شما همیشه زود قضاوت میکنی ؟ اولا من بسته اینترنتی رایتل نخریدم و نمیخرم چون قیمتهاش واقعا بالاست و اصلا به صرفه نیست . این تست رو هم با اینترنت 1 گیگ هدیه خود رایتل ( مناسبتی ) زدم و اینجا گذاشتم . گله و شکایتم به خاطر این بود که من فکر میکردم جدیدا که همه اپراتورها به خودشون تکون دادن شاید این اپراتور هم داده ولی متاسفانه نداده و به این زودی ها نمیده . دوما سیم کارت رایتل یه دونه دارم اونم سه سال پیش برا حس کنجکاوی خریدم زمانی که شهرستان ما 4G وجود نداشت . سوما حق با شماست ای خاک بر سر من به عنوان یک ایرانی که حقم همینه و از این بیشتر نخواهد بود . البته من نه پول دارم پراید بخرم یا 405 . از همین مخارج زندگی عادی هم به سختی بر میام . هر چی باشه اگر 30 درصد من تقصیر کار باشم . 70 درصد دولت و دولتی مقصر هستن . که این بلا رو سر من و امثال من آوردن . با تشکر از شما .
در مورد رایتل همه هر چی میگن درسته و حق دارن ولی شما فقط یه چیز خوب در مورد رایتل گفتید اونم : ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه . البته نکته دارد اونم اینکه در شهرهای بزرگ و شهرهای دارای پوشش خوب نه جایه پرتی مثل شهرستان ما . و این مورد رو هم در نظر بگیریم استفاده کننده کمتری نسبت به سایر رقبا داره . اصلا بعضی جاها استفاده کننده نداره و ترافیکش روانتره و شبکه خلوتر . ولی باید یه تکونی به خودش بده .