تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 83 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیروز 16 نفر دیگه از مقامات سابق و فعلی فیفا مجرم شناخته شدن که 8 نفرشون به فساد و رشوه اعتراف کردن. FBI داره همشونو دستگیر و از کشور های مختلف منتقل میکنه. شانس ما این فدراسیون فاسد فقط فرصت کرد به سوارز و بارسلونا گیر بده و هر دو رو محروم کنه! باید درخواست غرامت کنیم یکی از متهمین خود رئیس کمیته انضباطی فیفا هست!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اعلام فهرست بارسا برای جام باشگاه های جهان

باشگاه بارسلونا فهرست 23 نفره این تیم برای حضور در رقابت های جام باشگاه های جهان در ژاپن را ‏اعلام کرد.‏

به گزارش "ورزش سه"، آبی و اناری ها که در سال 2014 به چهار جام دست پیدا کردند، اکنون با تمام ‏ستاره های شان راهی خاور دور خواهند شد؛ ضمن اینکه بازیکنان جوانی مانند سرجی سامپر، جرارد ‏گامبائو، منیر الحدادی و ساندرو رامیرس هم ممکن است فرصت بازی در این رقابت ها را پیدا کنند.‏

این رقابت ها از هفته دیگر در ژاپن آغاز خواهد شد و بارسا اولین بازی اش را دو هفته دیگر در مرحله ‏نیمه نهایی با برنده دیدار تیم های کلاب آمریکای مکزیک و گوانگ ژو اورگرانده چین برگزار خواهد ‏کرد.‏

در صورتی که بارسا به فینال برسد، احتمالا با باشگاه آرژانتینی ریورپلات روبرو خواهد شد؛ دیداری که ‏در ورزشگاه ملی یوکوهاما برگزار می شود.‏

بارسا پیش از این دو بار در سال های 2009 و 2011 با پیروزی مقابل استودیانتس آرژانتین و سانتوس ‏برزیل، قهرمانی در این رقابت ها را جشن گرفت.‏

فهرست کامل بارسا:‏

دروازه بان ها: مارک آندره تراشتگن، کلودیو براوو، یوردی ماسیپ

مدافعان: یوردی آلبا، داگلاس، جرارد پیکه، خاویر ماسکرانو، مارک بارترا، دنی آلوس، آدریانو، توماس ‏فرمالن، ژرمی متیو

هافبک ها: ایوان راکیتیچ، سرجیو بوسکتس، آندرس اینیستا، سرجی روبرتو، سرجی سامپر، جرارد ‏گامبائو

مهاجمان: لوئیس سوارز، نیمار، لیونل مسی، منیر، ساندرو رامیرس‎

پیکه: دست انداختن رئالی‌ ها؟ شوخی بود!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

ژرمی متیو مصدوم شد

2. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ماسکرانو از سوی باشگاه بارسلونا به عنوان بازیکن اخلاق سال 2015 انتخاب شد

در این مراسم که قرار بود بازیکن اخلاق سال 2015 باشگاه بارسلونا انتخاب شود، از میان نامزد هایی همچون: لیونل مسی، اینیستا، پیکه، راکیتیچ و ماسکرانو، با انتخاب هیئیت مدیره باشگاه و بارتومئو، سرانجام خاویر ماسکرانو به عنوان بازیکن اخلاق سال 2015 باشگاه بارسلونا انتخاب شد.

====================================
    سوارز: هرگز بارسلونا را ترک نمی کنم، حتی با 3 برابر پول بیشتر!

لوییز سوارز که در مراسمی که از سویکمپانی آدیداس برگزار شد صحبت های جالبی کرد، او اظهار داشت:
    من برای پیشنهاد های 3 برابر نیز بارسلونا را ترک نخواهم کرد، من برای رسیدن به باشگاه بارسلونا بسیار تلاش کرده ام، اینجا رویای من است و بسیار خوشحال هستم، چیزی بیشتر از این برای من وجود ندارد، من نمی توانم فکر آن را هم بکنم که مسی از جمع ما جدا شود، او یک استعداد ذاتی دارد که بارسلونا را متمایز کرده است، او باید باز هم تمرین کند تا به بیشترین ها برسد، اگر او بتواند با پای راست آنگونه که می خواهد شوت بزند فوق العاده خواهد بود.
    ماسکرانو محکوم به پرداخت جریمه مالیات شد

