مشخصاتشون خيلي نزديک بهمه ؛ به نظر من فقط ميمونه قيمت و هر کدوم که ارزون تره بهتره
قيمتشون چقدر هست ؟
مشخصاتشون خيلي نزديک بهمه ؛ به نظر من فقط ميمونه قيمت و هر کدوم که ارزون تره بهتره
قيمتشون چقدر هست ؟
اقايون سلام من به يك زور زحمتي اين مانيتور رو نو گير اوردم كسي كه مدل Mb داره يه نگاه بندازه كه درايور تو سيديش هست اگه هست زحمت اپلودشو بگشه 300 كيلو بايت بيشتر نيست اقايون منو بي جواب نذاريد تو سايت سام سرويس هسچس نبود.خيلي خيلي ممنون
سلام به دوستان عزیز
مونیتور من Lg563n
چند ماهی هست که داره یواش یواش سیاه میشه اگه کسی میدونه راهنمائیم کنه که چطوری می تونم فعلا شفافش کنم نمی دونم چرا ادوبی گاما کار نمی کنه . مونیتورم داره می سوزه ؟ چقدر خرجش میشه؟
مونيتور يكى بچهها همينجورى شده بود و كار به اونجا كشيده بود كه اصلا تو روز قابل استفاده نبود! برديم تعمير، يارو گفت احتمال زياد اشكال مربوط به مدار تغذيه مىشه و حدود 20 تومن خرج داره (اگه اشكال همينى باشه كه فكر مىكنه).
البته اين دوست ما هنوز نرفته پيش يارو ببينه كار تعمير به كجا رسيده!
همينطوره ولي براي شفاي موقت اگه گرد و خاک داخل اون رو پاک کنيد تا حدي بهتر ميشه ولي من نظرم اينه که حرف balrog رو گوش بدي بهترهچون ممکنه بخواي ابروش رو بر داري بزني چشمشو کور کني
وقتي ميبري تعميير از خود تعميير کاره بخواه که برات تمييزش هم بکنه
Last edited by arash the archer; 20-03-2007 at 11:15. دليل: اشتباه در type
مونيتور رو به هيچ وجه باز نكنيد! چون در غير اين صورت، ممكنه تعميركار قبول نكنه كه تعميرش كنه. نمايندگى هم كه معلومه ديگه!
اگر از گارانتي گذشته باشه مشکلي نداره ؛ اين مورد براي زماني هست که مانيتور در گارانتي هست
من انجام دادم و بعد از چند ماه هم که تميز کردن تاثير نداشت بردم نمايندگي و تعميير کردم و مشکلي هم نداشت
باسلام به دوستان
من يك مشكلي دارم با اين مدل SyncMaster M1740 فكر كنم TFT باشه سامسونگ
داراي اسپيكر در پايين
4 روزم بيشتر نخريدم
كيفيت نسبتا بد نميدونم براي چي مگه نميگن مانيوتر LCD از نظر كيفيت بهتر از CRT خوب پس چرا اينجوري
مشخصات مانيتور :
17"
زليولشن هم تا 1024 * 1280 هست
8 ms
شدت روشنايي 290
كنترانس 500
مشكل اصلي اينكه نسبتا گرافيكي يكم گنگ نشون ميده مثلا من يك حالت نقطه هاي سفيد رنگ درونشونه كه باعث بر هم ريخته گي ميشه
يا مثلا در هيمن با زي Splinter Cell Double Agent در يكي از مراحل مثلا سايه ها نا منظم و چهار خانه اي بود
كيفيت مثل اين بود داري doom 2 بازي ميكني البته نه به اين شدت يكم جمع وجور تر
اين مشكل در بازي بشتر بعد در عكس و بعد هم در فيلم (فيلم نسبتا خوب نشون ميده) !
اين مشكل من تو هيچ يك از مانيتور ها نديدم حتي مدل هاي پايين از اين
حالا راحي هست براي حل اين مشكل يا اصلا مانيتور مشكل داره بايد عوض كنم
البته بعضي از تصاوير اين شكلي نيست مثلا بعضي ايكون ها و تصاوير كه فكر كنم اونم بخاطر سايز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)