تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 190 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من این سوال قبلا هم کرده بودم ولی نتیجه نگرفتم چطور میشه با فلش روشن با N70 فیلم گرفت البته برنامه فلش لایت و معرفی کردن ولی کار کردن باهاش و بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    اهواز-تهران

پيش فرض

سلام دوسان من گوشی ان70 خودمو حدود دو ماه پیش اپدیت کردم در حال حاضر ور÷ن گوشی من
    v 5.0638.3.0.1
    18-9-2006
    می خواستم بدوم بعد از این ادیت جدیدی هم امده در ضمن این n70 me از اپدیت گوشی من جدیدتره؟
    خیر.. این آخرین ورژن است.. شما می توانستید به نسخه ی موزیک ادیشن تبدیل کنید....
    میشه یه آموزش کوچولو بدید تا بفهمیم باید چکار کنیم
    بله بزودی همینجا سی دی آفلاین آپگرید و تبدیل به موزیک ادیشن رو براتون میذارم برای فروش..

سلام دوست عزیز من میخوام فریمور گوشی رو ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید اگر که تبدیل به موزیک ایدیشن سخت بیخیال بشم راستی گوشی من گارانتی ازکجا شرکت گارانتی میفهمه که من گوشی مو آپ=دیت کردم وآیا در این صورت گارانتی میپره؟
    بزودی فروخته میشه..
    سخت نیست خیلی
    آپگرید رو نمی فهمه و اصلا مهم نیست..
    ولی تبدیل به نسخه موزیک ادیشن لازمه کد گوشی هم عوض بشه که البته بعدا برای فروش می تونید اون رو دوباره به حالت اول بر گردونید.. ولی به هر حال گارانتی رو خیر...

دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد
    در پیغام خصوصی..

ان 70 تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
    تا 2 گیگ بدون مشکل...

سلام ان 70 من كه 3 يا 4 روز است خريدمش رو ديشب باهاش كار ميكردم بعد گذاشتمش داخل جيبم بعد از 2 دقيقه وردمش بيرون خواستم برم داخل گوشي اما ديدم يه صفحه سفيد نشون ميده ديگه هركاري مي كنم روشن ميشه ولي همون صفحه سفيد رو نشون ميده فقط وقتي دكمه روشن كردن رو ميزنم همون صفحه سفيد مياد و پشت سرش گوشي تاريك ميشه ولي روشن هست و اگه بهش زنگ بزني زنگ ميخوره ولي چيزي نشون نميده همون صفحه سفيد . برا شارژ هم كه ميزنم اون صدايي رو كه برا شارژ كردن بايد بده رو ميده ولي فقط صفحه سفيد وتاريك شدن رو در پي داره و قسمتي رو كه نشون ميده داره شارژ ميشه رو نشون نميده . در ضمن اين اتفاق از زماني افتاد كه يكي دو تا از themes هاي سري 60 رو نب كردم . مخصوصا يكي از اونا كه وقتي نصب كردم گوشي خيلي قاطي كر د !!! هر چه زودتر جواب من را بدهيد ممنون.
    منتظرم.
    مشکل از تم بوده.. فرمت کنید گوشی رو.. خاموشش کن، بعد با همون 3 کلید معروف "سبز" و "ستاره" و "3" + power نگاه میداری تا گوشی روشن بشه...
    فقط یادت باشه همه چیزت پاک میشه.. ولی مطمئن باش درست میشه..
    راستی من update جدید N70 به N70me رو گرفتم اگه کسی update کرده یه توضیح بده. نمیدونم چرا وقتی نرم افزارش و رو کامپیوتر نصب میکنم دیگه گوشیم کانکت نمیشه
    خب باید pcsuiteرو پاک کنید.... بعدا دو.وباره نصب کنید..

من این سوال قبلا هم کرده بودم ولی نتیجه نگرفتم چطور میشه با فلش روشن با N70 فیلم گرفت البته برنامه فلش لایت و معرفی کردن ولی کار کردن باهاش و بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید
    فلاش لایت بدرد نمی خوره.. n70Torch با نور قوی کار میکنه و خیلی ساده ست...
    بگرد.. توی این سایت یا سایتهای دیگر که انجمن تخصصی موبایل دارند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من در اینجا در خدمت دوستان هستم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل از تم بوده.. فرمت کنید گوشی رو.. خاموشش کن، بعد با همون 3 کلید معروف "سبز" و "ستاره" و "3" + power نگاه میداری تا گوشی روشن بشه...
    فقط یادت باشه همه چیزت پاک میشه.. ولی مطمئن باش درست میشه..

سلام مموري را با استفاده ازيك گوشي n70 ديگه فرمت كردم بعد داخل گوشي خاموش گذاشتم و گوشي را همانطور كه گفتيد ريست كردم با همون چهار دكمه بازهم نشد .

در ضمن شب قبلش هم يك تم كه نصب كردم همينطور شد ولي گوشي رو ريست كردم گذاشتم روشن باشه فردا صبحش درست شد ولي اينبار اينكار جواب نميده.

تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.اي خدا
    Last edited by samera1; 12-03-2007 at 17:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز بر خلاف نظر دوستمون فلش لایت از torch خیلی بهتره چون نور فلش در N70 خیلی قوی تر از نور صفحه نمایش هست.
    برای استفاده از فلش لایت شما باید پس از اجرای برنامه برای روشن کردن فلش عدد 150001 و برای خاموش کردن اون عدد 150000 رو وارد کنید.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه kayvan_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام:
    من چند ماه پيش يك N70 گرفتم ولي رنگ صفحه مانيتورش پريده يا به عبارتي ديگه خيلي كم رنگ نشون ميده(منظور نور صفحه نيست)
    آيا ميشه اون رو درست كرد؟
    اگه بخوام يه مانيتور جديد روش بندازم چقدر هزينه بايد بكنم؟آيا اصلا اين كار شدنيه؟
    درضمن گوشي فاقد گارانتي مي باشد.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام بلاخره گوشیمو آپدیت کردم یه مشکلی که هست اسپید دیالینگ هست وقتی اسپید دیالینگ روشن هست وشماره ای را روی صفحه کلید میزنم چیزی رو نشون نمیده البته بعضی وقتها این طوری میشه و وقتی از توی منو میخوام برم اسپید دیالینگ رو انتخاب کنم انتخاب میشه ولی هیچی بالا نمیاد تورو خدا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    اهواز-تهران

پيش فرض

سلام مموري را با استفاده ازيك گوشي n70 ديگه فرمت كردم بعد داخل گوشي خاموش گذاشتم و گوشي را همانطور كه گفتيد ريست كردم با همون چهار دكمه بازهم نشد .

در ضمن شب قبلش هم يك تم كه نصب كردم همينطور شد ولي گوشي رو ريست كردم گذاشتم روشن باشه فردا صبحش درست شد ولي اينبار اينكار جواب نميده.

تو را به خدا يه فكري به حالم بكنيد خيلي حالم گرفته شده.اي خدا
    در پیغام خصوصی جواب شما داده شد..

دوست عزیز بر خلاف نظر دوستمون فلش لایت از torch خیلی بهتره چون نور فلش در N70 خیلی قوی تر از نور صفحه نمایش هست.
    برای استفاده از فلش لایت شما باید پس از اجرای برنامه برای روشن کردن فلش عدد 150001 و برای خاموش کردن اون عدد 150000 رو وارد کنید.
    موفق باشید.
    چی نوشتید؟ ان تورچ نورش خیلی زیاد تره .. امتحان نکردید تا حالا ؟

با سلام:
    من چند ماه پيش يك N70 گرفتم ولي رنگ صفحه مانيتورش پريده يا به عبارتي ديگه خيلي كم رنگ نشون ميده(منظور نور صفحه نيست)
    آيا ميشه اون رو درست كرد؟
    اگه بخوام يه مانيتور جديد روش بندازم چقدر هزينه بايد بكنم؟آيا اصلا اين كار شدنيه؟
    درضمن گوشي فاقد گارانتي مي باشد.
    بله میشه خرجش حدودا 80 تومنه...

سلام بلاخره گوشیمو آپدیت کردم یه مشکلی که هست اسپید دیالینگ هست وقتی اسپید دیالینگ روشن هست وشماره ای را روی صفحه کلید میزنم چیزی رو نشون نمیده البته بعضی وقتها این طوری میشه و وقتی از توی منو میخوام برم اسپید دیالینگ رو انتخاب کنم انتخاب میشه ولی هیچی بالا نمیاد تورو خدا کمک کنید
    یک اشکالی اینجا هست.. ولی اشتباه نمی کنید؟ آخه امکان نداره همچین چیزی... مگر اینکه برنامه خاصی رو گوشی نصب کرده باشدی که اختلال ایجاد کنه..
    اسپید دیالینک هم هیچ، شما وقتی دکمه ی مثلا 3 رو میزنید لازم نیست اون رو نگه دارید می تونید دکمه ی سبز (CALL) رو بزنید....

داره خودمونی میشه farzadtop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض ان70

گوشي ان 70 گوشي ان 73 توپه پيشنهاد مي كنم گوشيتون رو بفروشيد و يه ان 73 بگيريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من سی دی نمی خوام بابا یه اموزش کوچیک هم کارم و راه میندازه. لطفا هر کس که گوشیش و اپدیت کرده(N70 to N70me) یه توضیح مختصر بده

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یک اشکالی اینجا هست.. ولی اشتباه نمی کنید؟ آخه امکان نداره همچین چیزی... مگر اینکه برنامه خاصی رو گوشی نصب کرده باشدی که اختلال ایجاد کنه..
    اسپید دیالینک هم هیچ، شما وقتی دکمه ی مثلا 3 رو میزنید لازم نیست اون رو نگه دارید می تونید دکمه ی سبز (call) رو بزن د
    مشکل کلی اینه بعد از آپدیت اسپید دیالینک را از توی منو باز نمیکند و اگر از توی صفحه بخوام عددی بزنم میگیره ولی مشکل اینجاست عدد 2 و6 را نیمیشه رو اسپید دیالینگ تنظیم کرد و بقیه اعداد رو میشه ....[/qu Ote

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •