18 روز تا انتشار بازی .![]()
24 تیم باشگاهی برزیل در PES2016 حضور خواهند داشت . 20 تیم از لیگ دسته اول و 4 تیم از لیگ دسته دوم .
یه سایت ایرانی بود فکر کنم اسمش زوم جی بود.یه فیلم از اولین بازیشون در pes 2016 روی کنسول گذاشته بودند که اصلا ارزش نداشت لینک بدم
دو نفر بازی میکردند بجای اینکه از تغییرات بازی که یک گیمر حس میکنه به بینندگان توضیح بدند،داشتند باهم کل کل میکردند.یکیشون هم که مشخص بود فیفا باز هست و اصلا به pes عادت نداشت.تلفظ اشتباه پیِس (پی اس) رو هم مدام تکرار میکردند.در واقع باید بگیم "پِس" یا "پی ای اس" یا "پرو اولیشن ساکر"![]()
دیدم کم کم داشتن داوری هم زیر سوال میبردن که چرا اوت ماله من بود نداد![]()
.
منم دیدم ، حیف حجمم که پرید![]()
محمد اول خواستم بهپستت اكتفا كنم ولي اون روز از بس حالم بهم خورد از کلیپشون (حالا که بحثشم باز شده) منم پستت رو Quote میکنم . دیدی ؟ ZoomG بدک نبود خیلی هرچند سر نیم نگاه PES کلا نامیدم کردن . چقد دوتاشون صفر کیلومتر بودن . نه فقط چون بازی بلد نبودن ! یعنی یه چیزای گفتن که
. مطمئنم رو هم 40 دیقه تو عمرشون PES بازی نکردن
«ما کلا این دمو رو قبلا یه بار بازی کردیم»
«من کلا PES 15 بازی نکردم!!» (حالا فردا میخواد 16 رو هم نقد کنه واسم !!!!)
«پی اس !!»
یعنی واقعا از لحضه لحظه ش حالم بهم خورد . حیف حجم که بیخود حروم شد . البته یه فایده داشت اونم اینکه کیفیت کار دوستامون دستم اومد !! آخه یکم هوش . بنده ی خدا تو فردا میخوای 4 تا A4 پر کنی به اسم نقد بزاری روی زومجی . فک نمیکنی این نیم نگاه که گذاشتی کلا پنبه های اون روزتون رو رشته میکنه ؟ لااقل سیاست داشته باشید لو ندید هیچی نمیدونید . کلا از اول هر حرفی که زدید (ناخواسته/خواسته) نشون میداد اینکاره نیستید . رو میخواد فردا نقدشو بنویسید . با این ویدئو نشون دادید نه بازی بلدید نه نقد بلدید نه "خبر" دارید . کلا تو باغ نبودنتون ثابت شد . راه نجات بدم بهتون . بذارید 16 بیاد . سر نقد کامل برید یه پس باز بیارید (منتقد میهمان!) اون بنویسه . بابا شما لااقل قبل ویدئو بازی لیست این 7 تا تیم رو یه بار روخونی میکردید ! خیلی آبروریزیه بگی کورین تس !!! آقا بخدا pes حالت تله نداره اون فیفاس ! حتما باید بغل دستیت بهت بگه pes تله نداره ؟! پاک نامیدم کردید ...
Last edited by mineworld; 01-09-2015 at 13:42.
سلام. بی زحمت لینکشو بذار، منم ببینم. مرسی...
خوندی پست محمد رو ؟ منم فک میکنم اصلا ارزش لینک گذاشتن نداره ...
آره. من کلّاً همه ی پست ها رو می خونم. بی زحمت لینکشو بده. مرسی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)