خاویر ماسکرانو که پیش از این توسط دادگاه های اسپانیا محکوم به فرار از پرداخت مالیات شده بود بالاخره پذیرفت که جریمه ی پرداخت نکردن مالیات خود را بدهد.
    او در دادگاه اسپانیا به پرداخت مبلغ 816/000 یورو محکوم شد، و همچنین حکم 2 تا 6 ماه حبس برای وی صادر شد که طبق قانون اسپانیا جرم های کمتر از مدت زمان 2 سال حبس اجرا نخواهد شد و متهم می تواند با پرداخت جریمه این حکم را پشت سر بگذارد.

تقابل مسی با بزرگان فوتبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسی 600 بازی همراه بارسلونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ژاوی: مسی باید برنده توپ طلا شود

ژاوی کاپیتان سابق بارسلونا که در حال حاضر عضو باشگاه السد قطر است، معتقد است لیونل مسی و کریستیانو رونالدو دو تا از بهترین بازیکنان جهان هستند، اما مسی سزاوار دریافت توپ طلای سال 2015 است.
    مسی تا کنون چهار توپ طلا را دریافت کرده است و رونالدو سه بار، و اگر مسی امسال این جایزه را دریافت کند، به پنجمین توپ طلای خود خواهد رسید و این برای او یک رکود بی نظیر است.

کاپیتان تیم ملی آرژانتین فصل گذشته نقش بسیار مهمی برای کسب سه گانه بارسا داشت و ژاوی می گوید که مسی باید امسال توپ طلا را کسب کند.

وی در گفتگو با سایت فیفا گفت:
    "من فکر می کنم مسی برای تصاحب توپ طلا شانس بیشتری دارد و او به دلیل افتخاراتی که برای بارسلونا به دست آورده است سزاوار این عنوان است.
    به نظر من هیچ مقایسه ای وجود ندارد، مسی از هر جنبه بهترین بوده است و او این را به بارها نشان داده است."

(ژاوی که فصل گذشته بارسا را ترک کرد و به باشگاه السد قطر پیوست می گوید که لوییز سوارز و نیمار در سال های پیش رو با مسی و رونالدو رقابت می کنند.)

"رونالدو و مسی هنوز هم با سایر بازیکنان فاصله دارند، اما بازیکنان دیگری به مانند نیمار و سوارز می توانند در سال های پیش رو با این دو ستاره رقابت کنند."

6. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

انریکه: MSN بهترین خط حمله تاریخ فوتبال است

لوئیس انریکه سرمربی موفق بارسلونا لیونل مسی، نیمار و لوییز سوارز را بهترین مهاجمان در تاریخ فوتبال می داند.

این سه بازیکن 122 گل در فصل گذشته برای بارسلونا به ثمر رساندند و تاثیر زیادی در قهرمانی های بارسا در لیگ قهرمانان اروپا ، لالیگا اسپانیا و کوپا دل ری داشتند.
    بارسلونا شنبه شب در مستایا میهان والنسیا است و انریکه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار به تمجدید از خط حمله خود (MSN) پرداخت.
    در این کنفرانس مطبوعاتی از انریکه سوالی در خصوص اینکه آیا مسی، نیمار و سوارز بهترین خط حمله تاریخ باشگاه بارسا هستند پرسیده شد و وی در جواب گفت:
    ((مطمئنا اینگونه است، اما من فکر می کنم حتی آنها در تاریخ فوتبال بهترین هستند. چرا که بازیکنانی در کنار هم با چنین سطح توانایی فردی و تیمی که به خوبی از یکدیگر حمایت می کنند در تاریخ وجود نداشته است.من همه چیز را در مورد تاریخ فوتبال نمی دانم، اما من می گویم، بله آنها بهترین هستند.))

8. 9 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیش بازی والنسیا و بارسلونا؛ کار سخت گری نویل در اولین گام

و تیم والنسیا و بارسلونا در چهاردهمین هفته از لالیگا، در ورزشگاه مستایا رو در روی یکدیگر قرار می گیرند. این اولین تجربه گری نویل به عنوان سرمربی والنسیا در این فصل خواهد بود. نویل دو روز پیش به جای نونو سانتو، روی نیمکت خفاش ها نشست و به برادرش فیل ملحق شد.

