واقعا افتضاحه. هنوزم سرعتش همینه؟ از ۲۰۲۰ پیگیری نکردید؟
اتفاقا منم اینترنت هشت مگ مخابرات دارم اما از نوع adsl .
برای اینترنت مخابرات در اصفهان خود مخابراتیا، مودمهای هوآوی و تی پی لینک رو توصیه میکنند. من اوائل یه تی پی لینک داشتم که سالها کار کرد (فکر کنم مدل w8960 بود) و هر وقت سرعت و پینگش اذیت میکرد یه بار یا چند بار خاموش روشنش میکردم تا آی پی اینترنتم عوض بشه و بیفته روی یه آی پی خوب! و اغلب با این کلک مشکل برطرف میشد.
بعد از سوختن تی پی لینک ، اومدیم اینترنته رو خرجش کنیم و یه خبطی کردیم رفتیم یک دستگاه مودم ایسوس مدل N14U خریدیم که از مدلهای مشابه تی پی لینکش گرونتر بود. (الانم مدل آنتن ثابتش حدود پونصد تومنه و از من آنتن جداشونده داشت!) این یه مدت آدموار کار میکرد اما بعد از چند ماه، یه بار که برق رفت و اومد دیدم سرعت کلی کم شده. هر چی هم خاموش روشنش کردیم درست نمیشد. تازه برخلاف تی پی لینک که بسرعت کانکت میشد به شبکه، این ایسوسه کلی فکر میکرد و چندین دقیقه طول میکشید که بعد از ریست یا خاموش روشن کردن، به اینترنت وصل بشه!
خلاصه با حل نشدن مشکل متصدی مخابرات اومد و ور رفت نتونست مشکلو حل کنه. مودم تی پی لینک خودشو وصل کرد و نشونم داد که با اون سرعت دانلود مشکلی نداره و خلاصه گفت این یه اپیدمی در مودمهای ایسوسه و قبلا یه مشتری دیگه هم دیده همین مشکلو داشته و مودمشو فرستاده گارانتی و شرکت گارانتی براش تعویضش کرده. و به من توصیه کرد همون کارو کنم یا از خودش یه مودم جدید بخرم!! ما. گوش نکردیم و رفت و خودمون توی کانفیگش ور رفتیم و یه سری تنظیماتو عوض کردیم و با چند بار اپلای کردن تنظیمات جدید که هر بار ارتباط با اینترنتو قطع میکرد بالاخره دیتا ریت در کانفیگ شد ۱۰۲۴۰ که دانلود حدود یک مگابایت میداد. دیگه هر بار بدلیلی مودم ریست میشد، مینشستم توی کانفیگش ور میرفتم و بعد از چند بار تلاش مشکل درست میشد تا اینکه چند روز پیش زدم آپدیت بشه اما با صد درصد شدن آپدیت و چند دقیقه منتظر شدن دیدم آنتن وایفای نمیاد و با چک کردن مودم دیدم به کل مرخص و بریک شده!!! تماس گرفتم با گارانتی و گفت مودم تعمیریه و تعویضی نیست و بفرستید به نشونیمون. الان یک هشت روزه که مودمو فرستادم و چندین و چند بار تماس گرفتم و بالاخره گفتن شنبه دوباره تماس بگیر بگیم تکلیف چیه!!!
مخلص کلام اینکه بنا بر تجربۀ شخصی بنده، مودمهای ایسوس اولا برخلاف قیمت بالاشون کیفیت پایینی دارند ، ثانیا با اینترنت مخابرات سازگاری ندارند.
حاشیه :
ما از بررسیهای موشکافانۀ شما در تی تی حسابی لذت بردیم برادر. اما ظاهرا دیگه اونجا فعال نیستید؟ [emoji848]