از طرف ۶۶۷ اس ام اس برام نیومده هنوز
سیم کارت ایرانسل هم غیر فعاله
از طرف ۶۶۷ اس ام اس برام نیومده هنوز
سیم کارت ایرانسل هم غیر فعاله
شما همین الان برو تو سایت irancell.ir بخش پشتیبانی آنلاین پایین سایتشه اونجا شماره همراه اولت رو به اوپراتور بگو برات چک کنه ببین وضعیت چیه
دم ایرانسل گرم سقف کارکرد خطمو از 50 به 70 هزار تومان افزایش داد...در حالی که همراه اول تو 25 ت یکطرفه میکرد...!
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
هیچ کی نمیتونه با خط من تماس بگیره. کدهای ایرانسل هم کار نمیکنه. ترابرد از همراه اول به ایرانسل ( چه اشتباهی کردم ترابرد کردم) توصیه میکنم فعلا ترابرد نکنید خیلی مشکلات داره فعلا![]()
Last edited by iman2919; 19-07-2016 at 20:27.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل شما وقتی با سیم کارت ایرانسلت به کسی تماس میگیری میگه خطت مسدوده؟؟
من میتونم با هر شماره ای تماس بگیرم یا پیام بفرستم ولی کسی نمیتونه با من تماس بگیره ( میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست)
سقف كاركرد همراه اول چقدره مگه؟والا من خودم تا ١٨٠تومن هم قبضم اومده،٤ ماهم ندادم،يه طرفه نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خطم از قدیمیا نبود به خاطر همون کلا 30 ت بود...خخخخخخ
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوست عزيزم
خواهش ميكنم اطلاعات غلط ندين به كاربران.اگر چيزي رو نميدونيد،بپرسيد
من الان به ٩٩٩٠ زنگ زدم،پرسيدم.ميزان وديعه يا همون بستانكاري همراه اول براي كسي كه فردا صبح بره سيمكارت دائمي ثبت نام كنه،٩٠ درصد ٧٦تومن هست كه ميشه حدودا ٦٧ تومن يعني وديعه اون ٦٧ تومن هست و تا زماني كه ٦٧ رو رد نكنه ،سيمكارتش يه طرفه نميشه
سال به سال كه ميگذره،بيشتر ميشه
اينكه واسه شما ٣٠ تومن بوده،علتش رو نميدونم اما اطمينان كامل دارم كه حداقل ٣٠ تومن نيست كه با تماسي كه گرفتم،متوجه شدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by LEO.M; 19-07-2016 at 21:20.
سلام ، من ترابردیم از رایتل به ایرانسل موفق بود ولی یک مشکل که دارم ئر نرم افزار ایرانسل من قسمت طرح من نوشته PORTABILITY PER SECOND TARIFF PLAN ~2.0.1 و در قسمت موجودی حساب (ریال ) با اینکه سیم کارت را شارژ کردم نوشته Not Available کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)