در دیدار امشب والنسیا باید مقابل بارسلونایی صف آرایی کند که در بهترین فرم خود قرار دارد. آبی و اناری ها هفته گذشته رئال سوسیداد را با 4 گل در هم کوبیدند. مسی، نیمار و سوارز در بهترین شرایط قرار دارند و به جز رافینیا و داگلاس، تیم کاتالانی همه بازیکنان خود را در اختیار دارند.

مسی و نیمار به عنوان نامزدهای دریافت توپ طلا، به همراه کریستیانو رونالدو، برای عنوان مرد سال 2015 تلاش می کنند، ضمن اینکه لوئیز انریکه نیز نامزد عنوان بهترین مربی سال شده است.

والنسیا بازی قبلی خود را به سویا واگذار کرده است و اولین تجربه گری نویل می تواند به دشوار ترین تجربه اش در مستایا بدل شود.

این بازی به قضاوت جیمی لاتره و در ورزشگاه مستایا برگزار می شود.

اطلاعات بازی:

داور: جیمی لاتره
    ===============

شنبه ۱۴ آذر| ساعت 23:00
    ===============

محل برگزاری: مستایا

ترکیب احتمالی دو تیم:

محروم ها و مصدومان:

نتایج دیدار گذشته دو تیم مقابل یکدیگر:

نتایج دیدار گذشته دو تیم:

Last edited by hossein blak; 05-12-2015 at 20:15.

10. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

2 ستاره جوان اروپا در رادار بارسلونا

باشگاه بارسلونا خواهان جذب دو بازیکن به نام های جولیان ویگل 20 ساله از بورسیا دورتموند و فدریکو برناردسکی 21 ساله بازیکن فیورنتینا است و مدتی است که بازی این دو بازیکن را زیر نظر دارد.
    در گزارش یکی از روزنامه های اسپانیایی آمده است که، باشگاه بارسا به هر دو بازیکن نظر دارد، اما بیشتر علاقه مند است تا ویگل را از بورسیا دورتموند به خدمت بگیرد.
    برناردسکی بال راست فیورنتینا، در این فصل 11 بار در سری آ به میدان رفته است و ویگل که یک هافبک دفاعی است 14 بار در
    رقابت های بوندسلیگا به میدان رفته است و در ترکیب توخل یکی از بازیکنان اصلی به شمار می رود.

جولیا رابرتز: پسرانم عاشق مسی هستند

جولیا رابرتز بازیگر زن سینما و کنفرانس مطبوعاتی معارفه تازه ترین فعالیت های خود و حضور در آخرین فیلمش در خصوص علاقه فرزندانش به لیونل مسی گفت.
    این بازیگر 48 ساله چندی پیش در یکی از بنیاد خیریه های مسی حضور یافت در در این خصوص گفت:
    ((از اینکه در مراسم خیریه شرکت کنم همیشه استقبال می کنم. ثروت من به اندازه ثروت فوتبالیست های معروف به مانند رونالدو و مسی نیست، اما می توانم در بنیاد خیریه مسی سرمایه گذاری کرده و نقشی در مبارزه با گسترش فقر و بیماری داشته باشم.
    در خانه ما همه از مسی حرف می زنند. پسران من عاشق مسی هستند و فوتبال بخشی از زندگی ما شده است و همیشه در حال خریدن پیراهن مسی، کفش های مسی و یا محصولات دیگر از باشگاه بارسلونا هستیم.))

12. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

پارسال والنسیا خیلی اذیتمون کرد . هم بازی مستایا و هم نیوکمپ . بازی رفت که تو مستایا بود و با گل سرجیو تو ثانیه های آخر پیروز شدیم . اون فغولی چغر و بدبدن هم چپ و راست اتوبان باز میکرد تو دفاعمون که خداروشکر شانس باهامون یار بود !
    بازی برگشت تو نیوکمپ اگه یادتون باشه با گل سوآرز تو ثانیه های اول بازی پیش افتادیم و از بعد گل تا پایان نیمه اول والنسیا خیمه زده بود رو دروازمون . یه پنالتی هم براوو گرفت تو همون نیمه اول . عجب بازی ای بود . یادم نمیاد هیچ تیمی رو که اینقد موقعیت ایجاد کرده باشه جلوی بارسا اونم تو نیوکمپ ! بالاخره با گل ثانیه آخر مسی بازی رو 2 - 0 بردیم . تنها تیمی که پارسال خیلی خیلی اذیتمون کرد والنسیا بود .

