سلام. کسی توی تهران منطقه صادقیه دیده بان نت داشته ؟
سلام. کسی توی تهران منطقه صادقیه دیده بان نت داشته ؟
تحربه استفاده از دیده بان نت بعد از 48 ساعت :
سرعت : واقعا عالی،دقیقا همون چیزی هست که خریداری میشه نه کمتر و نه بیشتر
کیفیت : خیلی خوب و با ثبات و بدون لحظه ای قطعی و نوسان ، تک کانکشن عالی تو 99 درصد مواقع، شبانه عالی و بدون کوچکترین افت سرعت که از ساعت 12 شروع میشه تا 8 صبح که واقعا فوق العاده ست اما شخصا من نیازی ندارم
پینگ : پینگ داخلی بالا بود که زنگ زدم آوردن پایین منتها هنوزم کمی بالاست اما با سرورهای اروپا و اقعا خوبه و در حدود 110 هست ولی جا داره باز بهتر شه که لازمه ش پایین اومدن هرچه بیشتر پینگ داخلی هست
پشتیبانی : واقعا خوب و پیگیر هستن اگر مشکلی پیش بیاد چه قبل و چه بعد وصل شدن سرویس خیلی پیگیر هستن و اصلا فراموش نمی کنن تا حل نشه بر حلاف پیشگامان که حتی پشتیبان هاش اجازه ندارن با موبایل تماس بگیرن ( موبایل مشترک )
مشکلات : پنل کاربری خیلی ساده و ابتدایی
Last edited by George Shelly; 09-03-2018 at 12:18.
شنیدم که بعضی از دوستان میگفتن موقع وصل کردن ازتون می پرسند که میخواید از شبکه پیشگامان استفاده کنید یا آسیاتک . از شما هم همچین سوالی پرسیدن ؟ تو یکی از تست هاتون سرویس دهنده رو pioneer نشون میده که اگه اشتباه نکنم مربوط به پیشگامان هست .
تو منطقه ما آسیا تک هست پورتش!
ولی پهنای باند مال خودشونه!
کیفیت سرویس واقعا خوبه من اصلا انتظار چنین کیفیتی نداشتم!
واقعا تمام سعی شون رو دارن می کنن تا مشتری راضی باشه و من اینو واقعا حس کردم!
فهمیدی چی گفتم
دانلود کاملا بی دردسر آپدیت یکی از بازی ها!!! با تک کانکشن مثل 32 کانکشن IDM دانلود می کنه! ساعت 8 شب !
بدون لحظه ای افت!
حال می کنم باهات Didi!
نه منظورش از پایونیر، پیشرو هست که اول هم زنگ بزنین میگه دیده بانت پیشرو در .....
واقعا تلاش می کنن که ناراضی نباشی . من اینو بهشون تبریک میگم که به این شعور رسیدن . ولی خب مشکل پینگ داریم باهاشون که البته من با اونم مشکل ندارم . من یه سرویس وایرلس ازشون دارم و یه سرویس ای دی اس ال ...وایرلسشون که خیلی خوبه ....پینگ در استیم تو دوتا رو 100 بدونه حتی یه لحظه دی سی و سرعت هم تا 25 مگ باز گذاشتن...وایرلسشون مستقیم از زیرساخت پهنا باند میگیره هر هفته هم بهم زنگ می زنن ازم در مورد پینگ تو بازی می پرسن و برای ای پی هم ست کردن بدونی که بخوام ازشون . شماره موبایل بهم دادن ...طرحاشونم خیلی خوبه ...هزینه اولیشم برام شده 170 تومن . برای ای دی اس ال یکم باهاشون مشکل دارم که چون فقط دانلود و یوتوب گردی دیگه برام مهم نیست .
آره منم اینو جس کردم!
مشکل پینگ داخلیه که باید کم تر بشه مثلا در حالت عادی 80 بود که خیلی زیاده اما الان 40 هست !
حارچی هم بین 110 تا 120! ولی بیشتر موثع ها 110 هست که جا داره بیاد زیر 100!
من تو بازی بتل وان اصلی مشکلی ندارم راحت و بدون کوچکترین لگ!
هیچ چیز بهتر از این نیست که سرعت تک کانکشن و سرعت کلی نت خوب باشه چون من یجوریم اگر خراب باشه به شدت کلافه میشم و تو حالم خیلی تاثیر داره این موضوع!
داخلی :
خارجی :
Last edited by George Shelly; 09-03-2018 at 21:38.
واسه شما که کاربر عادی هستی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)