سلامم...اولن که عکسهات فیلتتتره یگ جای دیگه مثلن ------------- بذارشون
دومن Tcaseاین پردازنده برابر °71.4 C هستش یعنی اینکه دمای CPU شما از حد غیرمجاز هم بالاترهیک Tuniq Tower بگیر مشکلت اساسی حل شه ضمنن خمیر سیلیکون یادت نره!!
![]()
سلامم...اولن که عکسهات فیلتتتره یگ جای دیگه مثلن ------------- بذارشون
دومن Tcaseاین پردازنده برابر °71.4 C هستش یعنی اینکه دمای CPU شما از حد غیرمجاز هم بالاترهیک Tuniq Tower بگیر مشکلت اساسی حل شه ضمنن خمیر سیلیکون یادت نره!!
![]()
ضمنن شما اگه دنبال کارایی بیشتری فرکانس پردازنده را هم ببر بالاتر نه فقط fsb ره
1- اگه میخواستم کلی پول خنک کننده بدم سی پیو بالا تر میخریدم که احتیاج به اورکلاک نداشته باشه
2-اگه خنک کننده بگیرم کلی سرو صدای سیستم زیاد میشه منم اصابشو ندارم
3-چجوری فرکانس رو هم بالا ببرم؟
استغفراله........
اولن که تونیک تاور کِی سر و صدا داشته که ما خبر نداشتیم؟؟ اگرم صدا کنه بیشتر از فن باکس خودش نیست! ضمنن 50 تومنه که قیمت جهانیش هم همین حدوده پس گرون نمیخری..... اگه اینکار نکنی عمر پردازنده ره اوردی پایین.کلن زمانی اورکلاک میکنن که فکر اینجا رم کرده باشن! البته شخصن توووی اورهایی که کردم تا حالا نیاز به عوض کردن فن پیدا نکردم چون دما نرمال بوده و...... کار نداریم....
از همون بایوس برو فرکانس پردازنده را ببر بالا
بهترین خنک کننده همینی هست که شما اسم و عکسش رو قرار دادید؟
شاید مشکل از خمیر سیلیکون باشه چون از زمانی که سی پی یو رو خریدم خمیر سیلیکونی اسفاده نکردم هر چی بود روی خود فن سی پی یو بود
میتونی از فنهای بزرگتر و ارزونترم استفاده کنی ولی این دیگه جزو بهترین فنهای Air Cooling موجود بازاره و اگه نمیخوای با این گرمای بالایی که داری فنش زور بزنه و 4ماه یکبار بسوزه و پول حروم کنی همینه بگیر عالیه و جای حرفی تووش نیستش
هیتسینکهای جدید یخورده خمیر دارن که چسبیده به خودشه....احتیاطن اول خمیر جدید از بازار بگیر بزن جواب نداد همون فنی که گفتم باید ببندی
Last edited by avecina.ir; 26-02-2009 at 15:45.
این فنی که شما معرفی کردید و من تو بازار ندیدم! شما آدرسی دارین که بشه از اونجا خرید؟
یعنی شما این روز تعطیل چجوری فهمیدی تووی بازار نیستش؟؟
ببین خود شرکت Green توووی کاتالوگی که دارم تبلیغشه کرده پس از خود نمایندگی گرین هم میتونی بگیری
Tuniq Tower 120-LFB
خوب منظورم همون آدرس نمایندگی گریین هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)