خب طرح های پارس دوباره اومد
این حجما داخلیه
تقسیم بر 2 کنید
بریم یه مدت دیده بان نت
خب طرح های پارس دوباره اومد
این حجما داخلیه
تقسیم بر 2 کنید
بریم یه مدت دیده بان نت
نصف حجمها خارجیه
فن آوا ظاهرا بهتره از نظر حجم
به اضافه شبانه که داره !!
شرکت پارس آنلاین هم در جزییات ثقرارداد ضریب اشتراک رو ذکر کرده: (قبل طرح چقدر بوده رو نمیدونم)
هدف پارس آنلاین، برابری سرعت واقعی دریافتی مشتریان با سرعت خریداری شده توسط آنها می باشد. این بدان معناست که می کوشیم تا ضریب اشتراک پهنای باند را با تکنولوژی مدیریت ترافیکبه عدد 1 به 1 برسانیم.
Last edited by misam5526; 03-12-2017 at 21:58.
عزیز منظورت از ترافیک پلکانی اینه که مثلا 5 گیگ ترافیکو باید 10 تومان میداده داده 9500؟!! منظورا اینه؟!
تغییرات شرکتها رو دارم لیست میکنم! بقیه هم همینقدر تغییر بدن اونام تو لیست ذکر میکنم!!
یه نکته اول بگم من وقتی گوشیم رو هات اسپات میکنم و توی اون روز یه فوتبال انلاین هم اضافه تر میبینم با مصرف همیشگیم روزی ۲ گیگ مصرف هست بدون حساب دانلود سریال
ولی وقتی از وای فای مخابرات استفاده میکنم تازه رعایت میکنم و فوتبال رو بیخیالشم و ویدیو اینستاگرام کم باز میکنم ۲ گیگ تا عصر نشده تموم میشه
اینقدر این دزدی مشهود هست که دیگه واسم روشنه روشنه
ولی هر وقت بسته ۱۰۰ گیگ ۸۰ هزاری رو میگرفتم انگار فلکه رو سفت میکردن بهتر مصرف میشدو ۱۰۰ گیگ رو ۴۵ روز داشتم با سرعت ۸ مگ ، یعنی ماهی ۷۰ گیگ مصرف عادی
الان با بسته ۱۶ مگ یعنی سرعت ۲ برابر ۱۰۵ گیگ خارجی هم بهم میده یعنی ۵۰ درصد حجم بیشتر استفاده با خیال راحت و قیمت هم ۶۵ تومن
پس واسه من سرعت ۲ برابر شد . حجم خارجی ۵۰ درصد بیشتر ، و هزینه ماهانه ۱۰ هزار تومن هم کمتر که این عالیه
میدونم کلا اینترنت حجمی ظلمه ولی حداقل یه طرح دولتی واست بهتر و ارزون تر شه باید کلاهتو بندازی هوا
ببینید این طرح از اول هم برای چاپیدن بوده حالا برفرض خود اون وزیر هم نمی خواسته اما زمینه رو خودش فراهم کرده برای شرکت ها که دست به یکی کنن وقتی هم با اعتراض شدید مواجه شدن مجبور شدن کمی کوتاه بیان که همون رو باز دارن برمی گردونن نمونه اش پارس انلاین واقعا کجای دنیا همچین سیرک ومسخره بازی شما می بینید
اگه اون بالا ذره ایی برای مردم احترام قائل بود و به فکر اونا بود می تونست این طرحو بزاره کنار بقیه طرح ها تا هرکس دید این طرج جدید به نفعشه می رفت سراغش نه اینکه دستوری و اجباری این کاررو بکنن
اینا هدفشون این بود دیگه کسی مثلا 20گیگ بخواد با سرعت نسبتا بالا هیچ جوره براش کمتر از 30تومان در نیاد تشویقی ها رو هم جمع کنن مجبور کنن برای هرگیگ پول بدی اما با اعتراض شدید مواجه شدن
اینا اگه بتونن همراه رو هم تقسیم سرعت می کنن وپلن مختلف براش می زنن وتشویقی هاش رو جمع می کنن کلا تو این مملکت به هیچی نمی شه خوشبین بود
جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی اعلام شده توسط شرکتهای اینترنتی
![]()
این جدول غلطه، اصلاح شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)