

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض بهترین موسسه زبان برای IELTS کجاست ؟

سلام دوستان.

من به دنبال یک موسسه زبان برای آمادگی آزمون IELTS در تهران میگردم. میشه لطفا در این خصوص بنده را راهنماوی بفرمائید و نام چند موسسه خوب را بگید؟

با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •