تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 211 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2103

نام تاپيک: تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

این صحبت شما اشتباس ، رایتل یک اپراتور نوپاست اون هم تو این شرایط ایران که تورم بود و الان رکوده ، من از اینترنتش راضی ام (از پوشش نه) به چند دلیل ،یک اینکه ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه ، دو اینکه حجم دزدی نمیکنه اما من هم ایرانسل داشتم هم همراه اول که هر دو کندی و حجم دزدی (به ویژه ایرانسل) دارند.واس دانلود خب رایتل قطعا سرعتش کمتره اما استفاده من از اینترنت وب گردیه و در این زمینه خیلی از اون دوتا بهتره ،بسته های نسبتا مناسب هم داره ،من بسته یک ساله خریدم با حجم ۲۰ گیگ ۷۰ تومن و با این پینگی که رایتل توی تهران میده خوبه ،اما خب شهرستانا هنوز پوشش کمه که قطعا چون اپراتور نوپا است بهتر میشه

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    ناراحت نشی ولی میشه بگی چی میزنی که اینقدر رفتی فضا؟؟؟
    رایتل اپراتور نوپا هست؟؟؟
    وقتی رایتل شروع به فعالیت کرد و از همون اول اینترنت 3g ارائه داد ایرانسل و همراه اول روی 2g بودن و 4 سال بعد از رایتل ایرانسل و همراه اول شروع کردن به نصب تجهیزات 3g
    الان پوشش 3g همراه اول و ایرانسل ببین و پوشش و سرعت اینترنت 3g رایتل
    همراه اول و ایرانسل که 4 سال بعد از رایتل شروع به ارائه نسل 3 کردن الان پوشش کامل ایران دارن و همچنین 4g و 4/5g
    خیلی حرف قشنگی گفتی رایتل اپراتور نوپا

2. 6 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ناراحت نشی ولی میشه بگی چی میزنی که اینقدر رفتی فضا؟؟؟
    رایتل اپراتور نوپا هست؟؟؟
    وقتی رایتل شروع به فعالیت کرد و از همون اول اینترنت 3g ارائه داد ایرانسل و همراه اول روی 2g بودن و 4 سال بعد از رایتل ایرانسل و همراه اول شروع کردن به نصب تجهیزات 3g
    الان پوشش 3g همراه اول و ایرانسل ببین و پوشش و سرعت اینترنت 3g رایتل
    همراه اول و ایرانسل که 4 سال بعد از رایتل شروع به ارائه نسل 3 کردن الان پوشش کامل ایران دارن و همچنین 4g و 4/5g
    خیلی حرف قشنگی گفتی رایتل اپراتور نوپا
    بیشتر مشترکین رایتل افرادی مثل من هستن که دنبال ثبات اینترنتن و واقعا رایتل برای من ثبات (و پینگ مناسب) داشته . مورد دیگه اینه که شاید رایتل نیازهای شمارو برطرف نکنه ولی دلیل نمیشه افرادی که از این اپراتور استفاده میکنن آدم های ناقص العقلی باشن ، هرکی بر اساس نیازش از اپراتور مورد نظرش استفاده میکنه، من سال ها مشترک ایرانسل بودم و از حجم دزدی این اپراتور خسته شدم، به علاوه اینترنتش هم دائما قطع و وصل میشه،همراه اول هم که نتش دست کمی از ایرانسل نداره.و در آخر بله رایتل نوپاس ،چراکه همراه اول و ایرانسل باید فقط سایت هاشونو تجهیز کنن و رایتل باید سایت نصب کنه و نصب سایت به مراتب زمانبر تر از نصب چند تجهیزات ساده است.

4. 4 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها

Last edited by srx190d; 13-05-2017 at 06:47.

6. 8 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی دانلود منیجر تا 50 مگ هم بعضا میره. چون مودم پلاسه و پلاس خودش رو توی اسپید تست نشون نمیده اما ای دی ام کانکشنهاش زیاده

اینم تقریبا حداکثر سرعتم بعد از 12 که مقداری شبکه خلوت تر میشه

Last edited by ak313; 13-05-2017 at 11:35.

8. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    Last edited by ak313; 14-05-2017 at 12:22.

10. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

Ircll
    +

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 14-05-2017 at 12:24.

12. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تا وقتی شما و امثال شما از رایتل استفاده میکنید و بسته های اینترنت میخرید چرا باید به خودش زحمت بده و خرج روی دستش بذاره که 4G بشه یا پوشش گسترش بده!
    مثل پراید و 405 تا وقتی مشتری هست تولیدش متوقف نمیشه! ( البته پراید و 405 جایگزین نیست براش و مردم مجبور هستن ولی رایتل که دیگه جایگزین داره)
    اگر مشترک های رایتل هم یکم غیرت به خرج بدن و ترابرد به ایرانسل یا همراه اول انجام بدن یا کلا رایتل بذارن کنار مجبور میشه یک تکونی به خودش بده!
    ولی افسوس از ما مردم
    شما همیشه زود قضاوت میکنی ؟ اولا من بسته اینترنتی رایتل نخریدم و نمیخرم چون قیمتهاش واقعا بالاست و اصلا به صرفه نیست . این تست رو هم با اینترنت 1 گیگ هدیه خود رایتل ( مناسبتی ) زدم و اینجا گذاشتم . گله و شکایتم به خاطر این بود که من فکر میکردم جدیدا که همه اپراتورها به خودشون تکون دادن شاید این اپراتور هم داده ولی متاسفانه نداده و به این زودی ها نمیده . دوما سیم کارت رایتل یه دونه دارم اونم سه سال پیش برا حس کنجکاوی خریدم زمانی که شهرستان ما 4G وجود نداشت . سوما حق با شماست ای خاک بر سر من به عنوان یک ایرانی که حقم همینه و از این بیشتر نخواهد بود . البته من نه پول دارم پراید بخرم یا 405 . از همین مخارج زندگی عادی هم به سختی بر میام . هر چی باشه اگر 30 درصد من تقصیر کار باشم . 70 درصد دولت و دولتی مقصر هستن . که این بلا رو سر من و امثال من آوردن . با تشکر از شما .

این صحبت شما اشتباس ، رایتل یک اپراتور نوپاست اون هم تو این شرایط ایران که تورم بود و الان رکوده ، من از اینترنتش راضی ام (از پوشش نه) به چند دلیل ،یک اینکه ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه ، دو اینکه حجم دزدی نمیکنه اما من هم ایرانسل داشتم هم همراه اول که هر دو کندی و حجم دزدی (به ویژه ایرانسل) دارند.واس دانلود خب رایتل قطعا سرعتش کمتره اما استفاده من از اینترنت وب گردیه و در این زمینه خیلی از اون دوتا بهتره ،بسته های نسبتا مناسب هم داره ،من بسته یک ساله خریدم با حجم ۲۰ گیگ ۷۰ تومن و با این پینگی که رایتل توی تهران میده خوبه ،اما خب شهرستانا هنوز پوشش کمه که قطعا چون اپراتور نوپا است بهتر میشه

در مورد رایتل همه هر چی میگن درسته و حق دارن ولی شما فقط یه چیز خوب در مورد رایتل گفتید اونم : ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه . البته نکته دارد اونم اینکه در شهرهای بزرگ و شهرهای دارای پوشش خوب نه جایه پرتی مثل شهرستان ما . و این مورد رو هم در نظر بگیریم استفاده کننده کمتری نسبت به سایر رقبا داره . اصلا بعضی جاها استفاده کننده نداره و ترافیکش روانتره و شبکه خلوتر . ولی باید یه تکونی به خودش بده .

14. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شما همیشه زود قضاوت میکنی ؟ اولا من بسته اینترنتی رایتل نخریدم و نمیخرم چون قیمتهاش واقعا بالاست و اصلا به صرفه نیست . این تست رو هم با اینترنت 1 گیگ هدیه خود رایتل ( مناسبتی ) زدم و اینجا گذاشتم . گله و شکایتم به خاطر این بود که من فکر میکردم جدیدا که همه اپراتورها به خودشون تکون دادن شاید این اپراتور هم داده ولی متاسفانه نداده و به این زودی ها نمیده . دوما سیم کارت رایتل یه دونه دارم اونم سه سال پیش برا حس کنجکاوی خریدم زمانی که شهرستان ما 4G وجود نداشت . سوما حق با شماست ای خاک بر سر من به عنوان یک ایرانی که حقم همینه و از این بیشتر نخواهد بود . البته من نه پول دارم پراید بخرم یا 405 . از همین مخارج زندگی عادی هم به سختی بر میام . هر چی باشه اگر 30 درصد من تقصیر کار باشم . 70 درصد دولت و دولتی مقصر هستن . که این بلا رو سر من و امثال من آوردن . با تشکر از شما .

در مورد رایتل همه هر چی میگن درسته و حق دارن ولی شما فقط یه چیز خوب در مورد رایتل گفتید اونم : ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه . البته نکته دارد اونم اینکه در شهرهای بزرگ و شهرهای دارای پوشش خوب نه جایه پرتی مثل شهرستان ما . و این مورد رو هم در نظر بگیریم استفاده کننده کمتری نسبت به سایر رقبا داره . اصلا بعضی جاها استفاده کننده نداره و ترافیکش روانتره و شبکه خلوتر . ولی باید یه تکونی به خودش بده .
    من هم با صحبت های دوستان موافقم ،رایتل خیلی ضعیف عمل میکنه و حتی توی تهران خیلی جاها پوشش داخلی ای که خودش ادعا میکنه در حد دو خط آنتنه، شهرستان ها هم کلا دو سه تا سایت داره و وضعش بده،جاده ها هم که تعطیل و کلا با رومینگ زنده مونده، من فقط به خاطر ثبات اینترنتش و دزدی نکردن از حجم بسته ها ازش استفاده میکنم.

16. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نمودار سرعت 5 صبح مودم e5186s-22a

18. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

ایرانسل 4G

20. 6 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •