up
کسی نبود جواب بده
![]()
up
کسی نبود جواب بده
![]()
برای خریدهای کریر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
مثلا برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جک بوتلند بهترین گزینه می تونه باشه
سی دی کی اشتراکی بخرین خودتون رو راحت کنین
شما خریدی ؟ چند؟ از کجا بی زحمت مارو هم از بلا تکلیفی درار
سلام. تو FIFA 16 چه جوری میشه مشخّصات یه بازیکن رو دید؟ زیرش نوشته که RS رو باید فشار بدی (که RS میشه همون شوک راست) که من وقتی فشارش میدم سمت داخل، هیچ اتّفاقی نمی افته. تا حالا کسی تونسته مشخّصات بازیکنا رو ببینه؟ مشکل از بازیه یا دسته؟ دسته ی من از این معمولی ها هستش. دسته دوبل 30 تومنی. (البتّه کلّاً با 3 تا دسته ی مختلف تست کردم. دو تا دسته دوبل و یه دسته تک. با اونا هم همین وضعه. اونا هم دسته های معمولی بودن.)
لطفاً جواب بدید. خیلی وقته می خوام مشخّصات بازیکنا رو تو FIFA 16 ببینم؛ ولی نمی تونم.
==========
سؤال دیگه این که چرا قبل از این که بازی شروع شه، وقتی میرم تو تب Formation و 4-3-3 Attack رو می چینم، بعد از این که وارد بازی میشه، بازم گزارشگر به انگلیسی میگه (تنها مهاجم فلانیه)؟ خب، جلو که Winger چپ و راست هم هست.
آخرین سؤال این که چطوری می تونم پست هر بازیکن رو عوض کنم؟ مثلاً می خوام Winger سمت چپم Second Striker بشه...
اومدیم انتقاد کردیم از بازی اون اوایل دوستان چب چب نگاه کردن که نخیر This is a Beautiful game !![]()
بعد از گذشت چند وقت و آپدیت های متعدد اون مشکلا تا حد زیادی حل شدن و توپ از حالت وزن توپ بولینگ به توپ سالن تغییر وزن داد
عزیزان گرامی که با PS4 بازی میکنن اگه انلاین هستن منو از تو امضام ادد کنن بازی کنیم.
آنلاین بازی میکنید ادد کنید pouriarc
دوستان با 512 پارس آنلاین میتونم بدون لگ بازی کنم؟ سی دی کی بخرم؟
خواهش میکنم ج بدین![]()
سلام، دوستان این ارور یعنی الان یکی دیگه داره از سی دی کی من استفاده میکنه؟![]()
yes .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)