تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 168 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrhamzeh
    1 پیشنهاد هم دارم برای اپدیت شدن انتی ویروس ها ولی این کارو فقط یک صاحب سایت با تجربه مثل صاحبان همین سایت میتونه انجامبده چون اینکار هم به تجربه و تخصص و هم نیاز به خرج کردن داره یعنی یکی پیدابشه که خودش پول بده و 1 License key بخره ولی اونو به بقیه نده چون اگر بده سایتش اونو هم میبنده و به جاش 1 برنامه بنویسه که انتی ویروس نتونه به سایت اصلی وصل بشه و به جای اون به سایت این شخص وصل بشه و اپدیت هارو از اون بگیره 8)
    دوست عزيز سلام. به اين راحتي ها كه شما نوشتي نيست. به غير از مشكلات مختلفي كه ممكنه پيش بياد 2 تا مشكل اساسي و بزرگ وجود داره. يكي اينكه فقط يك آنتي ويروس نيست كه بخواهيم خريداري كرده و اين كار رو بكنيم!
    چندين آنتي ويروس معتبر هست كه ممكنه اعضاي مختلف بخوان از يكي از آنها استفاده كنند. با اين حساب بايد ليسنس كي چند آنتي ويروس مختلف خريداري بشه.
    مطلب مهمه ديگه اينكه مگه به اين راحتي ها مي شه در فايلهاي اجرايي آنتي ويروس ها تغييرات ايجاد كرد؟! كوچكترين تغييري در اونها ممكنه آنتي ويروس رو از كار بيندازه.
    به نظر من اين راه به طور كل غيرقابل اجراست.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamilton
    با سلام .
    مهدي جان يه نكته وجود داره كه خواستم شما هم در جرجان باشيد.بعد از اينكه سيستمم را با nod32 اسكن كردم و چيزي پيدا نكرد انتي ويروس kaspersky personal 5.0.372 را نصب و سيستمم را اسكن كردم اينو پيدا كرد :
    trojan-spy.win32.agent.ed
    نظر شما چيه مهدي جان.
    سلام دوست عزيز.
    هر آنتي ويروسي ممكنه بعضي تروجان ها رو بشناسه كه بقيه نشناسن يا بقيه بشناسن و اون نتونه شناسايي كنه.
    من خودم حتي ويروسي رو ديدم كه Nod32 شناسايي كرد اما كاسپر و چند آنتي ويروس ديگه نمي شناختند. البته در كل من احتمال مي دهم (البته باز هم تاكيد مي كنم كه احتمال مي دهم) كه ديتابيس كاسپرسكي تعداد بيشتري رو شامل بشه.
    بيت دفندر هم از كاسپرسكي تعداد بيشتري رو شناسايي مي كنه. اين به تنهايي نمي تونه دليل ضعف يا قوت يك آنتي ويروس باشه هر چند يك دليل خيلي بزرگ هم به حساب مي آد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

سلام اقامهدی .درسته برای هر انتی ویروسی نمیشه ولی شما برای کاسپرسکای امتحان کنید میشه یعنی اگر اپدیت های اونو روی کامپیوتر دیگه بذارید کارمیکنه.کاری هم به فایل اجرایی اون در D:\Program Files\Kaspersky Lab نداره.فقط کافی پوشه D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro به کامپیوتر دیگه منتقل کنیداز توجه شما سپاس گذارم :P

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيزم سلام. من كلي گفتم. چون ممكنه من براي يك آنتي ويروس بخواهم. شما براي يكي ديگه و بقيه هم براي آنتي ويروس هاي مورد علاقه شون. پس ما بايد كلي در نظر بگيريم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

salam

aya rahi hast ke mcafee ro apdait kard
    chon apdaitesh baraye man kar nemikone

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

kam, عزيز لطفن فارسي بنويس چون يه قانونه در مورد آپديت مكافي هم يكي از دوستانم به نام Wonderboy هر بار آپديت مكافي را ميگذارند اينم لينك تاپيكش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

kamجان ميتونی از نسخه enterprise مکافی استفاده کنی.مشکلی تو اپديت نداره و به طور اتوماتيک آپديت ميشه.
    اينم لينک دانلودش که اگه دلت خواست دانلودش کنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

kam جان سلام. من هم حرف شهاب جان رو كاملا تاييد مي كنم. اگه مي خواهي از مك آفي استفاده كني بهتره كه از نسخه اينترپرايزش استفاده كني. به غير از اينكه آپديتش مشكل نداره و خودت هم مي توني آپديت كني (لينك آپديتش رو بهت مي گم اگه خواستي) از نظر عملكرد هم بهتر از نسخه هاي ديگر مك آفي هست.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

من نسخه McAfee Enterprise 8.0i رو چندین دفعه امتحان کردم و خیلی از ویروس و تروجانها رو نمیتونست تشخیص بده.

هر چند که دوستای دیگه هم به این اشاره کردند که آنتی ویروس رو نمیشه با شناختن یا نشناختن چندین ویروس و تروجان محک زد... ولی آیا برای شما سوال پیش نمیاد که تروجانی که قدمتش به 6 الی 7 ماه میرسه هنوز که هنوزه مک آفی نتونه تشخیص بده :?:
    تازه من با آخرین آپدیت مک آفی تستش کردم ولی انگار نه انگار که این یک فایل آلوده به تروجانه.
    این هم فایلش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من از یکی از آنتی ویروسهای زیر استفاده کنی بهتر از اینه که از مک آفی استفاده بکنی تازه با این همه دنگ و فنگش.
    Kaspersky Personal Pro
    NOD 32 Administrator
    Bitdefender Profesional Plus

به هر حال من چونکه باهاش کار کردم نظرمو گفتم...فقط همین
    اگر هم ازش استفاده کردی زیاد مطمون نباش که سیستمت ویروس یا تروجان نداره. چونکه زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد و فقط میشه اسمش رو گذاشت از هیچی بهتر

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان كاملا با حرفهاي شما موافقم. اگه ديدي من و شهاب جان نسخه اينترپرايز رو به ايشون پيشنهاد كرديم به خاطر اينه كه ايشون قصد استفاده از مك آفي رو دارند وگرنه من خودم چون قبلا از مك آفي استفاده مي كردم مي دونم كه عليرغم خيلي مزيت ها اما باز هم به پاي آنتي ويروس هايي كه نام بردي نمي رسه.
    من خودم هم 3 آنتي ويروسي كه نام بردي رو قبول دارم و به نظر من اختلاف خيلي كمي بين اين سه هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •