تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 28 اولاول ... 17232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 273

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 2019-2020

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سود 5 میلیون یورویی لیورپول از قهرمانی احتمالی بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا

بارسلونا در صورت قهرمانی فیلیپه کوتینیو همراه با بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا باید مبلغ 5 میلیون یورو به لیورپول بپردازد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رسانه ها خبر دادن بارتومئو قصد استعفا نداره و پوچتینو و کومان گزینه های مربیگری هستن. آخه پوچتینو؟ مربی که تازگی از یک تیم کوچک اخراج شده! (تعصبش روی اسپانیول به کنار) نمیدونم واقعا مشکل مدیریت بارسا چی هست که سرمربی بزرگ نمیاره. کلا 10 20 میلیون آب میخوره که در برابر خرج های باشگاه و ستاره ها پول خرده. مربی بزرگ حتی اگه به جایی هم نرسه وجهه باشگاه رو حفظ میکنه، بازیکنای خوب جذب میشن و جلوی افتضاح مثل بازی دیشب رو میگیره

3. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

واقعا وضعیت امیدوار کننده نیست. استعفای کل کادر مدیریت (از جمله بارتومئو و رفقا) تنها پاسخ مناسب بعد از این افتضاح بود که متاسفانه اتفاق نمی افته.

تیم نیاز به پوست اندازی و یه تفکر جدید داره از کادر مدیریت گرفته تا کادر فنی و تک تک بازیکن ها. 80 درصد این بازیکن ها باید از تیم برن و بازیکن های مدرن به تیم بیان و تیم با تفکر فوتبال مدرن نوسازی بشه. متاسفانه به نظر میرسه بارتومئو به دنبال یه مربی جدید هست که روال فعلی رو حفظ کنه. ببینیم سال دیگه در انتخابات چه اتفاقی می افته. هیچ مربی خوبی در این شرایط فعلی و با این کادر مدیریت به بارسا نمیاد متاسفانه.

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با اعلام سایت رسمی باشگاه کیکه ستین برکنار شد

Quique Setién no longer first team coach

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با اعلام سایت رسمی باشگاه قرارداد اریک آبیدال مدیر فنی با توافق دوطرفه پایان داده شد

Agreement for the ending of Éric Abidal's contract

حالا همه میرن جز اصل کاری :|

9. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالد کومان، سرمربی تیم ملی هلند برای امضای قرارداد با بارسلونا راهی اسپانیا شد

به گزارش طرفداری و به نقل از اکسپرس، رونالد کومان مدافع سابق بارسلونا از طریق فرودگاه ال پرات وارد شهر بارسلون شد، تا قراردادش را با این باشگاه امضا کند.

11. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالد کومان: دوباره بارسلونا را به بهترین تیم جهان تبدیل می کنیم

رونالد کومان، سرمربی 57 ساله هلندی با امضای قراردادی دو ساله هدایت بارسلونا را برعهده گرفت و در اولین کنفرانس خبری خود به عنوان سرمربی بارسلونا حضور یافت.

کومان ابتدا در خصوص بازگشت به بارسلونا گفت:

امروز روزی عالی است. همه می دانند که رویای من سرمربیگری در بارسلونا بود. رسیدن به این جا آسان نبود و سرمربیگری در بارسلونا یعنی باید تمام توان تان را به کار گیرید. بارسلونا خانه من است و سرمربیگری در بارسلونا یک چالش محسوب می شود اما دوباره بارسلونا را به بهترین باشگاه جهان تبدیل خواهیم کرد. حس می کنم برای هدایت بارسلونا آماده ام. سبک بازی؟ ما مربیان هلندی دوست داریم صاحب توپ باشیم، نه این که به دنبال آن بدویم.

سرمربی جدید بارسلونا در خصوص بالا رفتن سن بسیاری از بازیکنان این تیم گفت:

تغییرات باید انجام می شد. هیچ کس، نه بازیکنان و نه هواداران نمی خواهند اتفاقاتی که چند روز پیش رخ داد [شکست 8-2 مقابل بایرن مونیخ]، دوباره تکرار شود. چنین شکست سنگینی قابل قبول نیست، حتی اگر آن تیم بایرن مونیخ باشد. باید اوضاع را بهتر کنیم و به روزهای خوب گذشته برگردیم بازیکنانی هستند که به سن مشخصی رسیده اند و دیگر نمی توانند در سطحی خاص به رقابت بپردازند. با این حال به همه احترام می گذاریم و کاری را می کنیم که به صلاح تیم باشد. نمی خواهم از کسی اسم ببرم اما در تلاش هستیم تا بهترین تصمیم را برای بارسلونا بگیریم. سوارز؟ من درباره شخص خاصی صحبت نمی کنم چون این به احترامی به آن شخص خواهد بود. لزومی ندارد بازیکن در سن 32 یا 33 سالگی فوتبالش را تمام کند بلکه مسئله مهم این است که میل و اشتیاق لازم برای کسب پیروزی و قهرمانی داشته باشد. می خواهم با بازیکنانی کار کنم که اشتیاق لازم برای بازی در بارسلونا را داشته باشند.

کومان ادامه داد:

مسی بهترین بازیکن جهان است. دوست دارم او سال های زیادی در بارسلونا بماند. نمی دانم که باید او را برای ماندن متقاعد کنم یا نه. عاشق کار کردن با مسی هستم. او بازی را برای تیم در می آورد و همیشه عملکردی عالی دارد. خوشحال می شوم او در بارسلونا بماند. او یک سال دیگر قرارداد دارد اما باید با او صحبت کنیم. انتخابات ریاست بارسلونا؟ من قراردادی دو ساله دارم. تمام تلاشم را انجام خواهم داد اما یک مربی هرگز نباید از آینده اش مطمئن باشد. فرنکی دی یونگ تاکنون در پست ایده آلش در بارسلونا بازی نکرده است. با حضور من، او نزدیک تر به خط دفاعی بازی خواهد کرد و بهترین شرایط را برای او فراهم خواهیم کرد. وقت آن رسیده بازیکنان جوانی که شایستگی حضور در ترکیب اصلی را دارند، بازی کنند. باید با شدت و قدرت بیشتری بازی کنیم. بارسلونا اکنون باید ترکیبی متعادل از جوانان و باتجربه ها باشد.

13. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند رسانه و روزنامه نگار خبر دادن که مسی از دست بارتومئو عصبانیه و به باشگاه اطلاع داده می خواد جدا بشه

فکر نمی کردم به این زودی ها خبری تلخ تر بشنویم ولی انگار فاجعه مدیریت تمومی نداره!

اگه اتفاق بیوفته افتضاح بزرگ دیگری در کارنامه دارودسته راسل هست

15. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لالیگا حق را به بارسلونا داد: تنها راه جدایی لیونل مسی فعال شدن بند فسخ 700 میلیون یورویی است

لالیگا به خاطر منافع خودش هم که شده، دوست ندارد لیونل مسی از بارسلونا جدا شود و در بیانیه ای اعلام کرد بند فسخ 700 میلیون یورویی در قرارداد مسی معتبر است.

رییس جمهور آرژانتین: مسی با تمام کردن فوتبالش در نیوولز اولد بویز می تواند آرژانتینی ها را خوشحال کند

آلبرتو فرناندز در مورد لیونل مسی، کاپیتان تیم ملی آرژانتین و بارسلونا صحبت کرد: مسی، تو در قلب ما هستی و ما هرگز نتوانستیم بازی کردن تو در کشور خودمان را شاهد باشیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •