تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 61 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 601

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میشه این مدل رو با فریمور اورجینال آنلاکش کرد ؟
    سلام . ما اینجا به درخواست و پاسخ دوستان در اسرع وقت و با احترام و در حد توان جواب میدیم ولی گویا شما در تاپیک مودم ca60 به کاربران در مورد درخواست انلاک مودم اصلا جوابی نمیدید !

پاسخ شما :

متاسفانه برای انلاک این مودم فقط از طریق فریمورهای مود شده که قابلیت adb و telnet دارن میشه استفاده کرد علت این موضوع هم فرستادن دستور بازگردانی قسمت کد انلاک مودم به حالت پیش فرض کارخانه ( یعنی حذف کردن دستور درخواست کد انلاک ) هستش که این کار فقط بر روی فریمورهای مود شده دارای قابلیت adb انجام میشه . فریمور اورجینال این مودم هم چیز خاصی ندارد و اصل امکانات در webui ایرانسل هست که اونم دوستمون در فایل انلاک این مودم قرار دادن که بعد انلاک میتونید راحت از طریق adb رو مودم بریزید و باز امکانات و شکل ظاهری ایرانسل به مودم برمیگرده . از فریمورهای جنرال این مودم به همراه webui ایرانسل هم میتونید استفاده کنید .

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام . ما اینجا به درخواست و پاسخ دوستان در اسرع وقت و با احترام و در حد توان جواب میدیم ولی گویا شما در تاپیک مودم ca60 به کاربران در مورد درخواست انلاک مودم اصلا جوابی نمیدید !
    اتفاقا صابر جان این بنده خدا فریمور zte-mf910 رو میخواست من کلی براش گشتم پیدا کردم و براش اپلود کردم اونوقت بجای اینکه بیاد در مورد آنلاک Ca60 توضیح یا اموزش بده اصلا جواب کسیو نمیده اینطور ادما که تعدادشون کم نیست ففط بلدن سواری بگیرن
    اتفاقا حمید یک هفتس فایل Bin فریمور 196 ایرانسل رو دانلود کرده ولی بهش گفتم آپلود نکنه تو سایت که اینطور افراد از زحماتش سوء استفاده نکنن بنده خدا چند روز داشت روش کار میکرد یه شبم تا 5 بیدار بود تا دانلودش کنه

4. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

پاسخ شما :

متاسفانه برای انلاک این مودم فقط از طریق فریمورهای مود شده که قابلیت adb و telnet دارن میشه استفاده کرد علت این موضوع هم فرستادن دستور بازگردانی قسمت کد انلاک مودم به حالت پیش فرض کارخانه ( یعنی حذف کردن دستور درخواست کد انلاک ) هستش که این کار فقط بر روی فریمورهای مود شده دارای قابلیت adb انجام میشه . فریمور اورجینال این مودم هم چیز خاصی ندارد و اصل امکانات در webui ایرانسل هست که اونم دوستمون در فایل انلاک این مودم قرار دادن که بعد انلاک میتونید راحت از طریق adb رو مودم بریزید و باز امکانات و شکل ظاهری ایرانسل به مودم برمیگرده . از فریمورهای جنرال این مودم به همراه webui ایرانسل هم میتونید استفاده کنید .
    دوست عزیز سوال من فقط سوالی بود که میخواستم بدونم میشه یا نه ....

اتفاقا صابر جان این بنده خدا فریمور zte-mf910 رو میخواست من کلی براش گشتم پیدا کردم و براش اپلود کردم اونوقت بجای اینکه بیاد در مورد آنلاک Ca60 توضیح یا اموزش بده اصلا جواب کسیو نمیده اینطور ادما که تعدادشون کم نیست ففط بلدن سواری بگیرن
    اتفاقا حمید یک هفتس فایل Bin فریمور 196 ایرانسل رو دانلود کرده ولی بهش گفتم آپلود نکنه تو سایت که اینطور افراد از زحماتش سوء استفاده نکنن بنده خدا چند روز داشت روش کار میکرد یه شبم تا 5 بیدار بود تا دانلودش کنه
    اولا شما فریموری که فرستاده بودی برای مدل من نبود و حتی خود شما هم تستش نکرده بودی در ضمن این زحمتی نداشت من مال ایرانسل رو خواسته بودم شما معلوم نبود برا من چی فرستاده بود این لینک پایین تمامیش رو داره من فقط مال ایرانسل رو خواسته بودم پس مال شما زحمت نبود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسایی هم که قراره سو استفاده کنه شما هستید که میگید آپلود نکنه و فلان
    کسی که بتونه ca60 آنلاک کنه اینگونه آنلاکها براش مثل آب خوردنه
    این سوالی هم که پرسیده بودم برام شک داشت چون مال یک نفر رو دیده بودم با ورژن اورجینال روش داشت با وب یو کامل.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اولا شما فریموری که فرستاده بودی برای مدل من نبود و حتی خود شما هم تستش نکرده بودی در ضمن این زحمتی نداشت من مال ایرانسل رو خواسته بودم شما معلوم نبود برا من چی فرستاده بود این لینک پایین تمامیش رو داره من فقط مال ایرانسل رو خواسته بودم پس مال شما زحمت نبود
    این سوالی هم که پرسیده بودم برام شک داشت چون مال یک نفر رو دیده بودم با ورژن اورجینال روش داشت با وب یو کامل.

