LG LB6900" 47"
LG LB6900" 47"
میشه با مدل 48H6490 مقایسه بکنید؟
48H6490 چطور؟نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد عکس نزاشتی ...وقتی هم گزاشتی حسابی کولاک و گرد خاک به پا کردی .
کیفیتش یک سر و گردن از تلویزیون UF850 بالاتره .
خیلی عالی بود عکس ها .
Last edited by استاد شیفو; 07-09-2015 at 13:49.
48h6490 همون مدل گارانتی دار 48h6400 هست که باقیمت 3200 فروش میره. جفتشون یکی هستن و کیفیتشون خوبه. '
آقا دستت دردنکنه پست مفیدی گذاشتی. یعنی میشه تلویزیون منم اینجوری نشون بده؟!
راستش موقعی که تلویزیونم رو خریدم همون موقع تو مغازه چون عمده فروشی بود فقط تست سریعی انجام داد. موقع تنظیمات اولیه اش گزینه زبان فارسی نبود. ولی یادمه فقط یک لحظه یکی از صفحات راه اندازی اولیه کاملا به زبان فارسی شد !!!! (شاید صفحه اساسنامه یا گواهی الجی) ولی صفحه بعدش بازم انگلیسی بود. منم چون وقت نبود دیگه اونجا زیاد پیگیر جریان فارسیش نشدم. بعد که اومدم خونه باز خودم ریست کردم گفتم شاید تنظیماتی داشته باشه که زبان فارسیش بیاد ولی بازم تو صفحات راه اندازیش خبری از فارسی نبود. حالا وقتی دوباره تلویزیون رو راه اندازی کردم باز باهاش ور میرم ببینم چجوری فارسی میشه و اینکه اون اتفاق نادر تو مغازه چی بوده که یه دفعه یکی از صفحاتش کامل به زبان فارسی شد!!
البته نشد هم مهم نیس، خداروشکر به زبان فارسی احتیاج خاصی ندارم.
ممنون بابت عکسها
اگه اشتباه نکنم این uf950 مدل 2015 هست که با توجه به عکس ها واقعا کیفیت تصویر عالیه
اینطور که شنیدم و دیدم تلوزیون های lg سری 2013 و 2014 توی مد بازی کیفیت تصویرشون افت میکنه، توی این مدل آیا این مشکل برای تلوزیون شما هست؟
اگه ممکنه از مد بازی هم عکس بزارید
سلام دوستان خواهشا یک مدل 48 اینچ تا 2800 معرفی کنید میخوام توی همین هفته بخرم.
قصد خرید سامسونگ48 اینچ 6430 داشتم گیرم نیومد.
لطفا کسانی که سونی هم دارن از کیفیت تصاویر تلویزیونشون عکس بزارن
منم میخام برم همین uf850 رو بگیرم قیمت الانشو نمیدونم j6400 هم نظرم رو جلب کرده بود که با توجه به تجربه دوستان فکنم 49uf850 بگیرم
ویرایش...
رفتم بازار یه مدل جدید از همین uf850 بود پشتش زده بود uf851-t شبیه همین 850 بود ولی یکم شکیلتر بود دورش از بالاش نه روبروش یه نوار بژ فلزی داشت قیمت هم 200 تومن گرونتر بود فرقش با 850 دقیقا نمیدونم چیه فقط یه جا هم اینو داشت میگفت جدیدتر همین 850 هست
ولی توی یه سایت رسمی lg دوتاش با هم نیست اون 851 توی بعضی کشورا فقط انگار هست
Last edited by starpars; 07-09-2015 at 23:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)