اون هزینه mms که 60 تومن
اون هزینه mms که 60 تومن
این mms هست یا همین sms های تصویری
واسه استفاده از اين 30 دقيقه مكالمه رايگان بايد كار خاصي انجام داد ؟
تا كي اينطوريه ؟
فکر کنم تموم شد، تا آخر دی بود!
نه. تا آخر امساله. ماهی 30 دقیقه
ولی من یک جا خوندم که اینو برداشتن و فقط جنبه تست داشته که مشترکین بیشتر از صحبت کنند که نقاط ضعف و بفهمند و الان دیگه نیست، البته شما ها بهتر می دونید!
برای تبلیغ هم شده هنوز هستش
مدير عامل ايرانسل اعلام كرد: حداكثر تا چهارشنبه آينده در شهرهاي قم، اردبيل، كرمانشاه و مشكينشهر سيم كارت ايرانسل عرضه ميشود.
"عليرضا دزفولي" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: شبكهداخلي و "bts"هاي ايرانسل در اين شهرها آماده است و درانتظار اتصال به سوئيچ ايرانسل از طريق زيرساخت طي يك يا دوروز آينده هستيم.
بهگفته وي، شبكههاي شهرهاي استانهاي مازنداران، گلستان وخراسان شمالي نيز آماده است و در صورت ارتباط به سوييچ طي هفته آينده، دربسياري ازاين شهرها از حدود دو هفته آينده سيمكارت توزيع خواهدشد.
وي همچنين گفت: سرويسهاي Gprsو اينترنت ايرانسل در شبكه اين اپراتور مورد آزمايش قرار گرفته و از نيمه دوم بهمن و يا اسفند به مشتركان ارائه خواهد شد.
دزفولي همچنين از امضاي قرارداد رومينگ بينالملل ايرانسل با ۲۰۰كشور خبرداد وگفت كه اين سرويس در نيمه دوم بهمن و يا اسفند در اختيار مشتركان قرار ميگيرد.
به گفته وي، دو صفر ايرانسل نيز باز شده و مشتركان ميتوانند با خارج تماس بگيرند.
ايرانسل روزگذشته اعلام كرد: فروش سيم كارتهاي اعتباري اين شركت همزمان با ايام مبارك دهه فجر و پس از واگذاري سيمكارتهاي دايمي از ۱۱بهمن آغاز و با بهاي ۲۹۰هزار ريال عرضه ميشود.
دزفولي گفت كه اين نوع سيمكارت بلافاصله پس از واريز وجه آن فعال خواهد شد و مانند سيم كارت دائمي براي سرويسهاي ارزش افزوده آن وجهي دريافت نميشود، ضمن اينكه قابليت تبديل به سيمكارت دائمي را با حفظ شماره دارد.
سلام .تاپیکه باحالیه ایول به همه
یه سوال دارم دوستم کد 7 داره من گوشیش رو نگاه می کردم دیدم به جای Ir-tci نوشته Ir-mci چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رئيس كميته مخابرات مجلس با انتقاد از وزارت ارتباطات مبني بر ثبتنام نامحدود سيمكارت در ماه جاري تاكيد كرد: اين ثبتنام به دليل وجود لايههاي مختلف تكنولوژي و طراحي متعدد در شبكه ميتواند كيفيت شبكه را پيش از پيش دچار اشكال و افت كند.
رمضانعلي صادقزاده در گفت وگو با فارس به برگزاري دومين جلسه اعضاي كميسيون اصل 44 مجلس با مسوولان وزارت ارتباطات اظهار داشت: يكي از انتقادات من در اين جلسه مربوط به ثبت نام جديد سيمكارت توسط وزارت ارتباطات بود زيرا اين كار مخالف سياستهاي برنامه چهارم توسعه كشور و نيز اصل 44 قانون اساسي كه در آن به كاهش 20 درصدي حجم دولت اشاره دارد است.
وي ادامه داد: شبكه تلفن همراه نبايد بدين شكل توسعه پيدا كند زيرا در شبكه طراحيهاي متعدد و تكنولوژيهاي مختلفي استفاده شده است و توسعه كمي تنها به افت كيفي شبكه منجر ميشود.
صادقزاده تاكيد كرد: در حال حاضر كيفيت شبكه تلفن همراه در شهرها و به ويژه تهران مطلوب نيست و وزارت ارتباطات بايد در جهت بهبود كيفي شبكه گام بردارد.
وي گفت: در جلسه دوم كميسيون اصل 44 با وزارت ارتباطات مباحثي چون نحوه واگذاري سهام شركتهاي تابعه مخابرات و روشها و سياستهاي واگذاري مطرح شد.
رئيس كميته مخابرات مجلس تصريح كرد: در اين جلسه تصميم گرفته شد براي بررسي سوالات كليدي كه نياز به بررسيهاي بيشتري دارد، كميتهاي متشكل از كميسيون صنايع، اصل 44 و وزارت ارتباطات تشكيل شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)