البته همین والنسیا بود که تونست رئالو تو مستایا ببره و تو برنابئو با بازی فوق العادشون تونستن یه تساوی بگیرن (2 - 0 جلو افتادن) تا حکم قهرمانی ما امضا بشه . در کل پارسال تیم یک دست و فوق العاده ای داشتن .

اما امسال وضعیت فرق میکنه . ما در حال حاضر آماده ترین تیم دنیا رو در اختیار داریم . در مقابل والنسیایی که تازه سرمربیش اخراج شده و وضعیت بحرانی داره . امیدوارم با یه بازی خوب والنسیا رو هم چارتایی کنیم .

14. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

خيلي خوشحال ميشدم اگر اون ١ امتيازم نميگرفتن!
    بسيار كار زشتي كردن بعد گل تو زمين راه ميرفتن و ظاهرا قصد تحقير كردن حريف رو داشتن اما والنسيا خوب موقعي آب سرد رو رو سرشون خالي كرد.

16. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

والنسیا 1-1 بارسلونا

بارسلونا برابر والنسیا که این روزها با گری نویل بر سر زبان ها افتاده است با نتیجه ی تساوی 1-1 متوقف شد.
    بارسلونا که صدر نشینی را رقابت های لالیگا را با حاشیه ی امنیت پیش می برد، برای تداوم بخشیدن به این امر باید در هفته ی چهاردهم این رقابت ها به خانه ی خفاش ها، والنسیا می رفت، دیداری سخت برای هر دو تیم و که نتیجه ی آن برای رقبا بسیار با ارزش بود، بارسلونا در شرایطی پای به این میدان گذاشت که دیدار گذشته ی خود را با نتیجه ی 4-0 برابر رئال سوسیداد پیروز شده بود و با 33 امتیاز در صدر قرار داشت، والنسیا نیز با مربی تازه وارد شده ی خود، گری نویل در رده نهم با 19 امتیاز جای داشت، نکته ی جالب این دیدار اولین حضور گری نویل به عنوان سرمربی والنسیا برای این تیم در برابر بارسلونا بود!
    در جریان این دیدار در دقیقه ی 59 لوییز سوارز موفق شد گل اول بازی را برای بارسلونا به ثمر برساند تا نتیجه ی کار 1-0 به سود بارسلونا شود، اما در دقایق پایانی این دیدار در دقیقه ی 86 سانتی مینا موفق شد گل تساوی بخش را برای والنسیا به ثمر برساند تا نتیجه ی پایانی این دیدار تساوی 1-1 باشد.
    در پایان دو تیم با تقسیم امتیازات به کار خود پایان دادند.

سلام.
    بازی قشنگی بود. میتونستیم ببیرم ولی خوب خیلی از عوامل دست به دست هم دادن تا این بازی هم مساوی تموم بشه.
    +
    نمیدوم با این موقعیت هایی که مسی خراب کرد بگم آماده نیست یا با اون ضربه ی قشنگش بگم آمادس .
    نیماراعتماد به نفسش خیلی رفته بالا .واقعا از این باب خوشحالم.

به هرحال بازی تموم شد و ما هنوز صدر هستیم.
    به امید پیروزی در بازی های آینده.

18. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

انریکه: گل سوارز آفساید نبود؛ ما برای پیروزی به میدان رفتیم

لوئیس انریکه پس از کسب تساوی برابر والنسیا اظهار داشت:
    ((نمی خواهم از تیم انتقاد کنم، والنسیا هواداران بسیار خوبی دارد و با تکیه بر آنها توانست فشار سختی را بر ما وارد کند، این شرایط بازی را بسیار سخت کرده بود، ما موقعیت های بسیاری را داشتیم اما آنها را یکی پس از دیگر ی از دست دادیم، بی دقتی عامل اصلی تساوی ما بود، ما روی یک ضد حمله گل تساوی را دریافت کردیم، از نتیجه راضی نیستم اما از روند تیم راضی هستم.
    من فکر نمی کنم گل لوییز سوارز آفساید بوده باشد، من داور نیستم! مثلث MSN به نظر من کار خود را به خوبی انجام داد، فراموش نکنید که حریف بسیار خوب بود و در خانه بسیار خوب کار می کرد.))

20. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •