مرسی سیامک سایت باحالیه
یه برنامه برای بلاک کردن شماره هایی که با ما تماس میگیرند میخواستم...لطفا!!
ممنون میشم
آريا جان يه جست و جو بکن چون معرفي شده
Blacklist & Black Baller
راستش قبلش يه جست و جو زدم ولي چيزي حاليم نشد يا توضيح كافي نداشت يا من بد جست و جوييدمنوشته شده توسط Mahyar_p30
![]()
به هر حال ممنون
يه برنامه خف!!!!!!
با اين برنامه هر گوشي كه در 10 تا 15 متري شما سيستم بلوتوث دارد را شناسايي ميكنيد بدونه اينكه سرچ بكنيد و كسي شما رو پيدا كنه چون بلوتوث شما خاموشه و احتياج به روشن بودن نداره و ميتونين واسه شخص مورده نظر عكس بفرستيد يه جوراي به اين ميشه گفت هك موبايل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جايي ديگه ديده بودي/
Last edited by boys_won; 27-09-2005 at 09:07.
boys جان
شما خودتون امتحانش كردين يا نه؟
اگه امتحان كردين و جواب داده لطفا بطور كامل آموزشش رو بديد.
شما امتحان كن جواب نداد با من
به دلايلي نميتونم آموزش بدم
آخه با يكي كل كل دارم نميشه
شرمنده
نرم افزاری که کاراییش مشخص نیست به چه درد میخوره
یا آموزش بده یا اصلا نرم فزار معرفی نکن عزیز من
ببينم شما اصلا برنامه رو دانلود كردين و با هاش كار كردين كه الان ميگين آموزش بده
يا فقط بلدين غر بزنيد
ریست کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث
روشی را که توضیح می دهم در واقع هک کردن گوشی نیست بلکه باگی است که فقط در گوشی های نوکیا وجود دارد و در آنها عمل می کند.
- برای شروع ابتدا اين فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید.
- این فایل متنی را توسط بلوتوث یا اینفرارد و یا USB به گوشی انتقال دهید.
- فایل را در گوشی باز کرده و توسط دکمه pen متن مورد نظر را انتخاب و در همان حال دکمه copy را بزنید.
- به قسمت connect/Bluetooth گوشی رفته و در قسمت My phone's name این متن را past کنید. پس از این کار مشاهده خواهید کرد که یک به هم خوردگی در قسمت نام بلوتوث وجود دارد.
- بعد از این هر کسی بخواهد توسط بلوتوث شما را بیابد گوشی اش ریست خواهد شد.
مزایا: روش بسیار موثری است تا از ورود ویروسها به گوشی خود رهایی پیدا کنید. آن هم بدون اینکه نرم افزار خاصی نصب کنید و بدون اینکه به گوشی ارسال کننده ویروس آسیبی برسانید.
معایب: فقط در گوشی های نوکیا این عمل موثر است. و هنگامی که قصد رد و بدل کردن اطلاعات با دوست خود توسط بلوتوث را دارید باید این اسم را عوض کنید.
منبع irmob
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)