marjix جان! شما هم اگه این لپتاپ جدید اپل رو ببینی همچین...
چیزه! کاش میشد روش اوبونتو نصب کرد!!! به باریکی موبایله!
marjix جان! شما هم اگه این لپتاپ جدید اپل رو ببینی همچین...
چیزه! کاش میشد روش اوبونتو نصب کرد!!! به باریکی موبایله!
سوال خیلی خوبیه هیچ از خودت پرسیدی اینایی که لینوکس کار میکنن چرا بیخیال ویندوز نمیشن؟
به همون دلیل هم من میخوام غیر از لینوکس سیستم عامل مک رو هم داشته باشم.
و اما اینکه چرا مک؟
من کلا دشمن سرسخت ویندوز هستم و هروقت مجبور میشم آپگرید کنم به ویندوز جدید دپرس میشم. تنها ویندوزی که حاضر بودم و هستم تحمل کنم ویندوز 98 بود ولی حیف که ...
روشن بود؟
![]()
کدومها رو می گی؟هیچ از خودت پرسیدی اینایی که لینوکس کار میکنن چرا بیخیال ویندوز نمیشن؟
بریز دور این حرفا رو
چرا الکی باید 3000$ پول لپ تاپ داد
اگر بخوام 3000$ خرج کنم یه PS3 نقرهای ۸۰ گیگ با یه سامسونگ M88 Full HD میگیرم
حالا نظرت چیه
و یه نکته خیلی مهم میتونی لینوکس هم روی PS3 نصب کنی !!!
اگه خواستم بعد از چهار سال برام سراغ ویندوز این سوالات رو توی ذهنم یادآوری میکنم
من منظورم لینوکس کارهای حرفهای نبود.
دور از جون شما! منهم اگه یه روزی بتونم با لینوکس حرفه ای کار کنم عمرا اگه اصلا حرف ویندوز رو بزنم.
حدود 8 ساله که من در آرزوی یادگیری لینوکس هستم - البته اون اوایل دلم میخواست فقط یونیکس یاد بگیرم - ولی هنوز جرات نکردم شروع کنم. اعتماد به نفس لازم رو ندارم.
حالا من اگه شروع کنم هم تا مدتها نمیتونم ویندوز مزخرف رو ول کنم.
دوستان انقدر از مک تعریف کردند که بدجوری وسوسه شدم اونم داشته باشم ضمن اینکه همیشه از apple خوشم میومده البته بجز ipod ش که تو خونه ماهمه یه دونه دارن به جز من!
همین!
آقا من یک ماهی میشه که دارم لینوکس کار می کنم! ویندوز رو یه ماهی می شه که بی خیال شدم!
قابل مقایسه نیستن این ها! این کجا و اون کجا!
چقدر پیش زمینه داشتی توی لینوکس؟ قبلا کار کرده بودی؟ آشنایی داشتی؟ با چی شروع کردی؟
منظورت از قابل مقایسه نیستن چیه؟
چقدر سوال میکنم!
دوست عزيز اعتماد به نفس بالا نميخواد چون كار پيچيده اي نيست كافيست شروع كنيد
مشكلي هم پيش بياد باز مشكل بغرنجي نيست شما كه نميتونيد با چند كليك مادربورد يا پردازنده رو بسوزونين واسه همين شروع كنين ....... يادگيريش هم خيلي ساده س.
حتما شروع میکنم درخواست ubuntu دادم تا برسه!
راستی این ubuntu که من سفارش دادم live ـه. مخواستم ببینم اگه خواستم میتونم نصبش هم کنم یا باید dvd بگیرم؟
چون یک جا در مورد نصبش توضیح داده بودین میخوام ببینم منظور همون نصب روی هارده یا نه ...
و سوال بعدی اینکه من الان یه inspiron 6400 DELL دارم - لپ تاپ - 64 بیتیه یا نه ... من اصلا نمیدونم این 64 بیتی یعنی چی ؟
من معمولیش رو سفارش دادم. چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)