منم با احترام کامل و تا جایی که بلدم راهنمایی کردم درسته ؟ فقط از شما گلایه داشتم که وقتی خبری رو منتشر میکنید یا کاری رو انجام میدید سعی کنید به درخواستها و سوالات دوستان در انجمن هم جواب بدید . اینجا همانگونه که میبینید در بیشتر موضوعات و تاپیک ها مبنای کار بر دوستی و اشتراک علم و کمک به دیگران و راه انداختن کار دیگران هست . برای مثال داخل همین انجمن دوستان زیادی مشکلات بسیار دشوار من در زمینه مودم رو حل کردن حتی دوستانی از طریق ریموت به سیستم من وصل شدن و مودم معیوب منو بالا اوردن و اینها کار بزرگی هست و این افراد واقعا قابل احترام هستن .

در مورد اون مودمی که دیدید با فریمور اورجینال خود ایرانسل انلاک بوده باید اول به اون پلمپ کاغذی که روی یکی از پیچ ها هست دقت میکردید و کلا یه نگاهی هم به همه پیچ ها می انداختید و اونوقت میشد گفت که بله از طریق کد انلاک رسمی یا از طریق باکس ها این مودم انلاک شده و پشت مودم باز نشده .

7. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

الان یادت افتاد اینارو بگی؟
    اقای باهوش لینکی که شما درخواستش رو داده بودی mtn نیجریه بود نه ایرانسل کلا خودت نمیدونی هنوز دنبال چی بودی ارزش کار دیگران رو کم نکن وقتی هم بهت فایل رو دادم اسم فایل رو تو گوگل میزدی همین سایتی که لینکش رو دادی میورد معما چو حل گشت اسان شود از سطح سوالایی که میپرسی هم میشه فهمید چند چندی
    این جملتم واقعا خنده دار بود شما اموزش انلاک ca60 رو بزار البته اگر واقعا بلدی من هم میگم حمید فریمور رو بزاره
    Last edited by MH.Mousavi; 17-01-2019 at 00:52.

9. 2 کاربر از MH.Mousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

الان یادت افتاد اینارو بگی؟
    اقای باهوش لینکی که شما درخواستش رو داده بودی mtn نیجریه بود نه ایرانسل کلا خودت نمیدونی هنوز دنبال چی بودی ارزش کار دیگران رو کم نکن وقتی هم بهت فایل رو دادم اسم فایل رو تو گوگل میزدی همین سایتی که لینکش رو دادی میورد معما چو حل گشت اسان شود از سطح سوالایی که میپرسی هم میشه فهمید چند چندی

این جملتم واقعا خنده دار بود شما اموزش انلاک ca60 رو بزار البته اگر واقعا بلدی من هم میگم حمید فریمور رو بزاره

سلام.ببخشید آقای موسوی اگه براتون امکان داره لطفا فایل bin ورژن 196 ایرانسلو تو تلگرام واسه من بفرستین

آی دی تلگرام من @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64

11. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

ببخشید درباره ی انلاک کردن مدم fd-m60چند تا سوال داشتم.

13. 2 کاربر از hash.1373107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض انلاک مدم ایرانسل

ببخشید درباره ی انلاک کردن مدم fd-m60چند تا سوال داشتم.

15. 2 کاربر از hash.1373107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

اگر میشه یکی که انلاک کرده ویدویوش رو برام (کامل)از اول تا اخر اینجا اپلود کنه ممنون میشم چون pdf رو خوندم از اقا حسین هم ممنونم بابت لینک عالیش ولی می خواستم به صورت ویدیوی به بینم چون 360 هزار تومن این مدم برام اب خود نمی خوام خراب بش ممنونم

- - - Updated - - -

اگر میشه یکی که انلاک کرده ویدویوش رو برام (کامل)از اول تا اخر اینجا اپلود کنه ممنون میشم چون pdf رو خوندم از اقا حسین هم ممنونم بابت لینک عالیش ولی می خواستم به صورت ویدیوی به بینم چون 360 هزار تومن این مدم برام اب خود نمی خوام خراب بش ممنونم

17. 2 کاربر از hash.1373107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

ویدیو نمیخواد خراب شد بگو برات یه مودم نو میفرستم . نترس هیچی نمیشه عینه آموزش برو جلو نه کمتر و نه بیشتر . فقط سعی کن رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدی .

19. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •