با شخصی فرستادمش
با شخصی فرستادمش
تشکر میکنم از اقا مبین
دوستان کسی پچ و کرک مخصوص ویندوز هفت سراغ نداره برای ورژن من باشه!!!
ویندوز 7 نصب کنم به نظر شما بهتر نیس؟؟
خوبه ...
ولی اگر کرکش پیدا کردی !!!
من خودم الان را به را دارم دنبال کرک و پچ مخصوص بازی میگردم ولی نیست!!!
امیر واست گذاشتم کرک واسه وین 7 برو پروفایلت نگاه کن
خیلی ممنون دارم دانلود میکنم خودش گفته که حتما باید این نصب باشه تا بازی اجرا شه منم دارم دانلود میکنم خدا کنه کار کنه
خیلی خیلی خیلی ممنونم از اقای مبین
![]()
سلام
من نسخه استیم رو از یه دوست گرفتم ، کرک های 2 و 3 و 4 هم نصب کردم اما ارور Activation Required میده
چیکار کنم؟
تاریخ رو هم عقب کشیدم و بازی رو توی فایروال بلاک کردم نشد
Last edited by Mohammad Yek110; 23-04-2015 at 20:25.
متاسفانه بازی تو دو مورد کرش میده و نسخه ی اورجینال و کرکی هیچ فرقی نداره که یا وقتی سوییچ میکنیم کرش میده یا وقتی از تو ماشین میخوایم تیراندازی کنیم کرش میده
راه حل هایی هم گفته شده که راه حل های به درد بخوری نبودن.....
چند تایی راه حل گفته شده که یکی همون مورد اولی بود....
حالا بعدی.....
Go to: C:\Users(your name)\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles(profile folder)راه حل بعدی این که آنتی ویروسو خاموش کنین و بازی رو هر بار کرک کنید و اون Read only رو هم بردارین و ران اس ادمین کنید....Now delete the following two files:cfg.dat
pc_settings.binNow load the game up, adjust your brightness settings and controls, DO NOT GO INTO THE "Saving and Startup" menu.
راه حل بعدی....و راه حل های بعدی.....Settings > Saving and Startup > Landing Page == On
این راه حل ها نمیدونم چرا بگیر نگیر دارن...یه بار باز میکنی بازی رو میبینی کار کرد یه بار کرش میده....برا همین خود راک استار باید یه فیکسی پچی چیزی بده....
اگه اون قسمت
کار نکرد بزاریدش رو OffSettings > Saving and Startup > Landing Page == On
البته بعد این کار باید بازی رو به کل ریستارت کنید.....
دوستان دقت کنن مرحله ی Blitz Play مشکل داره و اگه آخرای مرحله کرش داد ناراحت نشین......
Last edited by Altairezio; 23-04-2015 at 20:28.
آقا دمت گرم ... آره دیدم تو فروم خود راکستار هم ملت گفتن همین مشکل رو دارن ... امیدوارم سریعتر پچ رو بده ..
و البته باز خوبــه این Skip رو داره وگرنه رسما یه جا گیر میکردم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)