من تهران بودم و دسترسی به سیستم نداشتم. رو گوشیم که حال نمیده
یه چیزی و من بگم. الان اکثر فوتبال دوستان کشور رعالی یا بارسایی هستن...حالا به هر دلیلی

ولی رعالی ها دیگه نوبرن خدایی بابا یه ذره منطق..رفت و برگشت چی کار کردین جلو بایرن؟ ما داریم از چند پنالتی صحبت میکنیم که همه چیز رو تغییر میداد. و این شما بودین که از لاک 11 نفره دفاعی در خانه باید خارج میشدین و فضا میدادین.هر انسان با منطقی اتفاقت غیر فوتبالی رو موثر میدونه در اون بازی 1 پنالتی حداقل در بازی رفت لوا و کارواخال تو هوا میخوان هد بزنن قشنگ با دو دست مهار میکنه و نمیزاره سر بزنه نمیدونم دقیقه چنده. قیلمشو دارم.بازی برگشت هند مارسلو که خودش اعتراف کرد. و دقیقه 20 قیچی کردنم 2 پای لوا توسط راموس فک کنم.نمیفهمم یه آدم فوتبالی چرا قبول نمیکنه که اینا میتونه جریان یه بازی و عوض کنه ؟؟ عجیبه واقعا
بعدش بیای به هاینکس تیکه بندازی ؟ همین آقا 1998 بعد از 30 سال

برای شما سی ال آورد. تا قبل از این افتضاح یوفا 3 حضور در سی ال و 3 فینال که دوتاش قهرمانیه در کارنامه ش بود.ایشون با 68% پیروزی رکورد پیروزی در سی ال دستشه. بعد تو میای تیکه میندازی ؟ کی هستی ؟ و چیکار کردی ؟رعایت کنید.تمام دنیا اون شب بایرن و تحسین کردن.تازه بایرن نصفه.یعنی فقط اگر نویر بود داورم میبردیم. خود تونی کروس برگشته به هوملز گفته آقا ما گند زدیم ما هیچی نبودیم و شما برنده واقعی هستین بعد اینا میان از عملکرد حقیرانه تیمشون دفاع میکنن.یکیتون فقط گفت تبریک به بایرنی ها برای کلاس تیمتون. نمیتونین مثل اون شخص واقعیت و ببینین ؟ طرف از پست کیبرد یوپ هاینکس و به چالش میکشه