با سلام
با تشكر از همه دوستان به خصوص آقا سياوش
البته آقا سياوش كه دير به دير يه سري به اين پست ميزنزن
از بقيه دوستان سوال داشتم و اونم اينه كه آيا كسي تونسته فضاي sms رو تو گوشي w810 cid49 افزايش بده يانه ؟
ما كه يه ده باري سعي كرديم ولي نشد
![]()
![]()
با سلام
با تشكر از همه دوستان به خصوص آقا سياوش
البته آقا سياوش كه دير به دير يه سري به اين پست ميزنزن
از بقيه دوستان سوال داشتم و اونم اينه كه آيا كسي تونسته فضاي sms رو تو گوشي w810 cid49 افزايش بده يانه ؟
ما كه يه ده باري سعي كرديم ولي نشد
![]()
![]()
SALAM ..MAN W810 DARAM...MIKHAM BA PHONE XS DASTKARISH KONAM VALI NEMISHE.ERROR MIDE "OPEN FAILD"BAD TO LOGAM MIDE BROWN PHONES ARE NOT SUPPURTED.....KOMAKAM KONID![]()
آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
3- Customize file system:
Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
ROM: R3A011
4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه همين ممنون ميشم كمكم كنيد
6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
به نظر من ارتقا ورژن دوربين مهم تره
شما كه ده بار امتحان كردي چقدر صبر كردي؟
اگه stop بزني مشكل براي گوشي پيش نمي ياد؟
سلاو دوستان
براي تغيير ورژن درايو دوربين بايد در پوشه file to upload به ترتيب اين پوشه ها بسازم:
يعني اول پوشه fs و بعد پوشه ifs وبعد پوشه setting و بعد كمرا
درست گفتم؟؟؟؟
چرا در ورژن جديد اين نرم افزار phone اين fsx غير فعا ل هستش ؟؟/
بعد ورژن درايو دوربين واقعا در كيفيت عكس مهمه . اصلا ارزش داره گوشيه كه دو هفته خريدم با هاش اين كار و بكنم؟؟؟(810)
ممنونم ميشم راهنمايي كنيد
اقسياوش كجايي كه نبودت خيلي حس ميشه؟؟
موفق باشيد
يكي نيست به داد من برسه گوشيم ريخته بهممممممممممممممممممممممم مممم
آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
3- Customize file system:
Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
ROM: R3A011
4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه. ميشه فريم وير R1ED001 رو بريزم دوباره درست بشه؟؟ چرا اين سري آپديت شد اينجوري شد آخه ؟؟؟؟همين ممنون ميشم كمكم كنيد
6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
گوشي من ريخته به هم كمكم كنيدددددددددددددددددددددد
با سلام آقا شما صفحه 15 مربوط به آقا سیاوش در فورم پی سی ورد رو خوندید که پچ هست برای گوشی کا 750 می خواستم ببینم اگر اینکار رو انجام بدم دوباره imi به حالت اولیه بر می گرده ؟؟؟
یک نفر پیدا نمیشه کامل بگه چطوری میشه ورژن درایور دوربین رو بدون فلاش کردن تغییر داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این سوال خیلی هاست جواب بدین حتما جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین جواب بدین
سلام به همگي
گوشي من w810i cid49 الان دارم رو sms و ورژن دوريين کار ميکنم من قبلا با ورژن 3 يه 10 باري اونو دستکاري کردم که هر دفعه يه چيزي حدود 2 تا 3 ساعت وقت ميگرفت حالا تو ورژن 5 بعد از گذشت حدود 45 دقيقه ميزنه وسط کار خود به خود گوشي رو روشن ميکنه کسي ميدونه مشکل کجاست ؟راستي يه روش ديگه هم براي فلش کردن cid 49 هست استفاده از far ولي قبلش بايد گوشي رو با يه سري فايل فلش کنيد تا بشه با far با اون کار کرد توجه دوستان خوبم و به سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميکنم بهترين سايت آموزش فلش گوشي سوني اريکسون اونجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)