تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 227 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

تست سرعت سرور خارجی:

اشتراک ۸ مگ
    روی داخلی باز گذاشته اما خارجی افتضاح

Sent from my iPhone using Tapatalk
    واقعا افتضاحه. هنوزم سرعتش همینه؟ از ۲۰۲۰ پیگیری نکردید؟

سلام دوستان من سرویس adsl از پارس انلاین داشتم‌که نسبت به بقیه فوق العاده راضی بودم
    الان منزلم عوض شده و متاسفانه میگن خط فییر هست و فقط میتونی vdsl از مخابرات بگیری
    الان برای ثبت نام‌اقدام کردم
    دوسوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
    ۱. مودم از مخابرات نگرفتم. ایا همه مودمهای بازار که میزنن adsl/vdsl سازگار با مخابرات هست؟ بخصوص مدلهای ایسوس مانند dsl-n16u و dsl-ac68u؟
    اگر مشخصه خاصی باید دنبال کنم بفرمایید
    ۲. سرعت مثلا ۸ مگ یا ۱۶ مگ مخابرات اپلود و دانلود روی سایتهای خارجی چقدره؟ (بدون استفاده از دانلود منجر)

اتفاقا منم اینترنت هشت مگ مخابرات دارم اما از نوع adsl .
    برای اینترنت مخابرات در اصفهان خود مخابراتیا، مودمهای هوآوی و تی پی لینک رو توصیه میکنند. من اوائل یه تی پی لینک داشتم که سالها کار کرد (فکر کنم مدل w8960 بود) و هر وقت سرعت و پینگش اذیت میکرد یه بار یا چند بار خاموش روشنش میکردم تا آی پی اینترنتم عوض بشه و بیفته روی یه آی پی خوب! و اغلب با این کلک مشکل برطرف میشد.
    بعد از سوختن تی پی لینک ، اومدیم اینترنته رو خرجش کنیم و یه خبطی کردیم رفتیم یک دستگاه مودم ایسوس مدل N14U خریدیم که از مدلهای مشابه تی پی لینکش گرونتر بود. (الانم مدل آنتن ثابتش حدود پونصد تومنه و از من آنتن جداشونده داشت!) این یه مدت آدموار کار میکرد اما بعد از چند ماه، یه بار که برق رفت و اومد دیدم سرعت کلی کم شده. هر چی هم خاموش روشنش کردیم درست نمیشد. تازه برخلاف تی پی لینک که بسرعت کانکت میشد به شبکه، این ایسوسه کلی فکر میکرد و چندین دقیقه طول میکشید که بعد از ریست یا خاموش روشن کردن، به اینترنت وصل بشه!
    خلاصه با حل نشدن مشکل متصدی مخابرات اومد و ور رفت نتونست مشکلو حل کنه. مودم تی پی لینک خودشو وصل کرد و نشونم داد که با اون سرعت دانلود مشکلی نداره و خلاصه گفت این یه اپیدمی در مودمهای ایسوسه و قبلا یه مشتری دیگه هم دیده همین مشکلو داشته و مودمشو فرستاده گارانتی و شرکت گارانتی براش تعویضش کرده. و به من توصیه کرد همون کارو کنم یا از خودش یه مودم جدید بخرم!! ما. گوش نکردیم و رفت و خودمون توی کانفیگش ور رفتیم و یه سری تنظیماتو عوض کردیم و با چند بار اپلای کردن تنظیمات جدید که هر بار ارتباط با اینترنتو قطع میکرد بالاخره دیتا ریت در کانفیگ شد ۱۰۲۴۰ که دانلود حدود یک مگابایت میداد. دیگه هر بار بدلیلی مودم ریست میشد، مینشستم توی کانفیگش ور میرفتم و بعد از چند بار تلاش مشکل درست میشد تا اینکه چند روز پیش زدم آپدیت بشه اما با صد درصد شدن آپدیت و چند دقیقه منتظر شدن دیدم آنتن وایفای نمیاد و با چک کردن مودم دیدم به کل مرخص و بریک شده!!! تماس گرفتم با گارانتی و گفت مودم تعمیریه و تعویضی نیست و بفرستید به نشونیمون. الان یک هشت روزه که مودمو فرستادم و چندین و چند بار تماس گرفتم و بالاخره گفتن شنبه دوباره تماس بگیر بگیم تکلیف چیه!!!

مخلص کلام اینکه بنا بر تجربۀ شخصی بنده، مودمهای ایسوس اولا برخلاف قیمت بالاشون کیفیت پایینی دارند ، ثانیا با اینترنت مخابرات سازگاری ندارند.

حاشیه :
    ما از بررسیهای موشکافانۀ شما در تی تی حسابی لذت بردیم برادر. اما ظاهرا دیگه اونجا فعال نیستید؟ [emoji848]

2. 2 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای اینترنت مخابرات در اصفهان خود مخابراتیا، مودمهای هوآوی و تی پی لینک رو توصیه میکنند. من اوائل یه تی پی لینک داشتم که سالها کار کرد (فکر کنم مدل w8960 بود) و هر وقت سرعت و پینگش اذیت میکرد یه بار یا چند بار خاموش روشنش میکردم تا آی پی اینترنتم عوض بشه و بیفته روی یه آی پی خوب! و اغلب با این کلک مشکل برطرف میشد.
    بعد از سوختن تی پی لینک ، اومدیم اینترنته رو خرجش کنیم و یه خبطی کردیم رفتیم یک دستگاه مودم ایسوس مدل N14U خریدیم که از مدلهای مشابه تی پی لینکش گرونتر بود. (الانم مدل آنتن ثابتش حدود پونصد تومنه و از من آنتن جداشونده داشت!) این یه مدت آدموار کار میکرد اما بعد از چند ماه، یه بار که برق رفت و اومد دیدم سرعت کلی کم شده. هر چی هم خاموش روشنش کردیم درست نمیشد. تازه برخلاف تی پی لینک که بسرعت کانکت میشد به شبکه، این ایسوسه کلی فکر میکرد و چندین دقیقه طول میکشید که بعد از ریست یا خاموش روشن کردن، به اینترنت وصل بشه!
    خلاصه با حل نشدن مشکل متصدی مخابرات اومد و ور رفت نتونست مشکلو حل کنه. مودم تی پی لینک خودشو وصل کرد و نشونم داد که با اون سرعت دانلود مشکلی نداره و خلاصه گفت این یه اپیدمی در مودمهای ایسوسه و قبلا یه مشتری دیگه هم دیده همین مشکلو داشته و مودمشو فرستاده گارانتی و شرکت گارانتی براش تعویضش کرده. و به من توصیه کرد همون کارو کنم یا از خودش یه مودم جدید بخرم!! ما. گوش نکردیم و رفت و خودمون توی کانفیگش ور رفتیم و یه سری تنظیماتو عوض کردیم و با چند بار اپلای کردن تنظیمات جدید که هر بار ارتباط با اینترنتو قطع میکرد بالاخره دیتا ریت در کانفیگ شد ۱۰۲۴۰ که دانلود حدود یک مگابایت میداد. دیگه هر بار بدلیلی مودم ریست میشد، مینشستم توی کانفیگش ور میرفتم و بعد از چند بار تلاش مشکل درست میشد تا اینکه چند روز پیش زدم آپدیت بشه اما با صد درصد شدن آپدیت و چند دقیقه منتظر شدن دیدم آنتن وایفای نمیاد و با چک کردن مودم دیدم به کل مرخص و بریک شده!!! تماس گرفتم با گارانتی و گفت مودم تعمیریه و تعویضی نیست و بفرستید به نشونیمون. الان یک هشت روزه که مودمو فرستادم و چندین و چند بار تماس گرفتم و بالاخره گفتن شنبه دوباره تماس بگیر بگیم تکلیف چیه!!!

مخلص کلام اینکه بنا بر تجربۀ شخصی بنده، مودمهای ایسوس اولا برخلاف قیمت بالاشون کیفیت پایینی دارند ، ثانیا با اینترنت مخابرات سازگاری ندارند.

