Windows Genuine Advantage Validation v1.8.31.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows Genuine Advantage Validation v1.8.31.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows Validation XP Genuine | 5 Mb
Windows Genuine Advantage Validation 1.8.31.9 CRACKED
با تشکر از شما
هیچیک از کرکها جواب نمیده vista sp1
لپ تاپ جدیدی گرفتم که فکر میکنم با آپدیت جدیدی که روی بایوس است امکان کرک و قانونی کردن ویستا را نمیدهد. لپ تاپ قدیمیه هیج مشکلی نداره وکرک شد. خلاصه تا حالا هیج مشکلی نبود
لطفا راهنمایی کنید
Windows XP Genuine License Keys
================================================== =====
All of these license keys are genuine XP license keys so after you use them, you can update windows etc without restrictions. wga and etc will no detect this. it will make your version of windows xp completely genuine
If you are using windows xp media center 2005, you need to apply a particular patch before you use this, otherwise you'll get locked out before you get a chance to do anything else
the reason why i know these are all genuine is because i've taken them from acer computers which have windows xp installed on them.
this should work on all versions of windows xp.
this is a .reg file, by the way, so just double-click on it.
lastly, thanks for downloading!
Download:
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Windows Genuine Advantage Validation v1.8.32.0 CRACKED
1 - فایل دانلود شده را به پوشه ای خالی اکسترکت کنید.
2 - فایل installer.bat را اجرا کنید.
Mirror
Windows Genuine Advantage Validation v1.8.32.0 CRACKED
pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام خدمت دوستان
مشکل من اينه که فکر مي کنم از غير قانوني(کرک شدن)ويندوز است.
کنار ساعت يک علامت ستاره اي مياد که هميشه هستو وقتي روش ميري مي نويسه کامپيوتر شما احتمالا در يک ريسک قرار داره.
وقتي هم که ويندوز مياد بالا توي صفحه ولکام يه مسيج باکس مياد که کلي توضيح داده در مورد جنيوس ويندوز نوشته و بعد د.و دکمه داره که نوشته الان تعميرش کنم يا بعدا تعميرش مي کني؟
حالا من چه کار کنم؟
در ضمن توي پراپرتيز ماي کامپيوتر ويندوز سرويس پک 3 ورژن 2002 مي نويسه و اصلا هيچ صداي ويندوزي نداره مثلا صداي استارت آپ يا صداي پيام خطا يا صداي خاموش شدن و...
نمي خواهم ويندوز عوض کنم چون خيلي سرعتش خوبه و حتي با اينکه تا خرخره درايو سي پره باز هم سرعتش بالاست.
با تشکر
Instruction :
1. Download the 7 files (part 7 is really small)
2. extract
3. open serial number notepad and copy it down on a peice of paper
4. burn the iso image to a CD with nero or any other, deamon tools won't work because you must install it clean
5. install program as usual, enter serial when asked
6. ENJOY
Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.8.32.0.CRA CKED-iND
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)