من نرم افزاری که با هاش عکس کسی رو که تماس گرفته تمام صفحه نشون میده میخوام فکر کنم اسمش fs caller باشه
من نرم افزاری که با هاش عکس کسی رو که تماس گرفته تمام صفحه نشون میده میخوام فکر کنم اسمش fs caller باشه
سلبام اينم درخاست شمانوشته شده توسط iman84
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad جان
دستت درد نکنه جیگر
این fscaller که گذاشتی اگه کرک یا شماره سریال اون رو هم لطف کنی بدی یک دنیا ممنون میشم
اگه فارسی ساز نوکیا 6680 تو دست و بالت بود لطفا لینکشو بده
محمد جان توي ستينگ مسيجها در قسمت other settings فقط گزينه اي هست به نام Font size من چندين بار همه گوشي رو چك كردم چيز ديگه اي غير از اين در ستينگ مسيجها نديدمنوشته شده توسط mohammad_1000
سلامنوشته شده توسط behzadhzr
دوست من همين الان كه دارم برات تيپ ميكنم گوشي جلوي منه امكان نداره همچين چيزي كه ميگي من خودم توي مغازه ي موبايل فروشي كار ميكنم بعد تو داري ميگي نميشه امكان نداره بازم بگرد يا اگر نشد سر قرار بيا تا برات درستش كنم
باي
دوست عزيز فكر كنم كه كرك شده باشه اگر نيست بگو تا برات بزارمنوشته شده توسط iman84
محمد جان
رجيستر نيست تريله و فقط 15 روز كار ميكنه
لطفا كرك يا سريالشو بده
سلام....دوستان من N-gage QD دارم....دنبال يه برنامه ميگردم كه هر ساعتي كه ميخوام گوشيم با هر آهنگي كه انتخاب ميكنم زنگ بخوره....ممنون ميشم تا فردا شب باسم پيداش كنيد چون امتحانام داره شروع ميشه بايد برم اراك.ممنون.
سلام دوستان
لطفا نخندين و نگين كه كوره.
من برنامه Barcode Reader رو ميخام.
ميدونم كه قبلا گذاشتين ولي پيداش نكردم.
يكي از آنها هم كه گرفتم كار نكرد.
گوشي من 6630 است. اگر امكان دارد يك لينك براي راهنمايي به من بدهيد.
ممنونم.
سلام دوست عزيز خنده نداره كه شما درخاست كردي منم الان جوابتو ميدمنوشته شده توسط مرد مباح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)