حاشیه :
    ما از بررسیهای موشکافانۀ شما در تی تی حسابی لذت بردیم برادر. اما ظاهرا دیگه اونجا فعال نیستید؟ [emoji848]
    ممنون دوست عزیز از اطلاعات مبسوط شما
    اما تجربه من غیر این بوده
    همین مدل n14 با پارس انلاین برای من عالی کار کرد
    الان هم با سرویس vdsl مخابرات سرعت اتصال عالیه
    صبحها سرعت سرور داخلی و خارجی عالی
    اما شبها سرعت خارجی کند میشه
    وقتی در همان‌زمان سرعت داخلی بالاست نمیشه از مودم ایراد گرفت
    تی تی مدت طولانی قطع بود و کلا متاسفانه افت کرد.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از اطلاعات مبسوط شما
    اما تجربه من غیر این بوده
    همین مدل n14 با پارس انلاین برای من عالی کار کرد
    الان هم با سرویس vdsl مخابرات سرعت اتصال عالیه
    صبحها سرعت سرور داخلی و خارجی عالی
    اما شبها سرعت خارجی کند میشه
    وقتی در همان‌زمان سرعت داخلی بالاست نمیشه از مودم ایراد گرفت
    تی تی مدت طولانی قطع بود و کلا متاسفانه افت کرد.

vdsl
    ساپورت می‌کنه مودم ؟

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]

5. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستانی که سرویس گرفتن چجوری فهمیدن مخابرات منطقشون سرویس میده ؟ تو سایت مخابرات که هیچی نی... زنگم زدم2020 اطلاع نداشت میگه فاصلت باید 500 متر باشه تا مرکز و اصلا نمیدونه اگه کافو نوری باشه مهم نی اون فاصله... من الان چجور بفهمم میتونم vdsl بگیرم یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستانی که سرویس گرفتن چجوری فهمیدن مخابرات منطقشون سرویس میده ؟ تو سایت مخابرات که هیچی نی... زنگم زدم2020 اطلاع نداشت میگه فاصلت باید 500 متر باشه تا مرکز و اصلا نمیدونه اگه کافو نوری باشه مهم نی اون فاصله... من الان چجور بفهمم میتونم vdsl بگیرم یا نه
    کارشناس های فروش مخابرات معمولا اطلاعات ندارند. یا حضوری مراجعه کنید، یا مجدد تماس بگیرید با کارشناس فنی صحبت کنید

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

حاشیه :
    شانست داداش بد بوده
    والا من خیلیارو میشناسم که دارن از محصولات ایسوس استفاده میکنن و راضین
    من خودم از سال 89 یه n10 بود تا همین ۹۶ دم دستم بیشتر از ۷ سال ۲۴ ساعته روشن بود اخ نگفت الانم داره ه بهترین کیفیت ممکنش برای ی بنده خدا راحت کار میکنه
    بگذریم الانم من یه ac52 دارم ۱ ساله رو شاتل واقعا داره مثل بنز کار میکنه اینم ۲۴ ای روشنه
    امکاناتش حتی بعد پیدا شدن باگ ssl وایفایش هم اپدیت اومد براش
    گارانتیش از کجا بوده؟ سازگار یا اواژنگ بوده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

دوستانی که vdsl دارید ایا بازی آنلاین توسط کنسول ps4 انجام دادید مشکلی از لحاظ گیمینگ نداشتید؟

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

مرکز مخابراتی شهید زارعی
    بلوار آیت ا... کاشانی تهران
    سرویس 100 مگ VDSL

11. 5 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

مرکز مخابراتی شهید زارعی
    سرویس 100 مگ VDSL
    جای بسی تاسف
    بتون تسلیت میگم

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

مرکز مخابراتی شهید زارعی
    سرویس 100 مگ VDSL
    جای بسی تاسف
    بتون تسلیت میگم
    به صورت رکورد تا 82 مگ رکورد داشته. غروب ها هم حدود 65-55 هست ولی بیشتر روز حدود 20.

14. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •