درباره قفل گلهاي بهشت ديگه نپرسيد .
همه بلدن ديگه . تازه نسخه هايي هست تو بازار كه قيمتش 800 تومنه كه خيلي عالي جواب مي ده و رايت هم ميشه . ديگه نپرسيد كه قفل گلهاي بهشت را چطوري ميشه شكست . بسه ديگه . بريد اگه راست مي گيد قفل المايده 2 را بشكنيد .
درباره قفل گلهاي بهشت ديگه نپرسيد .
همه بلدن ديگه . تازه نسخه هايي هست تو بازار كه قيمتش 800 تومنه كه خيلي عالي جواب مي ده و رايت هم ميشه . ديگه نپرسيد كه قفل گلهاي بهشت را چطوري ميشه شكست . بسه ديگه . بريد اگه راست مي گيد قفل المايده 2 را بشكنيد .
نظر ديگه من اينه كه قفل گذاري را بي خيال شيد .
اگه يه سري تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید می فهمید چی میگم . اینهمه نرم افزار مهم که ارزش زیادی دارند و کلی مهندس روش کار کردند که نشه رایت کرد را به راحتی رایت می شه کرد .
* هر نرم افزاری رایت می شود و قفل آن شکسته می شود . ( باور ندارید . برید ببینید درج 1 و 2 را هم کرک کردن )
سلام دوست عزيز اين برنامه چي شد؟
من همين برنامه رو مي خوام :( :cry: :cry: :oops:
دوست عزيز لطف كن لينك اين برنامه رو به من بديد به همراه آمزش خيلي لازمش دارم من تا حالا هيچ سي دي رو قفل نكردم حالا اين برنامه رو ميخوام
ممنون مي شم اگر زودتر
نوشته شده توسط Subzero
فکر کنم Mmezrab جان خرش از پل گذشت و دیگه به این تاپیککاری نداشته باشه .
مگه پی دی اف کردن چقدر طول میکشه من که خودم با PDFfactory فقط با دو کلید پی دی اف می سازم
فقط یه حالت داره : مگه تایپش طول کشیده باشه .
موفق و سربلند باشید :shock: :shock:
سلام آقاmehdi7070
آقا هواي بي سواد روهمداشته باشيد خواهشا راه كپي گلهاي بهشت وگلهاي شادي روبگيد
خيلي مخلصيم
با سلام
عزيزان با مرام هركي قفل گلهاي شادي رو شكونده يه گوشه چشمي هم به ما لطفا راهشو بگه
سلام دوستان
در مورد قفل گذاري گفتيد بايد 6 يا 7 تا برنامه دانلود كنم حالا همشو دانلود كردم الا يكيش اونم اينه CCD-Lock 1.7.2 *RC1a حالا خواهش ميكنم يه لينك درست به من بديد تا دانلودش كنم
با تشكر
باي
در مورد قفل گلهای بهشت :
یکی از راحت ترین راه ها این است که به صفحات قبل مراجعه کنید و مطالعه کنید .
دیگر اینکه بعد از رایت ( با استفاده از پروفایل کلون سی دی مربوط به قفل نگهبان ) هنگامی که برنامه می خواهد قفل سی دی را چک کند . سی ثانیه استندبای کنید و دوباره از این حالت خارج شوید . حالا بروید و حال کنید .
دوستان !
از تمام آقاياني كه اين موضوع را راه اندازي كردند و جز حرفه اي ها هستند خواهشمندم كه دوباره به ما سر بزنند . من كه اين موضوع را به 100 صفحه مي رسونم . خواهش مي كنيم نگذاريد اين موضوع بخوابه ! :oops:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)