تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 121 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من با فلش ضبط کردم و با تلویزیون هم فرمت نکردم مشکلی نبود شاید فلشتون ایراد داره.در ضمن فلش بهش نزن این بلایی که به سر من اومده تعمییر کار میگفت از اینه که فلش به تلویزیون وصل بوده حالا تا چه حد درسته نمی دونم اما مواظب باش.
    دوست عزیز تلویزیون شما با فلش کردن درست شد ؟ خداروشکر مشکل نرم ازفزاری بوده دیگه ؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از کانال trt 4k ترکیه ضبط کردم رو فلش
    چطوری و با چه نرم افزاری تبدیلش کنم یا همون رو تو کامپیوتر پلی کنم؟
    یه سوال دیگه هم اینه که درسته که میگن مدل ----- دار ایراد پیدا میکنه و از ----- داخلیش استفاده نکنیم؟

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

دوست عزیز تلویزیون شما با فلش کردن درست شد ؟ خداروشکر مشکل نرم ازفزاری بوده دیگه ؟
    سلام. نه دوست عزیز درست نشده منظورم قبلا بود که سالم بود متاسفانه فایل فلشش گیر نمیاد یه نفر هم مین برد بهم قیمت داده 700 تومن و کلا ازتلویزیون و الجی و .... بیزار شدم واقعا دیگه به هیچکی پیشنهاد نمیکنم الجی بخره چون دیگه مزخرف شده و بی کیفیت.فعلا هم موندم چکار کنم 700 تومن ندارم هزینه کنم تازه دستمزد تعمیر کار هم میمونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام.tnm5000 یه پروگرامر هست نه تومان و یا نرم افزار.مدل ارزونترش 2000 هست ولی احتمال اینکه آی سی فلش این مدل توسط 2000 ساپورت نشه هست واسه همین گفتم با 5000 فلش بزنید.من مدلهای زیادی از سونی و فلش زدم تقریبا 1 تا 1.5 گیگ بود.webos یکم سبکتر و کم حجم تر باید باشه.من خودم تعمیرکار هتستم و بابت اجرتی که میگیرن کاملا حق و به تعمیرکار میدم.در بعضی از موارد تعمیر باور کنید کار تعمیرکار با طراح فرقی نداره.ما در ایران تعمیرکاران الکترونیک بسیار قابلی داریم ولی به دلیل سیاست های افتضاح داخلی و واردات بی رویه جنس های آشغال چینی و نبود رفاه نسبی و حتی در حد خط فقر(حقوق زیر 3میلیون تومان به گفته ی مسئولین) مردم ما قدرت پرداخت اجرت مناسب با ارزش کار یه تعمیرکار تلویزیون که دستگاه مرده ی شما و زنده میکنه ، ندارن.من خودم امروز یه تلویزیون سری lv 3500تعمیر کردم ولی صاحب تلویزیون (به عنوان یک هموطن که خودش هم درگیر مشکلات مالی هست و حق هم داره) ۱ساعت بابت اجرت ۹۰ هزار تومانی یه اصظلاح چونه زد!!

5. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام مبارک باشه.لطفا در مورد مشکلات شایع این مدل (نشت نور- عمق رنگ مشکی ضعیف- گرم کردن بیش از حد قاب ‍پنل )صحبت کنید و بفرمایید این مشکلات را احساس میکنید با نه؟.متاسفانه قیمت دلار خیلی متغیره و الان قیمتها خیلی بالا رفته!!.
    تاحالا شب و در تاریکی مطلق فیلم دیدید؟.کیفیت پنل در شب چطوره؟.اگر local dimming فعال هست مرز بین سفید و سیاه رعایت میشه یا نه حالت ابر و باد پیدا میکنه؟ممنون

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.tnm5000 یه پروگرامر هست نه تومان و یا نرم افزار.مدل ارزونترش 2000 هست ولی احتمال اینکه آی سی فلش این مدل توسط 2000 ساپورت نشه هست واسه همین گفتم با 5000 فلش بزنید.من مدلهای زیادی از سونی و فلش زدم تقریبا 1 تا 1.5 گیگ بود.webos یکم سبکتر و کم حجم تر باید باشه.من خودم تعمیرکار هتستم و بابت اجرتی که میگیرن کاملا حق و به تعمیرکار میدم.در بعضی از موارد تعمیر باور کنید کار تعمیرکار با طراح فرقی نداره.ما در ایران تعمیرکاران الکترونیک بسیار قابلی داریم ولی به دلیل سیاست های افتضاح داخلی و واردات بی رویه جنس های آشغال چینی و نبود رفاه نسبی و حتی در حد خط فقر(حقوق زیر 3میلیون تومان به گفته ی مسئولین) مردم ما قدرت پرداخت اجرت مناسب با ارزش کار یه تعمیرکار تلویزیون که دستگاه مرده ی شما و زنده میکنه ، ندارن.من خودم امروز یه تلویزیون سری lv 3500تعمیر کردم ولی صاحب تلویزیون (به عنوان یک هموطن که خودش هم درگیر مشکلات مالی هست و حق هم داره) ۱ساعت بابت اجرت ۹۰ هزار تومانی یه اصظلاح چونه زد!!
    سلام دوست عزیز خسته نباشید. شما فایل فلش این مدل رو دارید؟البته فقط میخوام بدونموجود داره یا نه؟ وقصدم این نیست شما مجانی در اختیار من بزارید

داره خودمونی میشه DIGITAL3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام مبارک باشه.لطفا در مورد مشکلات شایع این مدل (نشت نور- عمق رنگ مشکی ضعیف- گرم کردن بیش از حد قاب ‍پنل )صحبت کنید و بفرمایید این مشکلات را احساس میکنید با نه؟.متاسفانه قیمت دلار خیلی متغیره و الان قیمتها خیلی بالا رفته!!.
    تاحالا شب و در تاریکی مطلق فیلم دیدید؟.کیفیت پنل در شب چطوره؟.اگر local dimming فعال هست مرز بین سفید و سیاه رعایت میشه یا نه حالت ابر و باد پیدا میکنه؟ممنون
    ببین دوست عزیز این نشت نور ما خودکو مپانیه هیچ راهی نداره مثال اگه تصویر لگوی یا نشانی بلا باشه پایین نورسفید نمیان میشه این تلویزیون این مشکل داره فکر نکنم راهی براش باشه یک همین حرف زد پنل باز کنن درست میشه بنظر من دست نزنن خیلی بهتر درخصوص سه بعدی مشکل داشتم متاصفانه هیچ گونه کسی بمن کمک نکردن حتی سایت سلام بابا امثال سایت های بانه من مشکل پیدا کردم بخاطر گزینه trumotion هست اگر فعال باشه سه بعدی حرکت سریع میشه وسه بعدی بد بنظر میاد که این مشکل خودم حل کردم

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. نه دوست عزیز درست نشده منظورم قبلا بود که سالم بود متاسفانه فایل فلشش گیر نمیاد یه نفر هم مین برد بهم قیمت داده 700 تومن و کلا ازتلویزیون و الجی و .... بیزار شدم واقعا دیگه به هیچکی پیشنهاد نمیکنم الجی بخره چون دیگه مزخرف شده و بی کیفیت.فعلا هم موندم چکار کنم 700 تومن ندارم هزینه کنم تازه دستمزد تعمیر کار هم میمونه.
    سلام شاید یه راه برای بدست آوردن فایل فلشش باشه که یاری یکی از دوستان که اپدیت نکرده رو میطلبه ببینید من اولین بار که آپدیت کردم از طریق نرم افزار lg tv plusبود که اول فایل آپدیت رو روی گوشی دانلود کرد بعد از طریق شبکه به تلویزیون منتقل کرد و آپدیت شد بنده هم با توجه به حکمش که حدود 700 مگ بود پاکش کردم حالا شاید یکی از دوستان با این روش بتونه بهتون کمک کنه

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من که اصلا مشکل نشت نور رو ندارم ( همینجور رو هوا نمیگم تا حالا چندین بار از تصاویر Letter Box که بالا و پایین صفحه نوار مشکی داره عکس گرفتم و تو این تاپیک قرار دادم حتی تو حالت تاریکی مطلق سالنی که تلویزیون قرار داره ) تنها چیزی که هست و دیگه مطمئن شدم اینه که این تلویزیون ظاهرا مورد نشت نورش که دوستان میفرمایند از گوشه پایین سمت راسته شایع هست ولی نه در همه تولیدات این سری و خوشبختانه علیرغم اینکه آدم خوش شانسی نیستم لااقل تو این مورد خوش شانس بودم و تلویزیون من بهیچ عنوان این مشکل رو نداره . در ضمن عمق رنگ مشکیشم درسته در حد خیلی خوبی نیست ولی انصافا بدم نیست .

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شهرام جان امیدوارم مشکل نرم افزاریت به زودی حل بشه ولی لازمه یه مورد رو یادآوری کنم که این مشکل نرم افزاری ممکنه برای هر برند و هر مدلی پیش بیاد و اصلا ارتباطی به الجی و این مدلش نداره مطمئن باش از اینگونه موارد در مارکهای معتبر دیگه هم بوجود آمده و خواهد آمد و نمیشه گفت چون این اتفاق افتاده باید نتیجه گرفت که الجی برند خوبی نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •