نه دیگه.....کی همچین حرفی زده؟درسته این گارانتیا مفت نمی ارزه اما یه جورایی تضمینه...تضمینه اینکه جنس قاچاق نیست...اشتباه فهمیدی...کمی فکر کنی متوجه اشتباهت می شی
نه دیگه.....کی همچین حرفی زده؟درسته این گارانتیا مفت نمی ارزه اما یه جورایی تضمینه...تضمینه اینکه جنس قاچاق نیست...اشتباه فهمیدی...کمی فکر کنی متوجه اشتباهت می شی
راستی چرا کسی نیست جواب سوال منو بده...پست 257..... همه سکوت کردن!!!راستی رفتید تو سایت نتیجشو بگید.....مثلا واسه سونی اریکسون 810 اکثرا سریالشونو از نو کیا گرفتن
ایجا ایران است .....
پسر خوب اصلن بعضی از گارانتی ها مخصوص همین گوشیای قاچاقه
مثل پارس پویش
با سلام به برو بکس
آقا مشکل گوشی ما حل شد بالاخره.
من همون روز که گوشی رو گرفتم یه راست رفتم مخابرات و شماره پشت گوشی رو تو فرم نوشتم تحویلشون دادم.
(قبل از 20)
دیشب رفتم علاالدین 4 هزار دادم طرف, گوشی رو فلش کرد. در نتیجه خوشبختانه گوشی برگشت به سریال اصلیش.
یکی دیگه از دوستان هم فک کنم همین کارو کرده بود. اون موقع هر چی گفتیم سریال گوشیتونو بدین مخابرات تا دیر نشده, کسی گوش نکرد.
من به یارو گفتم آخرین ورژن نرم افزاری رو روش بریزه اما انگار ورژنش قدیمیه. در ظاهر که هیچ تفاوتی ندارن.
این گوشی رو اصفهان 310 تومن گرقته بودم. (810 سفید رنگ, مموری آبی, کابل aux, قاب کریستال, ساخت مالزی)
آقا تبریک
ما هم 3 تومان دادیم برگشت به شماره اصلیش. نرم افزارش رو هم ارتقا ندادیم
اگر چه رجیستر شد اما هنوز هم می ترسیم با Seus آپدیتش کنیم.
من فرصت پیدا کنم آپدیتش می کنم چون الان ورژنش Ck003 هستش. (قبلا Rd005 بود)
فقط کامپیوتر ندارم. دنبال یه کافی نت خوبم که سرعتش بالا باشه.
شما اگه تونستی آپدیت کن ونتیجه رو به ما هم بگو. فک نکنم مشکلی دیگه پیش بیاد . چون با این سریال فقط یه گوشی تو دنیا هستش .
arste2200???
اینی که گفتی با 3 تومن......مال قبل مهلته؟یا تازگی این کار و کردی؟!!!
20 آذر ماه ،علائدین
من يک سوال داشتم
گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه ماهه یه سونی اریکسون دبلیو 800 گرفتم و خوب داره کار میکنه تنها مشکل اینکه شماره ای که تو گوشی میارم با اونی که رو جعبه نوشته یه خط فاصله و یه رقم اضافه تر تو گوشیه در صورتیه که پشت گوشی زیر باتری و روی جعبه با هم میخونن و در ضمن دو سال گارانتی داره این قضیش چیه ریجستریه ؟
از کار می افته ؟ ممنون و متشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)